Флейвър Уейв Турбо Овън и сие - 3

• 76 253
  • 558
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Моята смес за кейк си беше обикновена. Я дай рецептата да я видим.

# 91
Иса DidiP,
какви са вашите отзиви за Нео-то?Китаец ли е Нео-то?

# 92
Аз засега съм много доволна от моето Нео, доколкото знам ги водят китайски ама май ги сглобяват в БГ. В магазина имаше 2 модела разликата м/у тях беше че единия модел е с постоянен кабел, а при моя може да се маха

# 93
Привет мили дами!Честито на ново сдобилите се с фурнички да спретвате много влусотийки Simple Smile Аз правих свински ребърца със сосче от сметанка и соев сос. Мариновах ги за 30 мин. След това ги метнах на доланат скара за 30 мин. на 225 С и станаха страхотни!Гордея се с фурничката Simple Smile

# 94
И аз съм адски доволна от моето Нео. Дано да не се разваля, вече е неразделна част от кухнята ми.

# 95
Здравейте,харесала съм си една минифурничка на Нео,но не знам модела дали е добър.Ето този е

Има ли отзиви за нея

# 96
  • Пловдив
Днес и аз купих тази фурна на NEO. Надявам се да се науча от форума да си служа с нея.Марката е малко калпава, ама за тези пари- толкова. Grinning

# 97
*мама Рени* Моята е другия модел. В магазина ми казаха че разлика м/у двата модела е че едната е с постоянен кабел, а при другата може да се маха, моята е от вторите.

# 98
От днес са на промоция в Пени големите, 11/12 литрови, то всеки си оразмерява както си иска, с пръстен и всичко друго предполагам - 69 лева.
Аз я позарязах напоследък, че постим с мъжа ми и повечето неща са ми на фурна, но ми се ще за малка доза бисквити да я пробвам, предполагам ще трябва да ги обръщам, та въпросът ми е - пробвали ли сте с хартия за печене, някакви тънкости.

# 99
  • Добрич
Момичета, яйца на очи някой правил ли е? От записките си видях, че яйцата ги слагате за 10 мин. на около 200 градуса. А на коя скара? Ще се радвам да споделите, че искам да опитам.

# 100
  • Мадрид / София
От днес са на промоция в Пени големите, 11/12 литрови, то всеки си оразмерява както си иска, с пръстен и всичко друго предполагам - 69 лева.
Аз я позарязах напоследък, че постим с мъжа ми и повечето неща са ми на фурна, но ми се ще за малка доза бисквити да я пробвам, предполагам ще трябва да ги обръщам, та въпросът ми е - пробвали ли сте с хартия за печене, някакви тънкости.
Правих няколко пъти курабийки на долна скара 200С в тефлонова и надупчената тавички. Само ги намазних за да не залепва тестото и не се налага да се обръщат. Време на печене - около 10 мин. ако е гореща, иначе 15мин за първата доза.

# 101
Аз съм правила яйца на очи, без никаква мазнина в тефлонова тавичка на горната скара, за 10-15 минути, на 200 С стават супер  и отгоре ми се забулиха Simple Smile

# 102
Моята колежка ми даде следната рецепта - по 1 ч. чаша брашно, захар и олио, бакпулвер 1 п. и какао за красота Laughing
Резултатът -  Sick
А твоята рецепта каква е?

# 103
  • Добрич
Да се отчета - тази вечер пробвах яйца на очи. На горната скара на 200 градуса за около 8 мин. в тънка тефлонова тавичка без мазнина. Станаха добре, само дето не успях да ги направя рохкави, че такива ги обичаме повече. Когато жълтъците бяха точно както ни харесват, белтъците около тях все още не бяха се втвърдили напълно.

# 104
  • София
Моята колежка ми даде следната рецепта - по 1 ч. чаша брашно, захар и олио, бакпулвер 1 п. и какао за красота Laughing
Резултатът -  Sick
А твоята рецепта каква е?
Моята беше нещо от рода: 1 ч.ч. захар, 3 яйца, 2 ч.ч. брашно, 1 ч.ч. к. мляко, половин ч.ч. олио, бакпулвер, ванилия и настърган лимон или портокал. Захар ползвам кафява, другото си е стандартно. Ако си сложила само една чаша брашно, предполагам от там е объркам резултата. Сега виждам, че нямаш яйца, мляко и ванилия.

Общи условия

Активация на акаунт