Флейвър Уейв Турбо Овън и сие - 3

  • 76 258
  • 558
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас
  • Мнения: 169
 santa2 Nature Snowman Весели празници!

# 121
  • Добрич
  • Мнения: 6 257
Честита Коледа на всички кулинарки и  техните семейства!


Момичета, в момента мариновам едно пиле и утре искам да го опека цяло. На горната или на долната скара ще ми препоръчате?

# 122
  • Мнения: 119
ЧЕСТИТА НОВА 2011 ГОДИНА

Бъдете живи и здрави!
Защо вече никой не пише в темичката,да се надявам че не ви е омръзвало приготвянето на храна във фурничката...
Аз си купих нео фурничка пекох картофки,наденичка и замръзени банички.
Изчетох и готварските рецепти ама те предимно за лятото,предимно със зеленчуци които сега не бих си купила.
Някой не е ли експериментирал с нещо?

# 123
  • Varna
  • Мнения: 2 605
АлЮЮЮЮ, Тайфатаааа wavey

ЧЕСТИТА ВИ НОВА ГОДИНАААА newsm68 newsm68 newsm68 santa2

АНА МАРИ,
Ами готвим си във фурничката, поне аз де. Няма начин и другите да не готвят. Доста рецепти сме правили и импровизирали, та и сме ги помествали тука. И не всичко е със зеленчуци. Писали сме доста рецепти за пилешко, рибешко, че и пържолешко от прасчовци. И всичко си става.  И миш-маш посрЯд зимЪскА може да му изпляскаш също, ако искаш да ти  замирише на лято Wink
Даста сладкиши сме правили. Сега му е времето и на тях, ако не си на диета. Така, че каквото готвим във големите фурни, готвим и във малките. Но незнам защо ми се струва, че приготвянето във тендЖУрето ми е по вкуснУ Wink


# 124
  • Мнения: 1 059
За много години!!!
И аз си готва у тенжеруту редовно. За нова година почти всичко там направих даже и баницата с късмети там направих и стана много добре  Simple Smile

# 125
  • от Луната
  • Мнения: 1 775
За много години, флейвърки! Успешна и ползотворна година ви желая!

Иса, сподели рецептички, особено за нещо месенко, че аз напоследък на пържолките, ребърцата и картофките наблягам   chef

# 126
  • Мнения: 1 059
За много години, флейвърки! Успешна и ползотворна година ви желая!

Иса, сподели рецептички, особено за нещо месенко, че аз напоследък на пържолките, ребърцата и картофките наблягам   chef

то и при нас на такова се набляга най на почит са пилешките бутчета  Joy нещо много сме се увълчили тази зима
 и да не забравя да почертя днес нашия батко става на 7

# 127
  • Разпиляна във въображението
  • Мнения: 27 991
Честита нова година! Имам четири малки изчистени риби. И сега накъде. Ще се разчета в старите теми, но ако някоя добра душа се смили над мен, моля да сподели нещо лесно. Blush

# 128
  • Мадрид / София
  • Мнения: 7 108
Честита нова година! Имам четири малки изчистени риби. И сега накъде. Ще се разчета в старите теми, но ако някоя добра душа се смили над мен, моля да сподели нещо лесно. Blush
Честита ви Новата 2011 Година!
Сложи в тиган една глава лук нарязана на ситно да се запържи и умекне, прибави рибата и я посоли, обърни я и отдругата страна да поеме от огъня и добави чаша бяло вино и нещо морско като допълнение. Остави всичко това да се позадуши 10 мин. и готово.

# 129
  • Разпиляна във въображението
  • Мнения: 27 991
Анджела, това май не е за Флейвъра, но все пак ето какво направих. Овкусих рибата, сложих вътре по едно парченце лимон. След това я затрупах с морковчета и риба, малко мазнина и я завих във фолио. 225 градуса, за 30 минути.

# 130
  • Мадрид / София
  • Мнения: 7 108
Анджела, това май не е за Флейвъра, но все пак ето какво направих. Овкусих рибата, сложих вътре по едно парченце лимон. След това я затрупах с морковчета и риба, малко мазнина и я завих във фолио. 225 градуса, за 30 минути.
Права си, не е за тенжурето, но пък е бързо и надявам се вкусно.

# 131
  • Пловдив
  • Мнения: 157
Отскоро готвя с тенджерата и основно ползвам рецептите тук от форума и вашите съвети. Изчетох всичко писано тук през декември, когато я купих и сега не се сещам при кои случаи е добре да се слага съд с вода, за да не съхне гоздбата. При печене на пиле? Или може би когато месото не е престояло в марината ?

# 132
  • Мнения: 0
Честита Нова Година и от мен, момичета! Да сте живи, да сте здрави и да готвите в тенджерките си мноооого години!
А сега по темата. Аз разполагам с тази фурна от преди Коледа. И да си призная, използвах я още първата вечер. Нямах търпение да търся рецепти, съвети и т.н. Просто понамазах леко с олио две пилешки бутчета, натърках ги със сол и чер пипер и - на горната скара за 20 мин. на 200 градуса. С моя съпруг буквално висихме над тенджерата от любопитство и нетърпение да видим резултата. Joy Наложи се да обърна бутчетата за още 20 мин. и след това - ясно е какво се случи. Поляхме ги с по чаша бяло вино. Следващата вечер пробвах свински карета. Леко ги поначуках, понамазах ги по стандартния начин. Също се получи нещо прекрасно. Така експериментирах няколко дни. Вчера приготвих мусака с кайма. И тя се получи, но за 60 мин. на 200 градуса, понеже аз никога нищо не пържа, а всички продукти поставих в алуминиета форма. Накрая искам да благодаря на всички,  публикували рецепти, които вече си разпечах и повечето от тях ще пробвам. Още веднъж да сте живи и здрави! Grinning  chef

# 133
  • Мнения: 2 380
Има ли някъде качена в интернет книжката на фурната Sapir? Изгубих моята  Sad

# 134
  • от Луната
  • Мнения: 1 775
Таня, ще може ли рецептичката за мусаката, че аз от 1 година я готвя само на тенджера на котлона, че още нямам фурна освен флейвърчето  Confused

Общи условия

Активация на акаунт