СЕПТЕМВРИ - тема 31

• 22 388
  • 731
  •   1
Отговори
# 420
  • sofia
Добра вечер, или лека нощ да пожелая?!
Добрах се най-сетне до най-любимото си място. Тук.
Сутринта бях събудена от меденият гласец на Свекървището, който разцепи тишината на утрото...
Инъче, нали се хванах да подреждам, чистя и пререждам, а нея оставих да забавлява Петко, та не се радвах на компанията и. За щастие.
Посмях се и на белезите за урочасване и на начините за обезурочасване. Хо хо!
И ние трябва да правим прощапулник....И аз много-много не знам в какво точно се състои. Току що измислих, кой ще ми меси питка. За останалото ще ви питам.
Соник, в онзи евтинкият магазин, на Гоцето, има много пъзели на добри цени, та се сетих за теб.
mam_ma , кофти, че сте киселяци...

# 421
  • София
Добро утро мацки!

Бебешондел в кошарата на Ангел има няколко възглавнички..някде от 10 11 месец ги сложих...Той не спи в/у тях, но си слага крака, понякога е в/у възглавницата де...но още не ги ползва съвсем по предназначение...Иначе са много тънки..
mam_ma да минава..
Атрак;ция, Надина...дайте знак де...
Днеска, тежък ден...ще идват приятели да празнуваме Рд и именни дни... Sunglasses

# 422
Добро утро!
Емир,там ни е мястото,да знаеш,само много постна ми се вижда закуската.... Grinning
Кришка-чета Петко проходил вече-със здраве да си ползва крайниците hahaha
Бебешондел,за Персила-и аз го ползвам,но честно Тео бебе изпира по-добре ако има петна от пюрета и т.н.,а този за който Бу писа не съм виждала,ако може линк...
За възглавничките-Дани отдавна спи на такава,друг е въпроса че не винаги му е под главичката.
Дайте идея какво да готвя днес на Дани.
Айде лек ден!

# 423
  • София
ar4ita ааа екстра си е закуската....Ти сега се захранваш и от всичко искаш по-много... Wink
Ами риба, ако не е ял тази седмица...спагети, нали обича...

# 424
 Peace давам знак...

От вчера не съм ви чела, някакви уроки и т.н. чета, снощи излизах по женски беше размазващо приятно, не ми се прибираше ама хич....
Децата до този час са ок, днес ще се възползваме от слънцето....толкова ви пиша, по-късно повече........

# 425
Добро утро!!

Възглавничка съм проблава 1-2 пъти да и сложа,но тя не иска да спи на нея.
Питка правих когато Дария направи първите си крачки сама на 11 месеца,питката ми стана чудесна( месех я сама) Peace.Прощъпулник правихме точно на  рождения и ден,не съм канила гости само ние близките у дома,сложихме на едни поднос около 7 -8 предмета които ги нарекохме,( а тя хвана молив за строителен техник). Simple Smile

# 426
  • София
Соник, в онзи евтинкият магазин, на Гоцето, има много пъзели на добри цени, та се сетих за теб.
Хич пък не ми беше хрумнало да гледам там... Още другата седмица ще го проверя Mr. Green С тия пъзели такова разорение ми се случва, ама пуста краста Crazy

Възглавница не съм слагала още, ама то и не виждам смисъл. Никола се разхожда из цялата кошара докато спи.
Прощапулник решихме да направим на Никулден, та да го съчетаем с имения ден. Макар че той дребният дотогава сигурно ще започне колело да кара вече, та не знам колко ще е интересно.
Надина, завидях ти Crossing Arms

# 427
Хаха, все съм чувала за уруки, ама този път ме разбихте hahaha hahaha
Дуфалак е много брутален за бебешко стомахче, Потахонтас: ако ще даваш лекарства вземи Лактулоза Peace
Възглавница да слагам скоро няма да е, всичко мята през кошарата, а първата й работа като я сложа вътре да измъкне долния чаршаф и да го навие на топка под себе си и така заспива ooooh!

# 428
Ааа, Соник, кой на кого само, май ти беше тая дето се размаза от излизане и концерти  Crossing Arms

Днес си изкарахме невероятно, дори и бебето поспа час и нещо в количката и успях да се насладя на чистия въздух и слънцетооо, ама май съм снощна и кафето и бирата не ми помогнаха за главоболието.....

# 429
  • София
Е то на мен добре, че са ми концертите, та да се почувствам човек Mr. Green
Мен от махмурлук само бульончета ме спасяват...

И ние си спретнахме една дълга разходка, чак допреди малко. Сега всичко ме боли, каталясах тотално, но съм доволна Grinning

# 430
  • София
Де сте се скатали всички, бре newsm78

# 431
  • София
Добро утро мацки!
Соник ще метна и твоето кафе...
Легнахме късно...гости, разговори...Ангел скокна в 7 ч...ноо така ми се спиии..че незнам днес как ще издържа...

# 432
Цитат
Легнахме късно...гости, разговори...Ангел скокна в 7 ч...ноо така ми се спиии..че незнам днес как ще издържа...
Сменям името с Боян и допълвам, че ми е втори такъв ден и вече съм на батерии........

# 433
  • sofia
Здравейте!
Да се присъединя към недоспалите...
Аз пък се превърнах на една Пепеляшка. Едно чистене му ударих. Чак не мога да се позная. Laughing
Свекървището си отива утре сутрин. Да ви кажа Пепи е толкова щастлив, че чак мисля да я поканим пак някога. hahahaНаправо се размазва от кеф. Тя си играе с него, учи го на разни забавни неща, пее му. Все неща, които аз съм твърде уморена, или отегчена да правя.

# 434
Здравейте!
Ех, аз кога ли ще изляза без дете, не ми се е случвало откакто съм родила. Не съм приритала, ама сигурно ще е хубаво и на другия ден да се наспиш.
За сметка на това бяхме на уикенд на село. И аз намазах глезене от баба и дядо. Пу-пу-пу, не помня от кога не съм си изкарвала толкова хубаво и спокойно. Детето не е изпищяло ни веднъж. Изключително е впечатлен от селските животни, докато стане от сън отива да ги гледа, започна и да ги поразграничава, че преди това на всичко викаше бау. Любими са му кокошките, казва им тай-тай. Просто не може без да ги провери какво правят на всеки половин час, просто оставим ли го отива в задния двор да ги гледа и да им приказва. Вече ми носи една книжка със животните на двора да му я чета, като най-обича като стигнем на страницата с кокошка Joy.
Чудих се как ще спи там, нали никъде не сме ходили с преспиваме. Но всичко мина по мед и масло!
Мъжо беше на екскурзия до Турция - подарък от шефа им за добре свършена работа, сега чакам подаръци newsm53 smile3508.

Общи условия

Активация на акаунт