LaRedoute.fr - 178 - Всичко за поръчката!

• 39 487
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
  • Монтана
Адреса си е както трябва защото имах и друга поръчка от тази дата и тя си пристигна в понеделник.

ето това ми е изпратено Pour bénéficier de cette note d'avoir, précisez le n°  382593283  lors de votre prochaine commande. Il est cumulable avec vos réductions !

# 406
момичета, възможно ли е да имам номер на ваучер от липсваща поръчка, да искам да платя с него, но да ми излиза това съобщение Vous ne possédez pas d'avoir ou de bon d'achat pour ce compte client  Thinking тия ще ме побъркат вече, този ваучер ми е издаден за 5-ти път, пет пъти не ми идва поръчката и тъй като по никакъв друг начин не искат да ми върнат парите реших отново до пусна за 6 път #2gunfire защото не ми се подаряват тези 53 евро, а сега ме изненадаха и с този надпис който поне аз така разбирам, че на този акаунт няма издаден ваучер #Cussing out

# 407
Я виж да не си объркала акаунтите, ако имаш няколко.

# 408
  • София
може ли размерите?  Flutter  Аз порьчах 38, но сьм поотслабнала Blush и ми са малко големи, та се чудих дали ще се пьхна в 36.  Thinking Благодаря предварително.  Hug
Ето ги:
талия- 36,5 см.
ханш- 46,5 см.
дълбочина- 24 см.
дължина на крачол по вътр.ръб- 80 см.

Евче, мерси за инфото за офисите на DHL, видях къде имат, но бях останала с впечатление, че има някъде близо до вашия блок  Rolling Eyes

# 409
Как мога да поръчам тази http://www.laredoute.fr/vente-coussin-de-garnissage-rectangulair … =1&pos=tg_n_n възглавница? Не ми излиза бутона за слагане в кошницата.

# 410
  • Варна
Как мога да поръчам тази http://www.laredoute.fr/vente-coussin-de-garnissage-rectangulair … =1&pos=tg_n_n възглавница? Не ми излиза бутона за слагане в кошницата.

Тази възглавница ли искаш да купиш? http://www.laredoute.fr/vente-coussin-de-garnissage-rectangulair … ross%20sell%20pdp
То по скоро е пълнеж за възглавници май. newsm78

# 411
Първо натискаш бутона за показване на детайли на артикула, след което ще се отвори малкото прозорче с възможност за добавяне в кошницата.

# 412

Здравейте, мога ли да ви попитам кое детско  яке  е по-дълго и по-топло за зимата?
http://www.laredoute.fr/vente-blouson-a-capuche-enfant-fille.asp … e=1&pos=6_n_n

или

http://www.laredoute.fr/vente-doudoune-bebe-fille.aspx?productid … e=1&pos=7_n_n

Благодаря предварително!

Като първото съм виждала, но купувано тук, в БГ, и не е достатъчно тънко за зимата. Може, обаче да има разлика в моделите  Peace
Нели, абсолютно едно към едно са якетата. Нашето е от сайта, видях го същото като цвят, модел и т н в магазина на Адидас в МОЛ Пловдив.
Сесес, Адидасчето е плътно, не кой знае колко дебело, но аз определено за зимата съм го купила, с блузка и нещо отгоре ще е предостатъчно. Миналогодишното и яке беше по-тънко и си я търкалях в снега малката.
На дължина достига до средата на дупето. Аз съм взела по-голям номер (3год), ръкавите ги подвивам, но на дължина покрива Д-ъто. Ако ти трябва този размер, кажи и ще пиша.  Peace

Много благодаря! Дъщеря ми е на 2 години и нещо Simple Smile Но е висока 96 см някъде и й купувам за 3 гтодини размер дрехи. Значи ме съветваш поне за 4 години размер да взема? Мисля, че беше ръст 102 за 4 год. Може ли размерите на твоето якеи/или реални снимки?  Hug  bouquet

# 413
[/qu
аз, че имам имам, но това ми е правилния акаунт, от него не съм поръчвала по простата причина че 5 пъти не ми идват поръчките подред и от четири месеца се разправям с тях за тези 53 евро, сега ще пиша на Събинката, да видим този път какъв ще е проблема  #2gunfire

# 414
Другият вариант е да се опитваш да въведеш номер на ваучер, с който си плащала и поръчката е отказана или върната. Тогава издават нов, с нов номер, който трябва да използваш при следваща поръчка.

# 415
Здравейте,чета в темата че поръчки след 20 октомври пристигат с DHL.Това само за София ли важи,или и за дугите градове,знаете ли?

# 416
Здравейте дами , от няколко дни съм забелязала нещо в суивито ми / или каквото е там ../ - срещу всички поръчки и сумата има надпис в зелено   Détail et suivi de livraison  и под него + justificatif d'achat disponible    
срещу една поръчка обаче имам само първия надпис , притеснено ми е ....може ли някой  да ми обясни ....благодаря ви предварително ...
Пожелавам ви приятен и усмихнат ден ..... newsm53

# 417
Другият вариант е да се опитваш да въведеш номер на ваучер, с който си плащала и поръчката е отказана или върната. Тогава издават нов, с нов номер, който трябва да използваш при следваща поръчка.
изобщо не ми дава да попълвам никъде номера, дава ми само активно плащане с кредитна карта  Sad

# 418
  • София
Здравейте,чета в темата че поръчки след 20 октомври пристигат с DHL.Това само за София ли важи,или и за дугите градове,знаете ли?

важи за всички градове, най-добре звънни на DHL (0700 17 700) и попитай има ли поръчки на твое име, и ще ти дадат проследяващ номер да си я следиш в сайта им  Peace

# 419
  • София
Здравейте дами , от няколко дни съм забелязала нещо в суивито ми / или каквото е там ../ - срещу всички поръчки и сумата има надпис в зелено   Détail et suivi de livraison  и под него + justificatif d'achat disponible    
срещу една поръчка обаче имам само първия надпис , притеснено ми е ....може ли някой  да ми обясни ....благодаря ви предварително ...
Пожелавам ви приятен и усмихнат ден ..... newsm53

ами този текст, или както се нарича "вторият ред" срещу поръчката ти означава, че тя е фактурирана и като цъкнеш върху това justifikatif ... вътре ще намериш един pdf файл, който всъщност представлява твоята фактура, ако го няма този втори ред - или още не е фактурирана, което може да се случи всеки момент, или може да бъде отказана по някакви причини, но при това положение, до колкото съм запозната, ще получиш писмо, с което те уведомяват, че поръчката е отказана ...

Общи условия

Активация на акаунт