СЕПТЕМВРИ - тема 31

• 22 379
  • 731
  •   1
Отговори
# 465
Еми, да е жива и здрава майка ти !!! Мерси за почерпката  Hug!
Цвета, много рано си получила подаръка. И аз се надявам на същия. Със здраве да си го ползваш.

Ние отиваме на ваксина.

Хубав ден!

# 466
Добро утро!
Еми,да е жива и здрава майка ти!!Весел празник.
Честита придобивка ма Цвети с здраве да си го ползваш.
За коледен подарък не съм мислила още!На Дария съм купила тези чорапки с кожената подметка,много съм доволна и много топлят. Peace

# 467
Мами, споделете нещо ефикасно за хрема.Ивайла е хремава от 10 дена, тези дни сополите се сгъстиха и стана нетърпимо .Давят я и неможе да спи и да се храни. Водих я на лекар, нищо и няма, каза че е от зъби.(Няма температура, но и сълзят очите и е по- отпаднала от обикновено, личи си, че не му е добре на детето.)Изписа само Калциев глюконат, осцилококцинум и Биокс Тими(за гърло който е смрадлика). Сега ми казаха за някакви капки с прополис, ще ходя да ми направят. Ако имате някакви идеи, моля споделете. Значи става въпрос за много сополи, които причиняват давене и кашляне.В момента капя витамин Ц и мажа с мед ноздрите.Приемам всякакви бабини рецепти, благодаря предварително!

# 468
директно с някакви по-хард капки - виброцил или олинт (продава се и без рецепта) не гледай че пише за деца над 2 години.....

# 469
Кукурича -Виброцила са много ефикасни препоръчвамте ги.

# 470
  • София
И аз капя Виброцил напоследък и много му помагат. Преди 2 месеца въобще не му действаха, а сега му отпушват носа за минути.

# 471
Здравейте пак!
Биха ни ваксината,малко плака,но после понеже е киселяк какъв рев беше....И сега не ще да спи а е станал с кокошките #Crazy #Crazy

# 472
Виброцила са  за бистри сополи или за отпушване на нослето преди да сложите други капки. До колкото разбрах на Ивайла са гъсти. Вземи един Тобрекс, те са антибиотични / или Бивацин, Циклосан/,но все пак питай педи Peace Тези капки с прополис и на нас ни ги бяха изписала, така и не намерих къде да ми ги забъркат Thinking

# 473
Момичета, благодаря много за отговорите! Капала съм и Виброцил и Олинт, но хремата явно е била много упорита, ефекта беше нулев.Другото, което е тези капки подтискат хремата и облекчават временно, а не я лекуват. Днес една приятелка ми каза за клеева тинктура със физиологичен разтвор(или сребърна вода).Ами просто ефекта е поразителен!Сложих и малко витамин Ц вътре.Отделно и мажа вътре ноздрите с клечка за уши с мед. Много отпушва! Запомнете го това с клеевата тинктура, златна е рецептата.Сипах си го в шишенце от Олинт и направо пръскам, след осмукване с Бейбивак-а. Направо вече ще полудея с тези сополи за 1 г, 5 пъти сополи лекувам! То това да е, да не е по- лошо, ама си е ужас!

# 474
Гаци, имаше едни от хомеопатичните, ма кат не помня точно кои-ще ровна и ако намеря,ще ти драсна  Peace

Врътнах аз 3 вида мъфини  bowuu И всичко това, защото Божидар каза,че иска много от всичко и а познайте яде ли  Crazy

Доволна съм от новото си ежедневие-почти не ям и дано да проличи.Днес умрях от глава и лошо,имах чувството,че ще умра  Crazy

# 475
Гаци, имаше едни от хомеопатичните, ма кат не помня точно кои-ще ровна и ако намеря,ще ти драсна  Peace

Еуфорбиум ако не се лъжа.  Peace

# 476
http://www.lekar.bg/lek-114/info-113/%D0%A5%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B0/ ето от тук - "- «Калиум бихромикум» в разреждане 9 или 15СН е най-подходящ, когато е налице гъста, лепкава жълто-зелена хрема"   На Божидар го давам заедно със Сулфур Йодатум 9СН... питай си все пак лекаря  Peace За 2 дни  му премахна гъстата гадна хрема...

Еуфорбиум ако не се лъжа.  Peace
На мен и моите деца еуфорбиума не действа  Confused

# 477
На Зоя не й действа клеевата със сребърна вода съм я разтваряла също и не съм доволна.

# 478
Добро утро!
Ние пак заредихми ранни ставания!
За хрема - нямам кой знае какъв опит. При нас и най-сериозната хрема отстъпва пред кърменето, в смисъл като почне да суче и си намиста секретите и отпушва носа baby_neutral. Само понякога вечер съм капала Виброцил, уж да спи по-добре. Разлика не съм откривала. А и много помага парата в банята. Оставях хубаво да се запоти и го оставях към 20 минути.
Добре сме, тихички, кротички. И аз да видя бели дни! Heart Eyes

# 479
Добро утпо!
Емир,ще сменяме кафеджийката... GrinningИвилда и тя зачезна нещо,няма кой по една кааВе да направи.
Днес спахме до 7.30! newsm44Но много беше кисел вчера,за всичко ревеше миличкия....
Днес чакам бате да сложи шкафовете и да сложи зелето,пък да видим.
Хубав ден на всички! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт