СЕПТЕМВРИ - тема 31

• 22 399
  • 731
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте и от мен.Честито на всички празнуващи днес,живи и здрави!   bouquet
Зъбите са 20 млечни ако не се лъжа.Дари си има 12 зъбчета от които са изникнали пред кътниците.Ще ни мъчат поне до 2-3 годинки поне. Mr. Green няма как!!

# 391
Здравейте мами- не сме се включвали много време ! Да попитам кога и с какво започнахте да миете зъбките Simple Smile?

# 392
  • София
Емии като станаха 7 8 зъбчетата с ненедент с мек накрайник....То силно казано, миене на зъбки, по-скоро дъвчене на накрайника и омазване с пастата Grinning

# 393
Дааа, а ние сме само с два  Crossing Arms
Скоро няма да види миене на зъби. Цял ден киха като за световно. Утре чакам сополи, дрогирах я с коризалия, дадох и повече от половин ампула оксилококцинум, че беше късно, и сега чакам.

# 394
  • София
Добро утро мацки!

Ей там искам да съм...

# 395
и аз и аз...Имало някакав персил за бебета? Някой ползвал ли е? Надежден ли е?

# 396
Здравейте!
Нямах интернет няколко дни, но не сте писали много!
Ще ви наваксам.

# 397
  • София
Добро утро!
Снощи имахме гости и си легнах в 2, добре че Ники прояви разбиране и ме остави да спя до 7.30 Mr. Green
За зъбите купих комплекта на Ненедент и досега съм му ги измила... веднъж Blush

Ей там искам да съм...
Мда, и аз...

# 398
  • София; Дружбето
С тоя ненедент МИша щеше да ми отхапе пръста и повече няма да взимам Crazy
ние се понасяме на разходка, че като се напълни площадката и Миша после не може да се укроти

# 399
Добро утро!!

И ние имахме гости легнахме в 12 часа,Дария цяла нощ хленца и не спа добре,но поне стана в 8часа тази сутрин.
Майчета вашите дечица урочасват ли ги много???Дарито ден през ден я водим тук на една баба да и бае,много я урочасват.

# 400
Добро утро!
Приспахме се и сега мама чисти и готви. Зъбките ги мием от 6 месец, когато ни избиха първи зъбки. Миене е силно казано, но ползваме силиконовия накрайник. Имаме вече 11 зъба и още един е на път.
PEPS по какво разбираш, че е урочасано детето? Ванко има червено конче на ръчичката откакто се е родил. А на вън му се радват много непознати хора.
Днес вече ще проверя превелили са ми 240 лева, ех мами а като си помисля и за пенсионерите....Луди ли са да дават по 240 лева?
Спешно търся картечница  #2gunfire

# 401
  • София
Добро утро! Емир, и аз искам там  Wink
Бебешондел, аз ползвам Персил Сензитив, бялото, не знам дали за това става дума. Доволна съм от него.
Сега се върнах от кормуване, днес щях да оставя инструктора без дясно огледало  Mr. Green Ми не мога да преценявам колко е разстоянието и това е  Crossing Arms
Ана Мария има запек. Не знам какво да й давам, освен круши и сини сливи  Rolling Eyes Не искам лекарство...Идеи?

# 402
  • До хладилника, който обичам
Пфууу, не ми работи цитатът!

Бебешондел - има Персил Нон Био. Харесвам го, мирише супер и пере добре. Тук взимам на прИмоция (три изпита за двеста марки и едно прасе) за 6 лв за 730 мл или 20 перални.

Кажете, в неделя ми предстои прощапулник, а нищо не помня отпреди 6 години - освен, че се прави питка и се търкаля, детето да ходи след нея и после избира между предмети, какво още имаше? С какво се черпи? Гостите носят ли подаръци? От голямото помня, че като взимат питката да си отчупят, гостите трябва да подскачат и да отправят пожелания за безопасно ходене, а друго?

# 403
  • София; Дружбето
Пфууу, не ми работи цитатът!

Бебешондел - има Персил Нон Био. Харесвам го, мирише супер и пере добре. Тук взимам на прИмоция (три изпита за двеста марки и едно прасе) за 6 лв за 730 мл или 20 перални.

Кажете, в неделя ми предстои прощапулник, а нищо не помня отпреди 6 години - освен, че се прави питка и се търкаля, детето да ходи след нея и после избира между предмети, какво още имаше? С какво се черпи? Гостите носят ли подаръци? От голямото помня, че като взимат питката да си отчупят, гостите трябва да подскачат и да отправят пожелания за безопасно ходене, а друго?
че без подаръци за къде Mr. Green
ние се разходихме, героите спят, а аз си играя малко за разтоварване. Чакам с нетърпение Миша да тръгне на детска, че ми идва нанагорно постоянното бръмчене на някой около мен Crazy

# 404
gary когата са и засукани миглите и се прозява много,а и когато не спи деням значи е урочасана.Ние също имаме червено конче но не виждам много е ефект.

pocahontas80 относно запека, ние също често имаме запек ето това на нас ни помага:В 500мл. вряща вода се слагат 2 супени лъжици овесени ядки и се оставят да поврат 5 минути. След това водата се прецежда и се добавя преварена вода, докато количеството стане отново 500 мл. Тази вода може да се дава за пиене между храненията или с нея да се разтваря адаптираното мляко.
Другия вариант е Дуфалак и това ни помагаше много,и разстриване на коремчето.
Дано съм била полезна!

Общи условия

Активация на акаунт