Флейвър Уейв Турбо Овън и сие - 3

• 76 650
  • 558
  •   1
Отговори
# 420
О, чудесни са!!
Според мен формички за тарталети са много одачни, защото дават обем по хоризонтала, а не по вертикала. В стандартните формички за мъфини може би трябва просто да се сложи  смес най-много до средата на формичката, за да може да се изпече равномерно и ако не се покрива с фолио, да се сложи уширителния пръстен....
Взех си вчера мини-формички за мъфини, точно с идеята за по-малко обем, че да се изпече равномерно.

# 421
  • Sofia
Някой приготвял ли е агнешко и как?

# 422
здравейте мили дами.вчера си купих фурната от кауфланд обаче не е с пълен комплект аксесоари,интересуват ме най вече поставката за капака и тавичките ,някой знае ли откъде могат да се купят допълнително или специално тавичките мога ли да ползвам някакви други примерно тия от фолио,а също така могат ли вътре да се слагат тия гумените тавички за мъфини !!благодаря предварително!!

и още нещо,четох назад в темите че във самата фурна мога слагам всякакви тави и поставки правилно ли сам разбрала,и се опитах да открия къде сте писали за почистването на капака,но не го открих,много моля помогнете ми,знам че станаха мнонго въпроси ама и имам такъв мерак....  chef smile3521 smile3521

Последна редакция: вт, 15 май 2012, 16:11 от danita84

# 423
  • Мадрид / София
здравейте мили дами.вчера си купих фурната от кауфланд обаче не е с пълен комплект аксесоари,интересуват ме най вече поставката за капака и тавичките ,някой знае ли откъде могат да се купят допълнително или специално тавичките мога ли да ползвам някакви други примерно тия от фолио,а също така могат ли вътре да се слагат тия гумените тавички за мъфини !!благодаря предварително!!

и още нещо,четох назад в темите че във самата фурна мога слагам всякакви тави и поставки правилно ли сам разбрала,и се опитах да открия къде сте писали за почистването на капака,но не го открих,много моля помогнете ми,знам че станаха мнонго въпроси ама и имам такъв мерак....  chef smile3521 smile3521
Поставката за капака идва с някои марки фурни, но не в всички и незнам дали някъде можеш да си купиш. Можеш да потърсиш ако има сервиз за тези фурни дали нямат такива допълнения. Тавички се купуват само диаметъра да не е повече от 26 см. Трябва да има разстояние от страни за да циркулира свободно топлият въздух. Капака се почиства внимателно без да го плакнеш под течаща вода или ако го правиш, много внимателно за да не влезе вода при реотана. Писано е в темата преди, но като са толкова страници е разбираемо, че не го намираш. От мен е това за сега.

# 424

Поставката за капака идва с някои марки фурни, но не в всички и незнам дали някъде можеш да си купиш. Можеш да потърсиш ако има сервиз за тези фурни дали нямат такива допълнения. Тавички се купуват само диаметъра да не е повече от 26 см. Трябва да има разстояние от страни за да циркулира свободно топлият въздух. Капака се почиства внимателно без да го плакнеш под течаща вода или ако го правиш, много внимателно за да не влезе вода при реотана. Писано е в темата преди, но като са толкова страници е разбираемо, че не го намираш. От мен е това за сега.
[/quote]

благодаря много за бързия отговор!!!снощи беше първият ми опит и се получи чудесно!довечера ще правя рибка дано се получи вкусничкоо!!

# 425
  • СОФИЯ
Здравейте, днес си купих и аз такава фурна може ли тавичка от алпака да се сложи не ми е ясно какви съдове може да се използват в нея. Моля някой да ми обясни. Praynig

# 426
  • Sofia
Стига да е 25 см.

# 427
  • Мадрид / София
Здравейте, днес си купих и аз такава фурна може ли тавичка от алпака да се сложи не ми е ясно какви съдове може да се използват в нея. Моля някой да ми обясни. Praynig
Гледайте да са тънки, пекат по-добре. А ако си намерите и с дупки... върши чудесна работа.

# 428
ЗДРАВЕЙТЕ-ВКЛЮЧВАМ СЕ И АЗ Laughing

# 429
ИМАМ Я ТАЗИ ОТ ТЕЛЕВИЗИЯТА ОТ КАКТО СА ГИ ПУСНАЛИ ПО РЕКЛАМИТЕ-ОКОЛО 5 ГОДИНИ -ИЗВЕДНЪЖ ИЗГОРЯ РЕОТАНА И НИКЪДЕ НЕ МОГА ДА НАМЕРЯ-ОКАЗА СЕ ПРОБЛЕМ И В СЕРВИЗИТЕ-А ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО ПОСТАВКАТА ЗА КАПАКА АЗ НЕ Я ПОЛЗВАМ НЕ МИ Е УДОБНА АКО НЯКОЙ Я ИСКА ДА ПИШЕ
ФУРНАТА Я ПОЛЗВАХМЕ ПРЕДИМНО ЗА САНДВИЧИ СУТРИН СТАВАТ ЗА 3 -4 МИНУТКИ И ЗА АЛАМИНУТИ НЕЩО ДА СЕ ЗАПЕЧЕ НАБЪРЗО СТАВА МНОГО БЪРЗО И СЕ ПЕСТИ ТОК ,КОГАТО СТЕ ЕДИН ,ДВАМА НЕ  СИ ЗАСЛУЖАВА ДА СЕ ЗАТОПЛЯ ГОЛЯМАТА ФУРНА
АКО НЯКОЙ ИМА ИНФОРМАЦИЯ ОТ КЪДЕ ДА СИ ВЗЕМА ХАЛОГЕННИЯТ НАГРЕВАТЕЛ/РЕОТАН/ МНОГО ЩЕ СЪМ ВИ БЛАГОДАРНА

# 430
Здравейте, записвам се и аз тук, от два дни имам такава фурна, сега експериментирам и се връщам да ви чета!   Grinning

# 431
  • Sofia
Правя разкошни пилешки крилца в нея. Да си оближеш пръстите. Рецептата за марината я взех от нета:
1 с.л. мед,
1-2 с.л. горчица,
2-3 счукани скилидки чесън,
2 с.л. лимонов сок,
2 с.л. соев сос,
1 с.л. сос чили или друг лют (по желание)
2 с.л. кетчуп
Всичко разбърквам направо в тавичката, намазвам крилцата. Хубаво е да отлежат поне час.
След това ги пека с тавичката на долна скара на 250 градуса 20-25 мин. от едната страна и ги обръщам още 10 мин. от другата страна.

Последна редакция: сб, 26 май 2012, 21:58 от Ani Ka

# 432
Момичета, имам въпрос: Като разбърквате яденето, докато се готви, изключвате ли фурната, трябва ли таймера да е на 0, или може и без да се изключва?  newsm78

# 433
  • Мадрид / София
Donbonbon Не е нужно да го изключваш. Като вдигнеш дръжката на капака той се изключва автоматично. Таймера продължава да работи. Когато поставиш капака отново и спуснеш дръжката се включва отново.

# 434
Angela61   bouquet, близко до ума, но явно си требе и опит  Joy  Joy  Joy

Общи условия

Активация на акаунт