СЕПТЕМВРИ - тема 31

• 22 387
  • 731
  •   1
Отговори
# 435
Добро утро!
Кафенце?Емир,моткаш се нещо....
Дани стана в 6 #CrazyСпи ми сеееееееее!И аз трябва да ставам Пепеляшка,след  обед бате трябва да сглоби едни шкафове в кухнята-и те седят около година несглобени и трябва да разчистя.
Майките,които давате АМ-давате ли сутрин и друга закуска освен млякото?

# 436
  • sofia
Добрютро!
У нас е едно тихо и спокойно. Само малките крачета на Пепи шляпат наоколо.  Grinning
ar4ita, на Пецата му давам само мляко, но до обяд той си измуфтва я бисквитки, я солетки, ябълка.

Последна редакция: пн, 15 ное 2010, 08:44 от kri6kami6ka

# 437
  • София
Майките,които давате АМ-давате ли сутрин и друга закуска освен млякото?
Само млякото пие засега. До обяд не търси друго ядене, затова предполагам, че му стига.
И аз нещо недоспах тая нощ. Снощи гледахме филм до 1.30 и сега ми е едно тегаво...

# 438
Добро утро майчета!

Намислихте ли вече новогодишни подаръци за тези дребни чаровници?
Ванко закусва към 7.30ч с кисело мляко с бисквити, макарони- не ги яде много, много, сандвич с кашкавал, сирене или яйце, попара-маскирана с 2 сл каша и мляко, защото не понася вкуса на мокрия хляб.Много съм затруднена в избора на закуска, няма голям апетит и ми се свива сърцето като откаже да яде. Давайте идеи за закуска!
Млякото му давам преди сън и преди следобедната дрямка.

# 439
  • София
Ха здравейте!
ar4ita аа не се моткам...Станала съм рано, профилактирах се...кръв, очен, невролог, гинеколог, мамолог и вътрешни болести...хе хе От работата правят профилактични прегли и реших да отида...Резултата - намериха ми далекогледство 0,25, на едната гърда - киста  ooooh! било от удар и не било опасно, щяла съм да си я нося - козметичен дефект се водело, макар че аз се стреснах...ПРи невролога - ме попита дали съм серт дама хе хе.. явно крачетата много ми отскачаха...Абе с две думи горе долу съм добре...Обааче след това се мотках в Центъра...обиколих маса магазини... bowuu Купих подарък на мама, че утре има РД и такам..абе и други неща понакупих и доста пари похарчих...ама съм доволна...начешах си крастата...
Ходих и до работата, че откакто съм родила Ангел не съм ходила...казаха ми, че изглеждам мнооого добре и аз се понадух още повече...Имам да свалям още 5 6 кг, но явно за майка с две деца им изглеждам прекрасно... Wink
Та такам... сега чакам майка да прибере децата и се почва ежедневната работа... Grinning  Wink
Но много добре ми дойде глътката ранообразие, та дори и ходенето по доктори.... Laughing

# 440
Емка, браво за профилактиката, всички да взимате бързо пример от нея и по доктори  Naughty

Дребен Боб спи и аз спокойствие на компа, сутринта си купих едни обувки и едни боти - велур, с ток  ooooh!, казала съм, че трябва да нося вече такива неща...Баси майка на цели две деца, а само маратонки и равни обувки ми дай....

Въпросче, че май съм изпаднала в голяма заблуда...сега на 13 месец се прави ваксина: приорикс или нещо подобно, тя не е реимунизация на нещо си....а си е просто ваксина еднократна ( до момента) хич не ми се гледат календарите, за това питам  Crazy

# 441
  • София
Да, това е ваксината за шарките. Май е еднократна, не съм чела за реимунизация.

Нашите профилактични от работата ги правят през пролетта. Тази година ме домързя да отида, но догодина задължително ще трябва.

Новогодишен подарък за дребния не съм измислила. Първо ще трябва имения ден да мине и тогава.

# 442
 За подарък поръчах на една приятелка това http://www.toysrus.co.uk/Babies-R-Us/Toys/Activity-Toys/Tomy-Dis … luxe%280030283%29 . Тука са по 200 лева, а ми се струва занимателно, най-малкото да се крие вътре пак ще му е интересно....

Девойките пак се загубихте и Слави и .....и Криската все по-рядко ни навестяваш  Naughty

Покахонтас оправихте ли се със запека...на малката..

