СЕПТЕМВРИ - тема 31

• 22 389
  • 731
  •   1
Отговори
# 405
Отбелязвам присъствие bowuu

gary когата са и засукани миглите и се прозява много,а и когато не спи деням значи е урочасана.
ти пък ме смая  Rolling Eyes

# 406
...
Персил сенситив ползвахме за детето в Бг.

В уроки не вярвам.

Емииии, чакай и аз идвам на това място. Без деца и мъже, нали?

Последна редакция: пн, 15 ное 2010, 18:58 от Niki1

# 407
Atrakcia защо бе мила???Това го знам от баба си.Аз вярвам в уроки!!

# 408
Ми странно ми е Simple Smile Лошо няма да си вярваш  Peace
То и аз се прозявам много, особено като почна да чета на глас...На моите деца им се "слепват" миглите, когато се разболяват  Wink

# 409
  • София; Дружбето
Ники, що не ме покани на вашия прощъпулник Mr. Green как добре звучи само
Пепс, не се сърди Simple Smile и на мен това с уроките ми е странно. Но пък бате твърдо вярва и все иска да ги водим по баби Crazy
бтв, в болницата докато лежах имаше една циганка, която всяка сутрин измиваше очите на детето с потта под мишниците си ooooh! срещу уроки и караше персонала като си тръгне да плюе в чаша и даваше тази вода на детето.

Последна редакция: пт, 12 ное 2010, 18:23 от tsveta

# 410
Аййй, Цвета, направо ме съсипа.  Rolling Eyes

# 411
  • София
бтв, в болницата докато лежах имапе една циганка, която всяка сутрин измиваше очите на детето с потта под мишниците си ooooh! срщеу уроки и караше персонала като си тръгне да плюе в чаша и давае тази вода на детето.
Shocked Sick Все бях чувала дивотии, ама това ме втрещи.

# 412
  • София; Дружбето
бтв, в болницата докато лежах имапе една циганка, която всяка сутрин измиваше очите на детето с потта под мишниците си ooooh! срщеу уроки и караше персонала като си тръгне да плюе в чаша и давае тази вода на детето.
Shocked Sick Все бях чувала дивотии, ама това ме втрещи.
дам и за мен се яви ново това. Но жената от някакво село, те си живеят по други закони. Повиваше си чаавето и държеше да спи по цял ден - на почти 5 месеца

# 413
бтв, в болницата докато лежах имаше една циганка, която всяка сутрин измиваше очите на детето с потта под мишниците си ooooh! срещу уроки и караше персонала като си тръгне да плюе в чаша и даваше тази вода на детето.
И такава екстра ли си имала  Confused   Откачалка е тая.....

# 414
  Не няма за какво да се сърдя,всеки има право на мнение!!   Peace  

# 415
Цвета, за второто  Simple Smile

# 416
 Аз прощапулник още не съм правила, защото няма кой да ми омеси питката ( аз съм с две леви от към месене и теста ). Чувала съм,че жената трябва да е с двама живи родители ( демек майка ми не става ). Освен да я омеся в близката баничарница  Mr. Green

Това с урочасването си го обяснявам по скоро като разваляне на енергийното поле на човек - самия механизъм не ми е ясен. Но едва ли може да се оправи с пот и плюнка  Joy

Днес бях на обучение за правене на застраховки ГО. Да изкарам някой лев, че с тези 240лв не е истина просто  ooooh! Но както се казва - дупе знае 2 и 200  Laughing  И да се похваля, че продадох количката най-накрая и естествено парите отидоха за попълване на кредитни дупки..

# 417
  • София
tsveta абе жената от село...ама докторите плюеха ли?
Иначе и моята баба ми разказа, че на погаачата едно време хората плюели в устата на бебето, да било здраво...и някъде четох логично обяснение, но толкова гнусно ми звучииии чееее...
Niki1 и аз искам на такъв прощъпулник...и голям подарък ще купя... Grinning Много добре звучи...и добри идеи...последно ние ще правим прощъпулник на 21/11 - то Ангел вече 2 месеца ходи...ама какво да направя...когато, тогава...

# 418
Аз гости не съм канила на прощъпулника /този път/. Бяхме си само ние, търкулнахме питката, която за беда нямаше вид на нищо ooooh!, тя си хареса конците/прежди някакви, които брат и много настоя да сложим и така Peace
Сополиви сме, кисели и прочие гадости.
Цвета, направо се смаях като прочетох.
Атракция, вие как сте?

# 419
Аз пак с въпрос  Flutter Кога смятате да започнете да слагате възглавница на малките. Чувам че ортопедите препоръчвали след 1 та годинка да се слага, защото иначе децата спяли по корем, което изкривявало крачетата  newsm78 И каква възглавница трябва да се вземе. При нас не знам как ще стане тоя филм като Явор обикаля кошарата и се вре във всеки ъгъл...

Общи условия

Активация на акаунт