СЕПТЕМВРИ - тема 31

• 22 365
  • 731
  •   1
Отговори
# 540
извадила съм една планина дрехи за гладене и ги съзерцавам и чакам да дойде музата. Дано се пяови, че мъкненето обратно към шкафа си е хамалогия Crazy
Кат ги свършиш ела и у нас  Mr. Green

# 541
Никакви домашни любимци освен мое производство не щъ да гледам  Crossing Arms

Бяхме набутали майка с едно невероятно сладко коте, на което смяната на пясъка ставаше през тересата  Blush, докато майка не зацепи, как толкова бързо и без ропотно се съгласяваме да вършим тази процедура....Тя си знае какво и е коствало, ама аз не искам да научавам. Който иска куче/коте да си го гледа като порастне в свойта къща. За риби и други аквариумни гадини същото се отнася...

Бре много ревлив филм гледах по холмарк-а и за днес си взех дозата сълзи....Надявам се де, че сме с Бобсъна на ваксина и не се знае кой ще реве повече..

# 542
Добър вечер!
Къде сте се затрили всички? Thinking
Май ще ни излизат още зъби,само си хапе ръкавите и все са му мокри,цяла вечер се преобличаме.
Ставам да гладя,дано някой се появи Rolling Eyes

# 543
  • София
Аз съм тук, ама ще се присъединя към гладещите след малко, че камарата заплашва да ме затрупа Crazy

# 544
Тук съм ама пия, не гладя. Отдавна не се занимавам с това упражнение, сгъвам прилежно и по гардеробите... Whistling

# 545
Добро утро!
Ще чакаме някой по-щедър за кафето Grinning
Гледахте ли снощи по новините онзи изрод където си пребивал детето на 1,8м?Като го видях детенцето такъ в рев му дръпнах....Много се разстроих-чак белези от изгаряне с цигара #2gunfireНе си обяснявам как може да има такива хора-тва майка можеш ли да го наречеш?
Дани постоянно си чеше ушенцата-дали има нещо общо със зъбите?

# 546
  • София
Добро утро мацки!

Айде на кафето...
Арчита определено има връзка с ушите и зъбките...Чакам да ме похвалиш какви хубави мъфинки хапна, ама ти си траеш   Wink Вкл. скайпа, пуснала съм ти за хапането нещо...
Относно гладенето, гледам да не трупам купчинки, че после свят ми се завива пред дъската...та като изсъхне пералнята - гладя..

# 547
Емир,мен ме е срам да кажа че изядох 4 за 10 минути! hahaha
Иначе наистина бяха страхотни!(пак да направиш) Blush
Нямам прясно мляко за кафето,а майка е купила едни сметанки с ирландски крем-като Бейлис-е няма такова вкусно кафенце...
Дивчо пак скочи в 6 часа за ужас на баща му,защото вече като го взема при нас го буди да си играят Mr. Green

# 548
Варненски майки: „Да нахраним бебетата – 27-28 ноември“
Posted on ноември 19, 2010 by Елена Енева

Когато нямаш още три години е твърде рано да знаеш смисъла на фразата „орязан бюджет“. Твърде рано е да свикнеш да си лягаш гладен.

Нека помогнем децата от Дома във Виница да посрещнат зимата с достатъчно храна. Те имат нужда от пакетирани храни – пюрета, бисквити, сухо мляко, брашно, захар, макарони, ориз, пастет.

Сдружение „Варненски майки“ Ви кани да се включите в събирането на дарения, което ще се проведе на 27 и 28 ноември от 10 до 19 часа във всички супермаркети „Пикадили“ във Варна.

Помогнете! Купете стока по избор от супермаркета и я оставете в количките, които ще ви чакат след касовата зона. Нека нахраним бебетата!

и това: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=168227713198308&set=a … if_t=photo_reply#!/GrandMallVarna?v=app_10442206389

# 549
  • София
Добро утро!
Ей тия мъфини само ги разнасяте, а насам няма кой да метне един Crossing Arms

Споделете /тези, които дават попара/ с какъв чай я правите?

Кришка, де се затри, бе жена?

# 550
правя я с вода - хич не се хабя за чай, иначе чай давам билков от пакетчета утро и подобие, само да е без каркаде, че мразя червения цвят...

# 551
Добър ден! Приспах малкия с 300 зора, защото все някош ще разшумоли нещо или ще блъсне някоя врата  Close

Попарата я правя с чай от лайка, но това с цел да има някакъв вкус,че и без това е чай и хляб само  Confused

# 552
  • София; Дружбето
Правя с вода попарата. За слагането на чай разбрах от педката, преди това не съм подозирала,че има подобно чудо  Crazy
ДНес ме мързи да излизам и ще си седим дОма

# 553
  • София
Попарата -  с чай алпинист...домашен риган, липа и каквото има под ръка..и от DM бях  купила много хубав детки чай с червена боровинка и незнам си още какво...ама свърши...
Така направих вечерята, и оставих питката за втасва, че утре нали прощапулник ще правим...Накрая намерих една рецепта за питка "хризантема" или слънце...ама ще видим как ще я подредя, та да се търкулне...Друго домашно правено освен питката мисля да няма...може едни банички да врътна довечера де...

Последна редакция: сб, 20 ное 2010, 15:07 от EmiR

# 554
Соник,кога даваш попарата?Аз един единствен път предложих,но не бе одобрена и така....
Днес му правих пилешко варено-толкова яде това дете,уплаши ми окото.После като ни гледа как ядеме си изпроси и кашкавал,пак не малко.. newsm78Ама иначе като не иска не изяжда нищо де.
Освен Кришката и Криската зачезна,Ванина май чете само Grinning,МаммаТ и тя така....Другите и тях никви ги няма Thinking

Общи условия

Активация на акаунт