Флейвър Уейв Турбо Овън и сие - 3

• 76 636
  • 558
  •   1
Отговори
# 435
  • Мадрид / София
 Grinning Като има желание всичко се постига. Успех!

# 436
Здравейте и от мен ! Аз съм нова тук чета от 2 дена какво сте писали от началото свалих доста рецепти но и имам още да чета!Научих много полезни съвети  от вас! С това чудо  се сдобихме скоро подарък ние и още седи така ... а ми е много мерак да го разбранДжикам  ама да видим с какво!стискайте палци да се получи нещо кат хората че и мен хич ме няма пак с това чудо хептен ooooh!

# 437
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
Здравейте Флейвърки  wavey wavey wavey

От известно време чета усилено - резултата: и трите теми прочетени, записки редовно водени, екперименти някога сполучливи  Laughing, друг път не  Sad
Сега ще ви покажа сполучливите:

вита баница                                                           шоколадов сладкиш

свинско филе с лук                                                   порция

зелена баница                                              също

Два пълни провала имам с кекс....голЕм резил newsm45  Вече се чудя дали да правя трети опит....smile3506

Шоколадовия сладкиш беше като ПАВЕ, че се наложи да го сиропирам, за да не Фърлям маТреала... Mr. Green

Дуня, мислех да ти звъня, да дадеш съвети за кекса, ама не знам дали си се върнала в Bg.... newsm47
Спорен ден на всички вас почитателки на НЛО-то   Kissing Heart    Flowers Bouquet    lovekiss

# 438
  • Wonderland
Тутулина, здравей !Аз първият път с моя рецепта за кекс направих пълен провал,но откакто правя рецептата за кекс на Делта Делта, нямам провали,само че пека 40мин на 160градуса.....Става бижу!Установих че колкото по бавно го пека,толкова по-вкусен става...Е,естествено не можеш да го сложиш на 120,но на 150-160 е чудесно,за 40минути но резултата е гарантиран!

# 439
tzveteto89 , не мЪ много кандърдисвай, че ми е слаб ангела..... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 440
  • Мадрид / София
Здравейте Флейвърки  wavey wavey wavey

От известно време чета усилено - резултата: и трите теми прочетени, записки редовно водени, екперименти някога сполучливи  Laughing, друг път не  Sad
Страхотни са сполучливите, което ме кара да ти кажа да не се отказваш с кекса. Ще стане!
Успех!

# 441
  • Wonderland
Давай,давай!Като ти гледам витата баница.....Извадих едни кори от фризера и мисля да я почвам.....като се поразмразят де....

# 442
  • София /Абсурдистан
Здравейте! От днес вече и аз имам такава фурна  Simple Smile Ще следя темата с интерес  Peace

# 443
Момичета имам един въпрос, ако може някой да ми отговори....или може би elinna ще се включи

Рецепта на elinna

Рецептата за локумките е:

1 ч.ч кисело мляко
1/2 ч.ч олио
1 ч.ч свинска мас или маргарин

1 ч.л. сода
1 яйце
брашно,колкото поеме за да стане тесто подходящо за разточване с точилка
Омесва се тесто ,остава се за малко в хладилника и след това се разточва,режат се квадрати/да не са големи/,в тях се поставя парченце локум ,завиват се и се пекат.Аз ги изпеках на горната скара по 10 мин на тавичка на 160 градуса.След това се овалват в пудра захар ,в която има ванилия.

Тази рецепта исках да направя, но съм в чуденка по отношение на количеството мазнина.
В рецепта, която ви копирам се вижда, че е написано

1/2 ч.ч.олио и 1 ч.ч. свинска мас или маргарин   newsm78 newsm78

не е ли много тази мазнина и друга течност няма ли?

Помагайте, моля  Hug

# 444
  • Varna
Привет-мривет wavey

Тутуличе,
нИ сЪ Утказвай от кекса бе душааа...Я виж Цветето кЪк миЙ пУФАлила кекса. И слушай нея за минутите,...право е детето, по бавничко и по хубаво става, че аз все бързам и все по бързата процедура карам.

сЯ пУ въпроса за нагревателите....положението е мамата си трака. На моята и замина нагревателя,....ай, дЪн ви казвам къде. Синковеца къде ли не пита, няма и няма. Не внасят. Става въпрос за Оптимум, но те нагревателите от едно мястУ идват всичките , зависи вече какви са им накрайниците. Вие пък може да нямате проблем и за вашите печки да има точните нагреватели. Така, че си пернах една нова фурничка, но вече друг модел, щото Оптимум нямаше а и купихме тенжУрето от друго място, пък и да не рискувам с това, че няма нагреватели за Оптимум. А моята нова фурничка е и на прИмоСия, няма и 50 кинта. Доволна съм, много съм доволна. Simple Smile
Сега ще си имам една допълнително голяма купа и спокойно ще си готвя.
За тавичките пак да кажа. Диаметъра на моята която купих преди време, тази от тефлона е 24 см. За да има простраство да минава въздуха и да мога да си я изкарвам свободно от тенЖУрето.

# 445
DELTA_DELTA, честита ти нова тенджУрка, със здраве да си готвиш вътре и да споделяш с нас нови мандЖурета  Wink

# 446
  • София
откакто правя рецептата за кекс на Делта Делта, нямам провали,само че пека 40мин на 160градуса.....Става бижу!Установих че колкото по бавно го пека,толкова по-вкусен става...Е,естествено не можеш да го сложиш на 120,но на 150-160 е чудесно,за 40минути но резултата е гарантиран!

Цвете, явно "разковничето" е - да се пече на ниска температура- 160 Градуса.   Peace   Аз само веднъж се пробвах да пека мъфини вътре- нещо не станаха. Бухнаха "едностанно- явно защото се завихря  въздуха. Но и беше на максимална мощност ( към 220)

Tutulina... чудесни резултати   bouquet  направо ми се дояде. Замислих се,  Готова ( купешка) баница, дали би могла да се изпече  в НЛО-то?

# 447
  • Мадрид / София
Tutulina... Замислих се,  Готова ( купешка) баница, дали би могла да се изпече  в НЛО-то?
[/quote]
Да, може, аз си купувам готова... само да я изпека в НЛО и си става перфектна, че иначе няма кой да я врътка! Party

# 448
  • Варна
Попаднах на темата и се заинтересовах . Преди време така бях пощуряла,че искам това ,след кратко ползване се оказа,че не ми е нужно.

# 449
  • Wonderland
Попаднах на темата и се заинтересовах . Преди време така бях пощуряла,че искам това ,след кратко ползване се оказа,че не ми е нужно.
Какво представлява това нещо?!!!

Общи условия

Активация на акаунт