LaRedoute.fr - 178 - Всичко за поръчката!

• 39 442
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
Дойде ми поръчка от форумските детски якета.
Много са умалени.
Взех размер 8 г ,нямаше 6 г.
Става му.
Поръчвайте поне 2 номера по-голями.
А синът ми не е едър. Peace

и на мен току що ми ги донесоха по DHL - умалени са доста- имам 126 / 138/ 180 -  ако някой иска размери да пише ма ЛС

# 466
 Laughing  Да не съм объркала темата  Laughing Май съм влязла в тази за размените... Сорри за спама и за да не е съвсем празно мнение, някой да знае някоя жилетка за 2-3 год. момиченце, която да се намаля с някой код Thinking

# 467
ако може размерите на 180 от дудунките  bouquet Hug

# 468
От кои дати получавате поръчки, аз имам от 26. 10. струва ми се рано да звъня на DHL. Не знам защо, но и аз предпочитам тръпката с ходенето до пощата  Crazy  Получих едно пуловерче за малкия онзи ден - страхотно е и една рокля за каката с чашите за кафе подарък - и те са много хубави.
И аз имам поръчка от 26-ти, за която имам номер за проследяване и е тръгнала от Франция на 29-ти. И да ти дадат номер, ще видиш само, че е предадена на DHL, нищо повече. Броиш си 5 работни дни от датата на изпращане и го играеш снайпер на прозореца.  Laughing
П.П. Ама ще станем като махленските клюкарки да чакалим за куриери. Аз докато рИвах, че идват два пъти в седмицата в града ни, сега съм спокойна и чакам само тогава.  Mr. Green

# 469
ако може размерите на 180 от дудунките  bouquet Hug
Размер 180: ширина – 55см., дължина – 70см., ръкав по вътрешен ръб -  60см., ръкав по външен ръб – 68см, ширина рамене - 45см.

Ето тази в черно ми е излишна .

Между другото днес получих пратки и от DHL , и от пощата  - все бяха от 22.10.

# 470
  • Плевен
http://elifanta.snimka.bg/other/dreshki-la-redut.502172.21263021
малко снимки от последните поръчки Mr. Green

# 471
Здравейте!
Да отчета и аз полученото днес от ДЧЛ.  И двете неща много ми харесват.

Първо е юношеското яке на Трипстер. Много е хубаво, добре изработено.

Размери за 180 см.

дължина - 70 см.
ширина - 56 см.  
ръкав по вътрешния ръб - 56 см.
ръкав по външния ръб - 68 см.
рамена - 48 см.

Второто е суйчерът на Адидас. Бях много притеснена  от коментарите за него, но на мен ми хареса. Отговаря си на номера.

Размери за М
дължина - 70 см.
ширина - 53 см.  
ръкав по вътрешния ръб - 58 см.
ръкав по външния ръб - 66 см.
рамена - 46 см

# 472
Въпрос за тази шапка с шалче:  http://www.laredoute.fr/vente-bonnet-et-echarpe-enfant-garcon.as … =1&pos=tg_n_n
Ако някой е поръчвал, дали са акрилни, както пише? Някак на снимката ми се виждат памук, а може само така да ми се иска... Mr. Green
Благодаря ви за включването за каталозите   bouquet
Днес получих смс да звънна за поръчката си. Утре ще очаквам пратката...чакам една от 22,10 и 2 от 24,10

# 473
Извинявам се за спама, но в събода обещах на една мама инфо днес за черната дудунка 176, а без да искам съм й изтрила съобщението и сега немога да й пиша на лични. Ако прочетеш това пиши  Peace

# 474
  • Варна
От кои дати получавате поръчки, аз имам от 26. 10. струва ми се рано да звъня на DHL. Не знам защо, но и аз предпочитам тръпката с ходенето до пощата  Crazy  Получих едно пуловерче за малкия онзи ден - страхотно е и една рокля за каката с чашите за кафе подарък - и те са много хубави.
Може да се обадиш за номер на товарителницата. Аз имам от 26ти, по средата на пътя е - в Германия. Ще знаеш и кога е предадена на куриера за да ти я донесе, няма нужда да дежуриш на прозореца. Simple Smile

# 475
Имам драма с поръчката ми от 22-ри октомври в DHL.
От четвъртък виси в Лайпциг.
Днес им се обадих да ги питам, аджеба що 5 дни стои там този пакет.
Момичето се притесни доста, каза, че щяла да пусне служебна кореспонденция по въпроса.
Няколко часа по-късно видях в сайта, че е тръгнала от Лайпциг.
Ама накъде е тръгнала - не пише!

# 476
  • Където е сърцето
Здравейте!

Размери за 180 см.

дължина - 70 см.
ширина - 56 см.  
рамена - 48 см.

Второто е суйчерът на Адидас. Бях много притеснена  от коментарите за него, но на мен ми хареса. Отговаря си на номера.

Размери за М
дължина - 70 см.
ширина - 53 см.  
рамена - 46 см

Mоже ли снимка и референтен номер на якето. Praynig

# 477
  • София
Аз да се отчета с една скромна поръчка по пощата.Коконски бодита р-р 86, хубавички са и тази шапка с ръкавички http://www.laredoute.fr/vente-bonnet-et-mouffles-rayes-bebe-garc … =1&pos=19_n_n , много ми харесаха. И двете са поларени отвътре.

Иренка, моята е от 18/10 по пощата. Имам и от 22, но не съм я получила още.

ами моите и двете бяха от 22-ри ... по DHL дойдоха

# 478
  • у нас
Дойде ми поръчка от форумските детски якета.
Много са умалени.
Взех размер 8 г ,нямаше 6 г.
Става му.
Поръчвайте поне 2 номера по-голями.
А синът ми не е едър. Peace

и аз я получих днес. Пуснах якето с два номера по-голям. Става на детето. Но нещо не ми харесват якето, то вътре ватата на топки стои и къде има, къде няма вата. Не е като по-миналогодишните червени дудунки за децата, където ватата си е навсякъде в якето и няма такива топки. Ние още си носим това якенце  Peace

# 479
Здравейте!

Размери за 180 см.

дължина - 70 см.
ширина - 56 см.  
рамена - 48 см.

Размери за М
дължина - 70 см.
ширина - 53 см.  
рамена - 46 см

Mоже ли снимка и референтен номер на якето. Praynig

Референтният номер e 819 5773. Ползвах код за прословутия сак Бенсимон и ми излезе 19,90 евро.
Снимки има публикувани от Царицата майка, която първа даде отзиви за него, защото е от ел.каталог
http://www.album.bg/sjn/images/25469101/

Общи условия

Активация на акаунт