SUPERNATURAL - Saving people, hunting άλφα-things, the family business

• 21 930
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Добро утро и от мен!

bichito, да се възхитя и аз на новия ти падналоангелски тоалет   bouquet. Много ми харесва!

Дейна,  Hug за интервюто на Крипки! Обичам да чета такива неща.

Ауу, Изи ми напомни да се възмутя публично от този викинг Laughing Направо ми грози темата, извинете, ама аз съм екстремист на тема руси мъже Embarassed
Предварително се извинявам на всички, които харесват Alexander Skarsgаrd (изобщо не знам как му се произнася фамилията), обаче съм на 100% съгласна с Фейчето. И да исках нямаше да мога да го кажа по-добре от нея. Сега да си призная честно, с напредване на възрастта (откакто наскоро станах пълнолетна  Mr. Green) започнах да занижавам строгите си критерии и да хвърлям по едно очо и на светлокоси мъже (например Дженсън  Laughing), ама чак толкова премито руси като този викинг са ми  Sick. Дай ми на мен някой мургав латино тип да точа лиги по него и друго  не ми трябва.  Crossing Arms

# 136
Дай ми на мен някой мургав латино тип да точа лиги по него и друго  не ми трябва.  
Баш Laughing Както казва мъжът ми - колкото са по-циганоподобни, толкова повече ми харесват Joy

# 137
  • # супернатурална #
Давам веднагически Laughing

Злате, като каза за занижаването на критериите и се сетих: Онзи ден минавам покрай едно училище и двама пубери: "Госпожо, искаме тройка" (не съм учителка и очевидно не ставаше въпрос за оценка) Та изгледах ги смразяващо Crossing Arms, ама на ум "След десетина години, като повъзмъжеете, а аз сваля летвата... ooooh! Joy

# 138
Галя, големи благодарности за Колин - точно това имах предвид  Heart Eyes. Сега вярно, че той не е латинос, а ирландец, но няма да издребняваме толкоз  Laughing. Както се разбра ще занижаваме изискванията  Wink.
Голям смях с твоите тийнове  Joy.

Днес много постно откъм супернатурални новини.
От buddytv са се опитали да запълнят някак липсата на такива с една класация на 15те най-просълзяващи СПН сцени. Поразгледах ги и не съм много съгласна - някои от изброените изобщо не ме трогнаха, а пък са пруснали други, на които съм ревала, ама хайда да не връзвам кусури.
Другото е туитка от тази мацка, която играе някаква осмостепенна роля в епизод 11 - Appointment In Samarra. Там тя е асистентка на бившия Фреди Крюгър, който пък тук се явява доктор Робърт (на снимката до нея).

Източник - http://twitter.com/DannieBenton

А ето една туитка и от добрия доктор Робърт - http://twitter.com/RobertBEnglund/status/28936832025. Студено им било във Ванкувър, та щели да запиват  Grinning

# 139
Ау, ужас, от всичките 15 сълзливи момента, съм ревала само на три, какво ми става, и аз като Сам съм станала коравосърдечна Rolling Eyes Laughing

# 140
Ау, ужас, от всичките 15 сълзливи момента, съм ревала само на три, какво ми става, и аз като Сам съм станала коравосърдечна Rolling Eyes Laughing
Споко, бе, не си. Просто не са подбрали моментите, на които ние сме ревали.

# 141
Тук!
Не е истина колко сте изписали  Grinning Много сте бързи, уж за малко Ви изпуснах.

За темичката   bouquet
Утре вече ще си гледам две серии...

# 142
И аз на три съм ревала Peace Почти съм готова да се обзаложа, че поне два ще ни съвпаднат - когато Сами умря на края на втори сезон и когато убиха Мадисън. Аз ревах и когато умря Джо в ръцете на майка си Cry, но повечето споделихте, че нещо не сте се разчувствали от тази сцена.
Други два момента, които са ми много силни, а изобщо не са в класацията, са когато Дийн говореше на мъртвия Сам, лежащ на някакъв матрак, в края на 2-ри сезон и когато адските хрътки разкъсваха Дийн пред безпомощния поглед на брат му.

# 143
  • # супернатурална #

Ми явно е заразно. Дали не се предава по полов път newsm78 Laughing

# 144
И аз на три съм ревала Peace Почти съм готова да се обзаложа, че поне два ще ни съвпаднат - когато Сами умря на края на втори сезон и когато убиха Мадисън. Аз ревах и когато умря Джо в ръцете на майка си Cry, но повечето споделихте, че нещо не сте се разчувствали от тази сцена.
3 от 3 Laughing

# 145
Аз ревах и когато умря Джо в ръцете на майка си Cry, но повечето споделихте, че нещо не сте се разчувствали от тази сцена.
Други два момента, които са ми много силни, а изобщо не са в класацията, са когато Дийн говореше на мъртвия Сам, лежащ на някакъв матрак, в края на 2-ри сезон и когато адските хрътки разкъсваха Дийн пред безпомощния поглед на брат му.
Аз съм от тези дето не пророниха сълза за Джо и Елън, но на другите два момента, които си посочила - ревах.

# 146
Аз ревах и когато умря Джо в ръцете на майка си Cry, но повечето споделихте, че нещо не сте се разчувствали от тази сцена.
Аз съм от тези дето не пророниха сълза за Джо и Елън, но на другите два момента, които си посочила - ревах.
Ревла hahaha
То на момента с Мадисън трябва да си от желязо, та да не пророниш поне една сълза. Даже Дийн се предаде тогава Laughing

# 147
  • # супернатурална #
когато Сами умря на края на втори сезон

Ау, това беше много тъжно Cry

"Какво се предполага, че трябва да направя" Cry

Мен сцената със смъртта на Елън и Джо нещо не ме трогна(край, заразила съм се), нещо много по Хамерикански героично--патетично-самопожертвователно, особено с "Умри грозна кучко" Rolling Eyes

# 148
От тези 15те класирани съм подсмърчала (да не съм ревла  Wink) на сцените от коледния епизод смалките Сам и Дийн - много ми беше мъчно за тях и се ядосах страшно на Джон. Сам като трябваше да убие Мадисън. Дийн като молеше Бог да му помогне в епизода My Bloody Valentine. Толкоз и аз три. Момента със смъртта на Сами, не ме затрогна толкова, колкото после Дийн като говореше над трупа му.
И къде е, питам, сърцераздирающата сцена от Swan Song със спомените на братска любов? И на нея подсмръкнах веднъж-дваж  Outta Joint.

# 149
  • Разпиляна във въображението
Не съм плакала на Свръхестествено. Тъжно да, но да плача - не.

Общи условия

Активация на акаунт