Флейвър Уейв Турбо Овън и сие - 3

• 76 631
  • 558
  •   1
Отговори
# 450
  • Варна

УРЕД ЗА ЗДРАВОСЛОВНО ГОТВЕНЕ
http://www.technomarket.bg/products/09092885/tefal-ah-9000

# 451
  • Wonderland
Сетих се,аз си мислех че е само за картофки,а то я виж било и за други неща....

# 452
  • Варна
Точно пък картофките не ставаха, за да ти станат едни картофи като пържени,но без мазнена трябваше да ги пържа 40 мин.,а във фритюрника 5 мин.

# 453
  • Бургас
е да ама във фритюрника/обикновен/ са целите напоени в мазнина. за мен си струва да изчакам 40 мин  Simple Smile

уредът на тефал изглежда чудесен, но и цената му също  Laughing готварската ми печка струва кажи-речи толкова  Laughing освен това на него не може да се прави месо на скара, така че мазнотиите да падат долу. имаше специална тема за него във форума. мисля, че основно за картофи, зеленчуци и тестени го ползваха момичетата.

# 454
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
Привет-мривет wavey
Тутуличе,
нИ сЪ Утказвай от кекса бе душааа...Я виж Цветето кЪк миЙ пУФАлила кекса. И слушай нея за минутите,...право е детето, по бавничко и по хубаво става, че аз все бързам и все по бързата процедура карам.

Луд умора няма, че и аз...... tooth tooth tooth

Делта, направих твоя кекс и го пекох по указанията на Цветето..... newsm10

Показвам....фръц-фръц..... newsm47

и спанак с ориз

Момичета, никой не ми отговори на въпроса за мазнината на локумките.... Weary

Спорен ден на всички    Kissing Heart   Flowers Bouquet   Kissing Heart

# 455
  • София
tutulina, страхотен кекс  Peace А за спанака с ориз рецептата ще може ли да дадеш   bouquet
Мазнината в локумките и на мен ми се видя много. Правих в неделя по тази рецепта Кифлички с локум на Honda - станаха много добри, пекох ги според указанията на Елина - 10-12 мин на 160 градуса.

Последна редакция: чт, 07 юни 2012, 17:10 от lideto70

# 456
  • Мадрид / София
Аз локумки само съм яла, не съм правила и затова си мълча. smile3505

# 457
  • Варна
бихте ли ми дали линкове с вишите уреди

# 458
  • Wonderland
По повод локумките и аз правих преди два месеца,но не помня рецептата,бяха с мас и на мен тогава ми се видя много ,но я сложих цялата и станаха чудни,ще пробвам да си спомня и намеря рецептата,но не обещавам,че имам един пакостник,които не ме оставя дълго да се ровя в нета....
Тутулина,радвам се за кекса   bouquet Hug
Естера заповядай:
http://www.techno-mix.com/product/2651/royal-flavorwave-oven-turbo-tvk-4012

# 459
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
tutulina, страхотен кекс  Peace А за спанака с ориз рецептата ще може ли да дадеш   bouquet

lideto70, то и аз не знам...... рецепта е силно казано.... Laughing

пресен лук / може и стар / задушавам  в малко мазнина, после слагам ориз 3/4 ч.чаша, да се запържи и стане стъклен, спанак 450  гр. /този беше замразен, не пресен /, джоджен, магданоз, сол, чер пипер,
2 1/2 ч.ч. ГОРЕЩА ВОДА. Оставям около 10 мин.на котлона, после изсипвам в тавичка за еднократна употреба и в НЛО -то на долна скара за 20 мин.на 200*С. Пробвам дали ориза е готов и тогава заливам с две разбити яйца и кисело мляко. Връщам обратно да хване тен отгоре..... Mr. Green

Имах един пакет спанак във фризера та реших че му е време. Но аз купувам от този, който е на листа, а не на замразени топчета. Него не го харесвам...
С пресен спанак когато правя, го попарвам само него предварително и го слагам пак след като ориза се запържи. Пробвала съм с лапад, левурда, лобода....всякакви зелении. Grinning

А за кифличките, благодаря ще пробвам   Hug

Спорен ден ви желая.

# 460
Някой пробвал ли е да стерилизира буркани в НЛО-то?  Rolling Eyes

# 461
  • Varna
Тутулинке,
БраУ ма кака,  браУ мойтУ мУмичИ newsm10 Наистина страхотен кекс ти се е получил. Поздравявам те едва сега, щоТ мЪ нямаше по Българско...
и във връзка с това, че ме нямаше....
Ангелче,
миличко, сетих се за тебе, чак като ми кацна самолЬОта в БарсИлонаааа. А миналата година ти бях обещала, че ако идват към вас, ще ти се обадя поне да се чуем по тИлИфонЯ ако не можем да се видим. Ако знаеш как се ядосааах rotfImao

: donbonbon
Благодаря ти  bouquet....нищо, че късно, ама вече разбра, че съм хайтосвала насам натам Laughing

Извинявам се за оф топика Praynig  bouquet

# 462
  • Мадрид / София
Делтичке хай сети сА  другия път по Увреме та да са чуем поне ако се не видим....  Hug Heart Eyes

# 463
  • Бургас
миналата година се бях оплакала, че тиквичките станаха отврат /обичам ги само пържени/. сега, обаче, да се похваля, че им хванах цаката  Laughing
нарязани по-дължина за по-лесно, на горната скара, на 225градуса, след като с стояли набрашнени 20тина минути. намазвам ги с олио с четка. пак става бавно, както и като се пържат, но поне не са накиснати в олио /една част от него и си изкапва на дъното/, не мирише в кухнята толкова и не се виси над гореща печка толкова, колкото при пърженето в тиган. равносметката ми е - пипкава работа, но много по-добре от пържено. и най-важното-детето ги хареса  Grinning

# 464
 smile3511изгоря ми нагревателя на "optimum-А" AX-788G newsm17 ако някой е имал скоро същият проблем и е подменял, да сподели за цената на нов , по сервизи няма да ходя no. Купувам си и си го поставям сам. Въпросът ми се отнася главно за магазини в Пловдив и в близост до него. Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт