СЕПТЕМВРИ - тема 31

• 22 383
  • 731
  •   1
Отговори
# 450
  • sofia
pocahontas80 , миличката Ана Мария...Дано докторите помогнат, че то голяма мъка така...
И Пепи си има от тези чорапи, ма нали си има крачета вече, та ни се щеше нещо по-така...

# 451
ама защо по-така, нали колкото по меко му е на крачето, толкова по-добре, аз се чудя как без пантофи да я кара, взела съм от този тип http://www.clothingattesco.com/new-in-/disney-mickey-mouse-slipp … ,baby-accessories

# 452
  • София
Здравейте! Пантофите,които аз съм купила са на Бефадо, дишащи. В магазин "Штъркел" са 18,80лв.

# 453
  • София; Дружбето
аз се загубих, но щото се сдобих с подарък за рождения ден и си играя с него Mr. Green ноФ лаптоп
габи ходи в къщи с чорапите с кожена подметка, не бих препоръчала нищо друго за толкова малки де ац за в къщи именно заради потенето. На Миша всички пантофи и запарват и се родих от как тръгна с чехли

# 454
Добър вечер!
Надина,ние утре ще ходим за тази ваксина,та ще питам за реимунизация...Но докторката ми каза че задължително трябвало сутрин да се бие newsm78А и кажи,жено кога ти остава време и от къде ги намираш тези сайтове?Палатката много ми харесва,бих взела и на Данко такава Grinning
А, и да те питам-с токчета и с количка как става?Аз пробвах,ма не става Simple Smile
Соник,и майка му е купила такива на Дани и тя за 8 лв.А му купила и някви други-китайски са,като гуменки,удобни са му,добре си стъпва но трудно се обуват,та още не могат да замиришат щот не ги обувам много Mr. Green
За профилактичните прегледи-наШта фирма имаше някви измислени,но гинеколог,мамолог и т.н. нямало,щото аз не ходих,иначе чудесно че сериозните фирми и предприятия ги правят.
Цвета,със здраве да си ползваш ноФия лаптоп!
А вие нещо ме съмнявате-големи пазари,а 240лв.майчинство,някои още не сме ги взели... hahaha

# 455
Е,как за 8 лв  #Crazy аз ги взимам по 4,5лв от пазара.
За коледа мисля да му взема една занимателна маса от ларедута  Mr. Green

# 456
Някой да тъжи за мен  Flutter

Няма с какво да се похваля-минахме през една отвратна хрема всички  Sick
Децата ходят по чорапи, не търпят нищо по краката си.

Сутрин излизам и карам Свилен на майка, Бужи на градина, после на лекции, после ги обирам пак по същия ред, домакински...разни задължения и станало 11ч.
Още не съм решила с подаръците.
Моите 240лв се стопиха  Confused

Покахонтас, успешно лечение след прегледа  Peace

# 457
Покахонтас,  Анита разправяше преди за един чай на Блевит, за разхлабване - http://www.bpcniksi.com/ORDESA/ORDESA-PRODUKTI.htm. Беше казала, че помага.

Косара от вчера се преби над триста пъти. Ще откача вече. Не знам как да я пазя. И все главата си удря.  Crazy

Лека и тиха нощ! Simple Smile

# 458
Здравейте мацки!

Влизам само набързо да кажа, че утре се събираме в зоологическата към 11 с МаммаТ, Ванина, мисля че и другата Цвета и Ксантипа ще дойдат. Аз може би ще се прибера към 2 защото трябва да уча, но ще видим де  Mr. Green Ако някой има желание и възможност да заповяда Simple Smile или да звънне - 0885 41 22 33

Иначе при нас нищо интересно. Жонглирам с учене, гледане на дете и правене на торти  Mr. Green
Кати много се мъчи с тия зъби, не е яла нормално 10 дни, 2 пъти повръща през нощта и се продрисква, абе ужас. Днес си изяде всичко и съм щастлива. То единия проклет зъб изби вече де. Ако е такъв ужас и с оставащите 11 просто не ми се мисли!

