Кюретаж и забременяване след това - 14

• 23 348
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Янче,пази се мила,то не останало още много Hug
horoze,браво за сестричката,пожелавам ти и на теб скоро момченце,защото е прекрасно да си имаш един малък мъж вкъщи Hug
Деси,радвам се за добрите новини.Хайде гледкайте се на топличко и оздравявайте.В тези болници само вируси ooooh!
desdemona,съжалявам за това което си преживяла.Аз не съм правила почти никакви изследвания само токсоплазмоза,листероза,бруцелоза,цитонамазка и влагалищен секрет.Но е добре да си пуснеш имунологични и генетични изследвания.
Да попитам раждалите мами кога да посетя гинеколог,вече ми свърши първия цикъл newsm78

# 661
  • София
Бобинка, аз ходих някъде около 40-ия ден, като ми свършиха лохиите контролно и втори път сега, че ме наболяваше едната гърда - нали кърмя. 
Дездемона Hug, Магнетчето е изчерпателна, предполагам, че голяма част от тези изследвания вече са ти правени. И при мен се оказа май грешка в развитието на ембриона, защото не изскочи заек от изследванията, а следващата бременност завърши с раждането на Мишанка.
Мари, добре дошла   bouquet Разказвай за малката красавица /въпреки, че с две хубавици вкъщи едва ли имаш време/.
Horoze, браво на сестричката ти, нашарила ги е, и съпругът ми иска второто ни дете да е момченце, ама то божа работа. Дано скоро и ти направиш още едно племенниче на сестра ти Wink

# 662
Момичета, хайде пишете ми ЛС, с датите и имената на раждане на бебоците, новите бременни кокичета също да пишат, може и тук.
Аз от известно време рядко влизам в сайта, ама моето момиче ми взима силиците. Само да мръдна и да не ме вижда и почва рев, и нарежда ма-ма-ма. Heart Eyes
Отделно е супер кисела заради зъбите. Иначе сме ок, тя расте и дивее, скоро ще кача снимки да я видите.
Гушки и цунки на всички. Hug

# 663
Мари, добре дошла отново!!!  bouquet
Хорозе, съжалявам за лелката! Това, че ще си вземете почивка от бебеправенето може и да е за добро. Като мислиш за мебели, пренасяне и т.н., току виж станало и бебето. А дано! Praynig Честито и на сестра ти!
Янче, ми ти вярно си към края! Още съвсем малко. Ееее, много бързо ми мина твоята бременност някак  newsm78. Спомням си, че беше разбрала още съвсем в началото и си беше веднага сложила лентичката  Heart Eyes
Днес ходих на лекции, но съжалих безкрайно много. Ходих, за да говоря с преподавателката, ако може да ме освободи от контролно (подготвително за изпит). Ще е в събота сутринта и не ми се искаше да ходя. Е да, ама не. Разбирате ли- нейният предмет бил страшно важен и не я интересувало, че си в деликатно състояние и трябва да избягваш стрес и пътуване. Ако трябва болен, сакат, със системи... трябва да отидеш  #Cussing out. Тъй като ще трябва да пътувам с автобус преди контролното ще седя близо два часа на студа и след това според зависи кога свърша още толкова пак на студеното. Оплаках се, олекна ми  Whistling
Hug на всички!!!

# 664
  • София
dinora1605 стига бе,това е  нехуманно,къде учиш? ей големи вампири за тея преподаватели, а няма ли шанс и без контролното да вземеш после изпита?

Мари добре съм, неразположения имам даже днес ....малко Sick в общи линии са от тоя сорт неразположенията,имам ядове с фраксипарина-вече трудно го бия- цялата съм на петна и буци и сърбииииии яко, а гърдите още ме болят,чудя се кога ли ще спрат,че ми писна вече, а ега пък и зърната  ме сърбят и болят и в общи линни се драпам като крастава...корем,ръце,крака,паласки, зърна    Mr. Green
Вие как сте? Сподели още снимки  Heart Eyes

присетих се...какво ли става с Рейни..с Квазимодо...

Последна редакция: вт, 14 дек 2010, 20:26 от magnet_for_happiness

# 665
dinora1605 стига бе,това е  нехуманно,къде учиш? ей големи вампири за тея преподаватели, а няма ли шанс и без контролното да вземеш после изпита?
Ако кажа за кой университет става дума... ЮЗУ  Embarassed За мен това изобщо не е университет. Уча там, поради това, че е най-близо до Кюстендил. Преди това бях в СУ (Математика и информатика  Heart Eyes), но се отказах поради по-голямото разстояние и по-големия стрес от изпитите. Все пак за мен е по-важно да си имам детенце и за да не губя още една година кандидатствах в ЮЗУ. Сега съм за първа година там, редовно. Откакто знам, че съм бременна веднага си пуснах документи за половин присъстваемост. Преподавателите по упражненията ми влизат в положение и не ме натоварват с излишни посещения. Само тази жена ми създава проблем. Тя мразела да не й посещават упражненията- аз не съм ходила на 3 от тях. Каза ми, че ако не се явя на контролно, получавам служебна двойка. Било им забранено да допускат студенти до изпит, ако нямат минимум 3 /въпреки че на мен в студентски отдел ще ми подпишат семестъра/.

# 666
  • София
dinora1605 еми обади се в учебен отдел и кажи за какво иде реч, ако трябва и молба до декана пусни.

# 667
dinora1605 еми обади се в учебен отдел и кажи за какво иде реч, ако трябва и молба до декана пусни.
Ще ми отнеме повече разправия, време и нерви. Ще си ходя в събота, да се надявам, че няма да има още проблеми. Да допълня- на 18.12 ми беше очаквания термин Sad Гадна работа...
На преглед съм в четвъртък, дано всичко с бебчо е наред Heart Eyes, да не съм го изнервила нещо  Simple Smile

# 668
  • София
Моя ....там..последната случка... втория аборт/пардон/..термина ми беше по Коледа....третия ми беше август....

Последна редакция: ср, 15 дек 2010, 10:51 от magnet_for_happiness

# 669
Моя ....там..последната случка... третия аборт..термина ми беше по Коледа....

Дай да си се успокояваме двете, че пак чакаме бебчета  Hug На мен това ми е успокоението.

# 670
# 671
Здравейте момичета, не пиша, но чета редовно!!! Честито на Мари, много здрава и щастлива да бъде малката Александра!! На всички останали  Hug!!

# 672
magnet , ако имаш възможност защо не минеш на Клексан? Всички мацки на фракси се оплакват, че трудно ставало с течение на времето биенето му, пък аз с Клексана никакъв проблем нямах. През цялото време в корема си гго биех и нито синини, нито бузи съм имала.  Rolling Eyes

# 673
Магнетче, дано скоро неразположенията отшумят и се радваш на една хубава бременност до края, после пък на едно пухкаво розово бебоче Hug
Ние сме добре, кърмим се, общо взето само на гърдите ми стои Simple Smile Ето и снимки, ако имаш регистрация във фейсбук
http://www.facebook.com/album.php?aid=38403&id=1000002367432 … &l=6f73458738

# 674
Мари,добре си се завърнала  bouquet  bouquet
Страхотна е принцеса Алекс Hug Hug
Магнет Hug Hug Praynig Praynigдано се почувстваш по-добре и после с едно красиво,здраво жизнено бебче Praynig
Horoze-страхотна новина

Общи условия

Активация на акаунт