# 443
Привет !!!

И аз се поизгубих, но немога да стигна до компа. Чистя, чистя, нали мъжо прави коридорчето в банята, и  то разнасяме из целия етаж. Та все съм си с прахосмукачката в ръка.
Бяхме и по гости тия дни,и на годеж. Абе хубаво е да поседнеш на маса и да забравиш за всичко останало ....   Wink

За закуска - и аз имам затруднения, не ядем попара,каша, и други ми ти такива. Мажа му филийка с масло, дам и парче кашкавал или сирене и яде ... ние ядем препечени филийки, и той си иска и от тах. И кисело мляко по някога, с бисквити не го иска, яде си отделно бисквита. Абе иска сам да си яде.  Банан или ябълка давам след това, киви пробвах оня ден ама не му хареса, мандарина му дадоха вчера, той й изстиска сока на пода и я захвърли ...
Ние днес щяхме да ходим на тази ваксина, но се заиграхме на площадката и изпуснахме доктора, работи до 13, ама в 11 си бе тръгнал, че нямало хора  Rolling Eyes

# 444
  • София
Привет, момичета!
Ние преди малко се прибрахме от парка, не мога да я взимам от там, все на ръце се прибираме и с рев. Тати беше при нас за кратко, сега ми е мъчно, че пак сме без него...Ана Мария много му се радва, ходихме напред-назад тримата, беше много хубаво...Дълго чаканите  ботуши на Ана Мария са й малки  Close Сега се чудя какво да ги правя...много ме е яд, толкова са хубави и меки и .... язък...Купил й е и един комплект шапка с ръкавици, ярко червени с бели сърчица, ми и те са й малки, въпреки, че си пише, че са за 12-24 месеца. Като цяло все неуспешни покупки, само зимните дънки стават  Crossing Arms
Все още има запек, вчера не е акала, днес все още чакам...По край това нещо ми отива на кино и тренировката за гърне...вече не си казва нищо, само спира на едно място и се хваща за нещо и почва да напъва, става цялата червена и реве  Confused Утре така ли иначе ще взимам резултатите от изследванията й и ще ходим при лекарката й, ще питам и за запека...Всъщност искам да питам за гастроентеролог, според мен това дете има проблем с храносмилането, няма нормално изпражнение, или е разстройство, или запек  newsm78
Това от нас засега, приятен ден  Hug

# 445
  • sofia
pocahontas80 , много неприятно това със запека...Дали и даваш достатъчно плодове и фибри? При нас това работи. Петко отдавна не е имал проблеми с акането и го отдавам на добрата диета. Хапва круши и ябълки и си ака царски.
Ние пък онзи ден купихме на Пепи много сладки пантофи от естествена кожа, отвътре с козинка, зелени, абе истинско бижу, нооо не може да ходи с тях, защото са тъпо измислени и се изуват. Ще умра от яд. А са и 17 лева...

Последна редакция: пн, 15 ное 2010, 15:41 от kri6kami6ka

# 446
  • София
Яде всякакви плодове, тези дни основно круши и грозде, но не помага...И супа яде всеки ден...пие много вода и чай от лайка...

# 447

Ние пък онзи ден купихме на Пепи много сладки пантофи от естествена кожа, отвътре с козинка, зелени, абе истинско бижу, нооо не може да ходи с тях, защото са тъпо измислени и се изуват. Ще умра от яд. А са и 17 лева...
То май за тия малки крачета няма подходящи пантофи , ние взехме едни за 12лв. , ама така си криви краката , че ... Някой , ако е попаднал на подходящи да сподели , обувам вкъщи едни платнени такива ,ама с една гумена подметка и краката вир вода и аха  аха да замиришат  Sick

# 448
  • София
И аз преживях разочарование с пантофите - дадох 20 лв, уж много качествени, памучни, с хубава дишаща подметка. Ходи добре с тях, но краката му бяха вир вода и миришеха по-зле от на възрастен човек ooooh! В крайна сметка купих едни като чорап отдолу с кожена подметка и съм супер доволна. Крачетата са топли, без да се потят и съответно не миришат грам. Подобни са на тези, само дето аз ги взех за 8 лв.

# 449
Пробвайте пантофите на Беко, от тях съм много доволна. За Лора не съм взимала все още, но на каката. Има по-тънки и по дебели, петата е добре укрепена и няма да се криви крачето. Видях новите модели с една гума на пръстите, колкото да се спъват и да се пребият, не ми харесаха NaughtyТърсете от старите. Иначе Лора за сега ходи с едни обувки от ест. кожа на Капчица на Зоя у дома, като пантофи, като умалеят имам варианти от каката. Wink

Потахонтас: имах сериозни проблеми с каката със запек, знам какво е. Въпреки че при нея проблема беше на псих. основа. Пробвай Лактулозата както ти казах, тя размеква изпражненията и така по-лесно акат, не като Дуфалака да подува стомаха и да води до разстройство след това. Друг вариант, пробвай с Хуск, давай разхлабващи плодове или плодови пюрета. С овесени ядки по-вероятно е да се затъкне повече, освен само водата им след варене да даваш.

Общи условия

Активация на акаунт