LaRedoute.fr - 178 - Всичко за поръчката!

• 39 407
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
  • София-Младост
искам да попитам, какъв размер чорапогащник трябва да взема за бебе на 9 месеца и на 1 година
не ми отговаряйте, какъвто номер са му и обувките, понеже незнам и какъв размер обувки носят бебета на такава възраст Crazy
15/18 или 19/22, все пак азвиси и от детенцето Simple Smile

# 526
Момичета моля за помощ  Praynig тази рокля има ли я някой http://www.laredoute.fr/vente-robe-courte.aspx?productid=3241765 … =2&pos=15_n_n
Дайте мнение как е като размер дали си отговаря, и дали стои добре като модел Praynig

# 527
Сега като Ви чета за ДЧЛ, не знам дали да се обаждам и аз. До сега не съм звъняла, а известие нямам нито от тях нито от пощите за 3 те ми поръчки от 22.10, а имам и още 2 след тази дата Rolling Eyes
За срока от 7 седмици съм наясно, но да не се окаже, че уж са ме търсили многократно, и да вземат да ги върнат.
В този ред на мисли да попитам, колко време дадена поръчка се пази в ДЧЛ преди да я върнат,   за пощите знам 20 дни, ама за тях нищо  Confused И също като една от поръчките съм я запратила на село, тем по чукарите, ще я доставят ли и нея, или трябва да си я издирвам някъде из монтанските им офиси  newsm78
Ще почакам още ден-два и ще ги тормозя и аз  Mr. Green

# 528
И по селата и чукарите хора живеят, недей така. Има си разнос, макар и един-два пъти седмично! Ето, аз имам 4 пакета, които днес са в София, но ще получа чак в петък. По-бавно, но няма как.
Между другото в пощите са нещастни, че няма да минават пратките от там.

# 529
Четох за тези дънки, че са хубави и подплатени http://www.laredoute.fr/vente-jean-bebe-garcon.aspx?productid=32 … e=1&pos=8_n_n
Някъде из каталозите има ли ги? Референтен номер?

# 530
И по селата и чукарите хора живеят, недей така. Има си разнос, макар и един-два пъти седмично!
Е да ама на моето село улици и номера няма, просто пощальона познава всички, а тея от ДЧЛ не ми е ясно как ще преценят в коя къща да носят пратката  newsm78  Mr. Green

# 531
Сега като Ви чета за ДЧЛ, не знам дали да се обаждам и аз. До сега не съм звъняла, а известие нямам нито от тях нито от пощите за 3 те ми поръчки от 22.10, а имам и още 2 след тази дата Rolling Eyes
За срока от 7 седмици съм наясно, но да не се окаже, че уж са ме търсили многократно, и да вземат да ги върнат.
В този ред на мисли да попитам, колко време дадена поръчка се пази в ДЧЛ преди да я върнат,   за пощите знам 20 дни, ама за тях нищо  Confused И също като една от поръчките съм я запратила на село, тем по чукарите, ще я доставят ли и нея, или трябва да си я издирвам някъде из монтанските им офиси  newsm78
Ще почакам още ден-два и ще ги тормозя и аз  Mr. Green
Моя съвет обади им се все пак това им е работата. Аз също имах поръчка изпратена до село, от 22,10 хората ходили там ама никой нямало на адреса оставили бележка обадих им се и ми я донесоха на друг адрес .Исках да си я взема от офиса им ,но те ми казаха че доставката била платена и това било тяхно задължение дори и няколко пъти да се разкарват Peace

# 532
  • на терасата
Откога са започнали да доставят с DHL? Последните ми поръчки бяха от 10 октомври и дойдоха по пощата. Понеже имам намерение скоро да правя поръчка, можете ли да ми кажете дали всичко вече изпращат с DHL, защото  в такъв случай трябва да си сменя адреса на получаване със служебния. Не намерих нищо по въпроса за смяна на начина на доставка в LaRedoute или аз не зная къде да търся. Ако някой знае къде пише тази информация, моля да сподели

# 533
  • Варна
И по селата и чукарите хора живеят, недей така. Има си разнос, макар и един-два пъти седмично!
Е да ама на моето село улици и номера няма, просто пощальона познава всички, а тея от ДЧЛ не ми е ясно как ще преценят в коя къща да носят пратката  newsm78  Mr. Green

Да питат в пощата.  Joy

# 534
  • Все на втория етаж
Току- що звънях в DHL, вдигна ми една мацка, много мила и любезна, провери ми имената два пъти, защото на единият акаунт за първо име ми е фамилията  Crazy, каза че пратката ми вече е в куриера и да го очаквам днес  Simple Smile Това за пратката от 26. 10. за която писах вчера, добре че им звъннах.

# 535
Момичета моля за помощ  Praynig тази рокля има ли я някой http://www.laredoute.fr/vente-robe-courte.aspx?productid=3241765 … =2&pos=15_n_n
Дайте мнение как е като размер дали си отговаря, и дали стои добре като модел Praynig
Да си побутна питането  Embarassed

# 536
Извинявам се,че питам,защото сигурно е коментирано хиляда пъти,но какво значи en stock livre 48.... Досега се рових в термините на сайта,но нищо не открих,а пък преводача ми го преведе малко неразбираемо.Благодаря Ви!

# 537
  • София-Младост
Извинявам се,че питам,защото сигурно е коментирано хиляда пъти,но какво значи en stock livre 48.... Досега се рових в термините на сайта,но нищо не открих,а пък преводача ми го преведе малко неразбираемо.Благодаря Ви!
Че артикула е наличен, другото ливре 48 не важи за нас.

# 538
Виждам, че коментирате играчките - случайно някой да е получавал това нещо и да има отзиви?
http://www.laredoute.fr/vente-bataille-navale-electronique.aspx? … documentid=201210

# 539
  • Бургас
Момичета относно DHL не мисля , че трябва да им звъним и да се разправяме по тел. с любезни или не чак толкова служители. Просто се изпраща едно запитване от сайта им , след което отговора е винаги автоматичен , че след 5 дни ще си получим поръчката. Ако с replay на този мейл поискате номер за проследяване на поръчките си те до 10 мин. отговарят и ви го пращат.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт