SUPERNATURAL - Saving people, hunting άλφα-things, the family business

• 23 770
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
Импалка, не че искам да ти разбия мечтите за шотландското трио и последвалите вариации по тема "Що е то килт и има ли белио (не съм неграмотна, бяга ми БГ- то) под него, но виж какво копнах от Уикито:
Дженсън има по-голям брат, Джошуа, и по-малка сестра, Макензи и е от Ирландски, Британски и Германски произход.
Може и те да грешат, ама ако са прави, става още по-интересно - Я-а-а, шнеле, я, я!!!

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Галинче, разби ме от смях! Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Аз прочетох тук, но как да е, все тая: с килт или не, с бельо или направо без – нИ гУ ЩЪ Дженсън и т'ва е (то нали ми го дава някой ooooh! ). Виж на Колин, нищо че не му е национална носия, или на Джерард, може и да бръкна под полите Joy , но не е много сигурно Rolling Eyes .

PS. Ха, и тук пише 'немски' Crazy . Каквато и да е мешавицата Laughing , резултатът, който играе моят Ди-й-йн, е впечатляващ Flutter .

Последна редакция: пт, 29 окт 2010, 22:39 от Impala

# 181
Ей, нямате срам и тва си е, давайте, давайте, аз чета hahaha

# 182
  • # супернатурална #
 ooooh!Импалка е събрала "Джаред" и "бъркане под пола" в едно изречение! Аз изгубих способност да разсъждавам Laughing

# 183
ooooh!Импалка е събрала "Джаред" и "бъркане под пола" в едно изречение! Аз изгубих способност да разсъждавам Laughing

Галинче,

Не 'ДжАРЕд', а 'ДжЕРАРд', мила – шотландецът от второто клипче от 'PS I Love You'. Но на теб нали само Джаред-и ти се привиждат hahaha . А на по-горния ти пост се смях поне седем минути – моето въображение ще ме затрие Joy Joy Joy , а ако не успее, мога да разчитам на теб Peace . Благодаря ти Heart Eyes .

PS. И Apocalyptic city! Значи внесох пълен смут в градинарските редици bowuu : Импала виновна и много доволна Twisted Evil !

PPS. Чак сега видях в подписа ти част от текста на любима и на мен песен - комплименти! Гифчето в подписа ти ме разсейва и затова не го гледам дълго. А това в подписа на Злата съвсем ме блокира.

Последна редакция: пт, 29 окт 2010, 23:02 от Impala

# 184
Абе ако трябва да съм честна и аз първо прочетох Джаред, но после се съсредоточих сериозно... Joy

# 185
Ау, ужас, от всичките 15 сълзливи момента, съм ревала само на три, какво ми става, и аз като Сам съм станала коравосърдечна Rolling Eyes Laughing
не, просто не са улучили наистина най-добрите моменти, аз на доста съм си поплаквала в този сериал и тук има-няма само пет (явно съм по сълзлива от теб Фейче  Joy)
Повечето от моментите са, когато Дийн се е просълзявал и аз с него, много сърцераздирателно плаче този човек. Сега се сещам за серията с конника Глад, накрая на епизода като затвори Сам да се пречисти от демонската кръв и остана навън сам с Импала и бутилка алкохол, чувствайки се така безсилен и т.н. ей тоя момент изтръгна сълзи от мен  Cry Чак ми се поиска да съм там да го гушна и утеша  Hug

След ангела Анна категорично се зарекъл да не допуска опрашване със свръхестествени женски индивиди.
  smile3532

Последна редакция: сб, 30 окт 2010, 00:10 от anbibian

# 186
Момичета вече два часа се смея с глас докато ви изчета за последните два дни творчеството, благодаря  bouquet

# 187
Честита събота! Grinning
Гледах серията и съм мнооооого, ама мнооого доволна! Не мога да си изтрия доволната физиономия от лицето Grinning
Отивам да гледам пак!
Нищо няма да казвам, гледайте и после ще говорим Peace

Сега елате на закуска и кафенце/капучино

Пък аз през това време ще гледам отново серията и ще наваксам с четенето, че гледам сте бързи в новата тема, чак на 13 страница се включвам. Благодарности за новата тема, Злате!

Последна редакция: сб, 30 окт 2010, 08:22 от Red Sonja

# 188

PS. И Apocalyptic city! Значи внесох пълен смут в градинарските редици bowuu : Импала виновна и много доволна Twisted Evil !

PPS. Чак сега видях в подписа ти част от текста на любима и на мен песен - комплименти! Гифчето в подписа ти ме разсейва и затова не го гледам дълго. А това в подписа на Злата съвсем ме блокира.
Обожавам Journey, велики са, нали... Гледай гифа, че скоро го сменям hahaha
Страхотно кафе, Sonja, благодаря. И аз пускам филма http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=240633&hit=1

# 189
  • # супернатурална #
Честита събота и от мен! Аз този път търпрливо чакам субс Laughing

Импалка, специално от моето въображение за твоето-айне клайне шнеле песничка-Гуд, я?
http://www.youtube.com/watch?v=UtIpQN3Bxm8&feature=related

P.S Сонче, благодаря за закуската, знам, че си видна кулинарка Wink

Гледай гифа, че скоро го сменям
Apocalyptic city , защооо, ако го смениш ще се зазяпвам по аватара ти и Дейна ще ме мъмри (тя къде зачезна newsm78)

# 190

Гледай гифа, че скоро го сменям
Apocalyptic city , защооо, ако го смениш ще се зазяпвам по аватара ти и Дейна ще ме мъмри (тя къде зачезна newsm78)

Добре, ще сменя и аватара Joy или не, ще намеря още по-разсейващ гиф, а hahaha

# 191
  • # супернатурална #
 ooooh! И ще започна и мъжът ми да кръщавам Джаред, не само Дженсън и Джерард Laughing
Промо на следващия епизод
http://www.youtube.com/watch?v=axN8wGwj4bU&feature=player_embedded

Има и субс! Браво, Папи!!!
http://DMCA-removal-from-Google/search.php?t=1&id=64783

Последна редакция: сб, 30 окт 2010, 11:16 от Г. Краули

# 192
Преди да преминем към сериозната част от темата – обсъждането на епизода, да благодаря на Red Sonja Hug за закуската и капучиното, и на Г. Краули Hug за клипчето. Немският ми е никакъв, така че и думичка не разбрах от текста на песничката, но кадрите ги разбрах от раз Peace .

# 193
Серията беше уникална, направо ме разби. До следващия петък обаче ще си умра и това е...

# 194
  • UK
Здравейте и от мен. Simple Smile
Супер серия наистина - аз пак стоях по нощите да я гледам, въоръжена с кафе и мляко. Много, много ми хареса.
Бтв, получавам на туитъра си много интересни ъпдейти от течащия в момента Asylum 5 конвеншън:
Jake liked playing ghoul!adam because he got to tie Jared up #Asylum5
(източник)

Някой друг пък каза, че бащата на Миша бил там със него Simple Smile И че първият хелоуински костюм на мистър Колинс е бил костенурка  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт