Флейвър Уейв Турбо Овън и сие - 3

• 76 269
  • 558
  •   1
Отговори
# 135
 Thinking Имам една питанка-някой купувал ли си е от тази машинка, когато бяха на промоция преди Нова година в Peni -маркет и доволен ли е  защото пак са ги пуснали и  ми се ще да си купя, но незнам дали са качествени/ newsm78 доста им е ниска цената та се питеснявам дали са качествени/.

# 136
 Thinking Няма от тенджуретата в Пени,  Peace но видях в Зора такава - халогенна фурна Arielli TO-13W. Някой има ли такава или отзиви за нея,  Praynig но моля за по-бърз отговор, че утре приключва промоцията й на 69 лв.

# 137
az imam tazi ot televizionnata reklama skupi4ka e no ne sujalqvam pravila sum pica purjeni kartofi bez maznina za lubitelite na zdravoslovnoto hranenekusni a 6tqh da propusna a su6to i cqlo pile obojavat go vsi4ki vku6ti zaslujava si otkudeto i da pogledne6 na vuprosa

# 138
 Hug Вече спирам да питам, защото я купих тази машинария, но друга марка - ROYAL. Вече изпекох  едно пиленце и в момента са наред картофите. Понеже обаче са на тънки  ивици за да не падат от решетката направих малка рационализация-тъй като няма решетеста тавичка използвах сгъваемата решетка за варене на картофи на пара.
  #Crazy  Пиленцето не съм успяла да го  опека  newsm78 уж го  пекох по 1/2 час от двете страни та сега го допичам,  Peace но децата харесаха картофите и малко  от горната част на пилето, която се беше опекла.
 Супругът го няма на дежурство е и ще се върне след 3 дни.  Naughty До тогава трябва да се усъвършенствам #2gunfire  инъче ще има да се бъзика, че вместо  да си купи винетка съм направила недобра инвестиция.
Помагайте приемам съвети-къде съм сбъркала с пилето/времето ли е било малко или понеже го пекох на максимата 250гр да не е успяло да се опече, а направо се е  запекло отгоре newsm78/.

# 139
  • София
Ти на кое ниво го сложи? То всъщност не би се побрало, ако е на високата. Значи сигурно температурата ти е била висока. От моя скромен опит знам, че е по-хубаво, когато я пускаш на по-ниска температура, но по-дълго време. Ти на колко градуса я беше настроила?

# 140
 Thinking Миме, определено грешката ми е, че температурата беше висока-250 градуса, макар че беше на долната скара. А все пак на колко градуса трябва да става печенето на пиле и колко време?  newsm78 А под 200 градуса за  печене на какво се ползват?
  newsm78 Някой случайно да има упътване на български за  този модел-ROYAL, че моето е само на английски, а в края на книжката има хубава табличка с ястия, минутите и градусите за  печене.

# 141
 newsm78 Искам да питам-някой да е варил яйца, защото на моята на долната решетка има едни дупки и се чудех за какво са, но като огледах кашона-имаше снимка на която  се виждаше, че на това место са поставени цели яйца, а до тях препечен хляб/ Thinking значи са се варили докато се е препичал хляба/.  newsm78 Но на колко градуса и колко време?

# 142
  • София
Една от решетките е за английска закуска. Има място за яйца, за филийки хляб да стоят прави, и равно място за парчета бекон например. Но и моята книжка е на английски, аз съм с Флейвъруейв турбо оувън.
Висока ти е била температурата, аз на 180- 200 пека месо. Peace Ще си изровя книжката утре да проверя за яйцата.

# 143
 Hug Миме, благодаря, ще ми е интересно да науча как се варят яйцата, че като се обаждах на мъжо/понеже той като почне да слабее закусва с варени яйца/  много се  зеинтересува.
Ето това е  таблица в моята книжката http://nelibv.snimka.bg/photos-from-gsm/neli-vb.351636
Опекох кекс, който ще публикувам, кифлички със сирене и  newsm78 стигнах до заключението, че  под 200 градуса температурите  са за  тестени-кекса и кифличките ги пекох на 175 градуса. Кекса стана супер, кифличките също. Картофите и кюфтета ги пекох на 225 гр., вече не си позволявам 250 гр и нещата стават, само за картофите последните 5 минути им слагам 250 гр., а от начало започвам на 225 гр.. Правих и сандвичи с яйце и сирене и с кайма-хареса ми това че стават хрупкави/а пък сина не ги хареса та за него ще трябва да ги задушавам/.
  Peace Значи утре като се върне мъжо ще пробвам пак с пилето, но вече както казваш на 200-225 гр. и  newsm78 някой беше писал да се слага малко вода отдолу.

# 144
Здравейте момичета,
Имам нужда от малко помощ. Мъча се да си избера тенджеро-фурничка Stuck Out Tongue Но като чета, параметрите са еднакви, само цените различни. Ето тези например:
http://www.techno-mix.com/DREBNA-BYALA-TEHNIKA/MALKI-DOMAKINSKI- … E-OVEN-TURBO.html

http://www.techno-mix.com/DREBNA-BYALA-TEHNIKA/KUHNENSKI-ELEKTRO … LAFET-CKF-5D.html

http://www.technomarket.bg/products/09078818/neo-ho-812

http://www.onlinetrading.bg/product/multifunktzionalna-konvektor … r-1400w-1444.html

Някой ако има от тях, моля да сподели впечатления и тн.т. Наистина ще съм Ви много много благодарна  Hug

# 145
 Peace Моята е от първия вид, но като чета форума и сега като я имам явно принципа е един и същ.  newsm78 Затова според мен не е лошо да избереш тази от Техномаркет понеже единствено тя има всичките необходими приставки - НИСКА СКАРА, ВИСОКА СКАРА, ЩИПКИ, ПРЪСТЕН ЗА РАЗШИРЕНИЕ, СТОЙКА ЗА КАПАКА, ПЛОЧА ЗА ПЪРЖЕНЕ, ПЛОЧА ЗА ГОТВЕНЕ НА ПАРА, СКАРА ЗА ПИЛЕ. Подчертаните забележи, че другите ги нямат, даже някои нямат стойка за капака, а това е крайно неудобно. Виж в тази или предната тема имаше добри отзиви за Neo, даже хората които са имали , повторно  са си купили пак от нея.
 Thinking Ако не за друго то заради приставките, а и зараи цената е най-изгодна според мен. Аз се бях насочила към нея, но в нашия град в  Техномаркет не беше в наличност. В крайна сметка изборът е твой.
Аз съм доволна и от моята-за 3 дена откато съм я купила й разказах играта hahaha но  всичко става добре,  Peace така че не се двуоми каквато и марка да е върши хубава работа.

# 146
Neli VB  Hug Hug Hug
Много благодаря за отговора. И аз на Neo-то сякаш съм се спряла, но реших все пак да се допитам до по-опитните Simple Smile Отивам да мрънкам на милото да отива да в купи  Laughing

# 147
И аз я имам тази фурна и имам 2 въпроса: 1, кекс дали ще ми се изпече и отдолу в тази фурна?
2. Мога ли да я използвам и като тенджера за готвене, като махна скарите и готвя в йена глас-а?

# 148
  • Varna
ANEDI

На първа страница със големи сини букви е написано- Рецепти. И кекса го има, и момичетата които направо са готвели във тендЖУрето, без скарички, са оставили рецепти. Ти само се върни там и прочети Wink

# 149
  • До морето
Момичета, имам спешен въпрос. Тази вечер бъдещият ми свекър донесе Флейвър Уейв турбо оувън. С голям мерак приготвихме всичко ( телешко с чесън и картофи), подредихме , наредихме и ............ не можем да я включим. Просто не става, сменяхме щепсели, контакти не и не. Да не би да има някаква др магия  newsm78. МН ще съм благодарна, ако някой каже нещо,че иначе ще останем без вечеря Sad

Общи условия

Активация на акаунт