Флейвър Уейв Турбо Овън и сие - 3

• 76 214
  • 558
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Промери дали е включена в мрежата-аз веднъж така се заблудих, таймерчето е механично и работи дори да не е включена фурничката в мрежата и това те заблуждава, че фурничката е включена.

# 61
Включена е, но не работи. Има някакъв проблем със захранването на самия уред, проблема не е в контакта. Sad

# 62
Включена е, но не работи. Има някакъв проблем със захранването на самия уред, проблема не е в контакта. Sad

Веднага направи рекламация в магазина, или да ти върнат парите, или да ти я сменят.

# 63
  • Мадрид / София
neli_stoВъв втората част на тази тема имаше обсъждане на такъв въпрос.

# 64
  • Велико Търново
И на мен това ми беше първия проблем беше на ремонт две седмици и сега пак е за ремонт и ще я нося но сега не загрява но работи два часа една риба неможе да опече и така сурова си остана  newsm78

# 65
Благодаря, момичета!

# 66
  • София
Някой по-назад беше споделил, че трябва да изстива капа с вдигната дръжка. Аз и без това така го оставям на стойката, но от температурата нещо си се разтопявало и после пречело да тръгне.
Ние снощи пекохме бутчета, задушени броколи, брюкселско зеле и т.н. и картофки. Станаха мммм. Мъжо вика, мислех че това ще е поредната ти глупост и измишльотина, но този път си нацелила десятката с този уред, доволен съм  ooooh! baby_neutral hahaha

# 67
  • Добрич
Mime-to, сподели моля те рецептата за задушени броколи, защото правих задушен  карфиол, но след 45 мин. в НЛО-то се наложи да го преместя в микровълновата фурна. Там става за 10 мин.

# 68
  • София
Ми, снощи накупих 5-6 пакета замразени зеленчуци и сипах по малко от няколко. Моркови, карфиол, брюкселско зеле и броколи. Пекох 20 минути на 200 градуса с едно разтърсване към половината време. Ти да не си пробвала пресни  newsm78? Сбърках, че ги сложих на високата скара, малко поопърлени бяха, не че не бяха вкусни  Simple Smile

# 69
  • Добрич
Да, карфиолът беше пресен.

# 70
  • София
Взех и други работи, като лучени кръгчета. Голяма игра пада да правя, а и се пържат  Sick Ще докладвам като сколасам да ги направя в тенджурето. Нещо странично, някой виждал ли е замразени топчета за супа топчета  Shocked? Аз ли не съм в ред, но много се смях над фризерите в магазина  Laughing. Кой ли ще си купи готови топчета за супа топчета  Joy hahaha

# 71
  • Бургас
Мимето, аз си купувам замразени топчета понякога. Понеже рядко ям каквато и да е кайма, за мен няма разлика дали ще си играя да ги фъкам или ще си ги взема готови. Всъщност разлика има, исках да кажа, че така или иначе почти само за това използвам каймата... Въпрос на вкус Simple Smile

# 72
Много се извинявам, че ще питам нещо което е било писано, но нямам време да чета. От няколко седмици зарибявам мъжът ми да ми купи НЛОто, но той отказва. Обаче една позната ми даде нейната да я ползвам 2-3 дни и сега трябва да впечатля мъжът ми, за да ми купи и на мен.
В момента съм сложила едно пиле да пека. Сложих го на 200градуса за 1 час, като преди това го намазах със сол и червен пипер и стоя така 4 часа. Да обаче сега се чудя да го обърна ли, вече мина половината време или не. Сложила съм го на ниската скара.
И другия ми въпрос е:искам да изпича кекс, защото "милото" много обича, но ми трябва някоя ваша изпитана рецепта, а и да ми кажете в какъв съд мога да го изпека. Имам форма за кекс, но сега не мога да я пробвам дали ще влезе, че нали пилето е вътре, имам и една малка тавичка тефлонова, мисля, че ще влезе но кажете, дали трябва да е форма с дупка или може и тавичка?
Някой ако има изпитана рецепта и за ориз в НЛОто да го сподели, че съпруга обожава ориз, а нали ще го придумвам да ми купи...

# 73
  • Varna
Пепи Ивкова,
виж във началото на темата, там са всички рецепти. Дунчето си е направила труда да ги напише, и гледам със много дебели букви е написала, че да се виждат.
За кекс има още на първа страница на рецептите. Моя кекс, който много момичета направиха и са доволни. Правила съм го във тефлонова тава със дупка във средата. Но за да не ти загори отгоре и за да не остане суров отдолу, като видиш, че какса става кафяв, слагай отгоре фолио и увеличи минутките за печене.
На същото място ще намериш и много рецепти. Няма да ти отнеме много време да намериш каквото си харесаш. Хайде успех thumbsup
Ако искаш нещо набързо да направиш, направи за пробва миш маш. Става за 5,6 мин. Слагаш във една тефлонова тавичка на горна скара, пресен лук, червен и зелен пипер и съвсем малко зехтин. За 15 мин, максимум оставяш да се опече това, даже и на по малко минутки става. Като ги видиш, че леко покафеняват, мяташ разбърканите яйца и точно след 5 мин, са готови. Това го правих, вчера пак. Давам ти го като пример за първи опит.

# 74
Здравейте момичета!
Можели да се присъединя и аз към вашето семейство  Simple Smile
Днес си купихме ето тази фурна http://www.technomarket.bg/products/09078819/neo-ho-817
Все още не сме я пробвали.
Сега ще седна да разгледам темата по обстойно. Не знам някоя от вас дали има точно НЕО и дали е доволна от нея ако има моля споделете

Общи условия

Активация на акаунт