Кюретаж и забременяване след това - 14

• 23 331
  • 740
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Имах течение по време на цялата бременност, като накрая си беше силно. Пусках няколко микробиологии, но бяха чисти. За твое успокоение си пусни една да се види. Иначе течението в повечето случаи си е нормален симптом, не задълбавай в тая посока.

# 31
и аз имам течение,слабо ама не е опасно каза доки  Peace

# 32
Аз също мисля, че това течение не е опасно. По време на бременност се засилва с цел да предпазва.

# 33
dragonfly28 , и в предишната тема споменах, че течението ако няма мирис и не е в странен цвят (жълт, зелен, сивкав) е нормално, по време на бременност почти винаги е по-засилено. Аз също имах, на моменти повече, на моменти по-малко, правих изследвания и всичко беше ок, пусни си една микробиология, ако има нещо ще ти назначат лечение.

# 34
dragonfly28, не само че не спира течението, ами и се засилва, но ние няма как да знаем каква е причината за твоето - опитай се да си изчакаш спокойно прегледа и тогава ще стане ясно  Hug

# 35
Благодаря Ви за отговорите момичета  Hug  Hug   bouquet

# 36
Ехоооо, дружки веселушки! Много ви благодаря за пожеланията! Прегръщам ви!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
 Днес се прибрахме чак, защото Рая беше малко на АБ, защото повръщаше първия ден и имаше проблем с адаптацията, но тя и малко избърза. Роди 3200 и 50 см дълга, но днес ни изписаха 2950 кг.
Операцията мина супер, на другия ден ходех като патрул по коридора  Sunglasses Нищо вече не ме боли.

Имам малко притеснения за кърменето  Cry Имам кърма, не й давам АМ, но тя е много ленива, има и жълтеница и ми е доста трудно, защото не знам дали яде достатъчно. Страх ме е как ще наддаде. Няма да ви казвам каква помощ получих по отношение на кърменето в боницата. Мисля, че се стресирах доста и съм супер щастлива, че сме у дома.

Качих една нейна снимка в нашия албум  Simple Smile
Не съм чела какво става, но ще поспя и тогава.
  Hug

# 37
честито завръщане у дома миличка,весели очи от тук нататък само   bouquet
прегръщаме ви силно и двете, и едно честито и за таткото на Рая  Wink
почивай си щом ти се отдаде възможност и пиши когато можеш пак,много   Hug  Hug

# 38
Дъгичка, радвам се , че сте в къщи Hug
И Дая така първите дни, беше доста ленива, може и от епидурала да е, все пак при секцио слагат в по-големи количества и от жълтеничката е, бяхме същата картинка.И аз като теб така се притеснявах, отначало надаваше много малко , но след това като се регулира кърмата всичко беше ок.Слагай я много често на гърдата поне 10-12пъти в денонощието за да предизвика лактацията.Нощното кърмене в началото е много важно, тогава се отделя най-много кърма.
Кажи сега за секциото.Нали не беше много уплашена?С какво те обезболяваха после?Кога ти дадоха бебета?
Отивам да я видя в албумчето, сигурна съм , че е голяма красавица.
Да се отчета сега, моята фетална при доцентката мина, кистата на бебето е намаляла на половина.Обаче изоставаме с 6дни, доста финна мадама е, на долната граница сме.Седалищно все още!
п с Рая е страхотна!И каква е руса точно както си я представях!Ще е с бяло руса куса и сини очи, като вас Hug

# 39
Добре дошла Дъгичка и Рая Hug
Ние днес имаме повод Ники става на 1 месец Heart Eyes.Аз пък въобще нямам кърма вече Sad и сме само на сухо мляко,но какво да се прави

# 40
  • София
Дъгичка Heart Eyes добре дошла Hug Както ти е казала Мари - по-често кърмене в началото му е майката. Първия месец я буди дори, ако не се събуди за хранене. Доколкото знам асоциацията Подкрепа за кърмене дава кантарчета под наем, може да си вземеш ако нямаш за първия месец и я тегли - преди и след ядене - така ще разбереш колко е изяла долу горе. И моята първия месец нададе малко - 600гр., ама третия вървим към кило и половина май.

# 41
Точно допреди малко видях коментар от дъгичка в една друга тема и се присетих за нея...
 Добре дошла отново, Дъгичке!  bouquet

Аз имам един въпрос към по-разбиращите- как и защо бебетата се разболяват от жълтеница? Това става по време на бременността или? На много места чета, че еди кое си бебе има жълтеница, ама никъде по-съществена информация...

# 42
: dinora1605 , ами те всички бебета се раждат така!Нормално си е !При някой е съвсем забележима , при други е по - проявена, но не се изсиква никакво лечение, смята се за напълно нормално.Все пак това не е хепатит Б , което с жълтеницата смятаме , че е едно и също. Hug

# 43
  • София
Дъгичка, добре дошла и от мен. Радвам се, че сте добре с девойката, а за папкането не и се притеснявай, нормално е да е по ленива в началните месеци.
bobinka 85, честита ви месечинка.

# 44
Добре дошли! Hug
Страхотна е малката мишка. Heart Eyes
Пиши какво те притесянава относно кърменето.
Момичетата са те посъветвали какво да правиш.
На консултация също можеш да направиш пробно кърмене.
За наддаването не го мисли, ще си качи детето. Виви първия месец доста качи, роди се 4150кг и 52 см, изписаха я 3950кг и след месец беше 5360кг и 59см., при всяко бебе е различно.
Кърми си я на поискване, което е почти нон-стоп, вода не е нужно да даваш.

Днес става на 5 мес, моята принцеса. Да ми е жива и здрава!
Честита месечина и на Ники! Hug

Общи условия

Активация на акаунт