# 459
  • София
Добро утро мацки!

Арчита де си...Дани още ли не е станал  Wink
Днес ще направим едно целодневно гости  у майка ми, че е рожденничка  Grinning Да ми е жива и здрава
 Мисля и да заведа Ангел на ортопед, че нещо ми стъпван на криво от два дена. Оня ден падна гадно в/у една дървена кутия и май си удари крака или изкълчи...незнам...Но като го пипна и се опитам да опърна крака ми се размрънква, явно го боли, също като се опитвам да го обуя с обувката пак се размрънква...та да го види лекар. То ако е изкълчено незнам как се лекува де...ама поне ще ми е по-спокойно...

# 460
Станал,станал Mr. Greenоще в 6.20,ама чакам кафенцето да сипеш,че си легнах в 2.00,и пак ми се спииииии!
Да ти е жива и здрава майка ти!  bouquet

# 461
Добро утро.....

Легнала в 2 станала в 7 - добре, че децата снощи ги оставихме на майка....., ама пак сега да вземем Коко да го заведем на градина, да приберем дребен и няма наспиване...
Токчета и количка нямам намерение да съчетавам, тези обувки са за по-така излизане, макар и рядко и на мен ми се случва  Crazy, ето снощи си бях с тях..умрях....краченцата ме болятттт...

Еми, да е жива и здрава майка ти   bouquet, весел рожден ден днес  Hug

Бебе6ондел тази маса, я получи Боби за годишнината си  Joy, ама ей така си седи, хем е хубава, та не знам има ли смисъл да даваш пари...., май вече не им е мерак, е говоря за Боби и за още 2 хлапета на неговата възраст. За себе си го отчитам, че трябваше по-рано да се купи.....

Цвета, честита придобивка...

# 462
  • sofia
Емир, да е жива и здрава майка ти!!!   bouquet
Цвета, честита придобивка!

# 463
Добро утро!
Не съм писала скоро, че се бяхме вкарали в ужасна серия-първо гадната хрема, след това едно разстройство-ужассссссссссс. Първо се тръшка дребен, след него и аз. Отново му никнат зъби и е крив като смокиня. Бродим си в парка сами по разходките, защото като види малко повече хора подивява и аз истерясвам вече. Чакам с нетърпение да мине и този период и да се кротне малко-то ще е като затишие пред буря, ама все пак....
Крачетата обувах и аз с тези чорапки с кожените подметки, но малките пръстчета постоянно ровят из конците и подметката е все разшита. Има едни пантофи в които краката му се спарват. В момента съм обула 2 чифта чорапи и се надявам да не се напъха в банята и да се намокри.
За коледен подарък още нищо не съм му измислила. Каката си поръча преса, за да си прави прически/пусти пубертет/, но Преско още не е открил как се пишат писмата до дядо Коледа и за сега сме в чуденка за предпочитанията му.
Емир, честит празник на майка ти, да ти е жива и здрава още дълги години и все така всеотдайно да ти помага!  bouquet На Ачо крачето бързо да минава и да не ти създава притеснения.
Цвета, честита придобивка!
Ксантипа, дано днес да е безавариен ден!

# 464
  • София
Бебешондел, коя маса ще поръчваш за Явор? Досега разглеждах играчките из Ларедут, ама нещо не съм впечатлена от цените newsm78 Аз ли нещо не мога да се оправя с търсенето, ама все не мога да открия къде са тез невероятни намаления ooooh!

На мен ми се ходеше до зоопарка, ама нещо много изневиделица го изтърсихте... вече се бях разбрала да си върша разни неща из центъра Sad Казвайте ги по-отрано тия срещи..

Еми, да е жива и здрава майка ти и днес да отпразнувате подобаващо Grinning
Цвета, честит ти лаптоп!

Общи условия

Активация на акаунт