SUPERNATURAL - Saving people, hunting άλφα-things, the family business

• 23 790
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
Серията беше добра, но нарязаните трупове ми дойдоха в повече, сигурна съм, че и деца го гледат тоя сериал  #Cussing out
Вече е ясно къв му е проблема на Сам - няма душа..
Впрочем гледахте ли промото за следващият епизод?

# 226
това дето му е...и то не го извинява.... Naughty щото с акъла си съзнава, че не е особенно правилно, след като така самоотвержено се прави на невиноват пред дядо  и Дийн Laughing
Както каза Фейчето, Сам може да пледира временна невменяемост поради липса на душа Laughing Според мен, той се прави пред дядо си и Дийн, защото с акъла си осъзнава също, че така ще е по-лесно и безболезнено, отколкото да разберат, че е тотално сбъган - безчувствен и бездушен Crazy Както казах, то се видя на края на епизода Дийн колко добре handles the truth Rolling Eyes

# 227
  • срещу двата комина :)))
изгледах и аз сериятамного ми хареса...ех този Дийн бе  Crazy
а относно боя,и аз се изненадах,че беше толкова брутален ,ама не е като сам да не си го е заслужил  Crossing Arms какво като каза,че има нужда от помощ,това не го оправдава за предишните гадости,които направи  Naughty

# 228
  • # супернатурална #
какво като каза,че има нужда от помощ,това не го оправдава за предишните гадости,които направи  Naughty
Може да не го оправдава, ама Стичето го оправда като  "пледира временна невменяемост поради липса на душа" и "защото с акъла си осъзнава също, че така ще е по-лесно и безболезнено, отколкото да разберат, че е тотално сбъган" Laughing Сигурно и за Дийн може да се намери, да не е оправдание, но поне обяснение за зверския побой. Както той каза, работата им е такава, че затъват в кръв и в един момент това е тяхната кръв. Направо си изпуши накрая и то защото до този момент го бе обзело някакво безсилие и не можа да направи това с брат си по-рано, но не в такава степен.

# 229
Галче, аз не го оправдавам, просто се опитвам да намеря за себе си обяснение и логика в действията на бездушния Сами. А от Дийн ми писна вече - не може ли по друг начин да си изразява безсилието и яда, вместо да вкара сто бича в лицето на брат си, защото няма какво друго да направи? Ами ако Сам беше отвърнал? Дали нямаше да направи Дийн да е труден за рисуване, м?

# 230
  • # супернатурална #
Стиче, аз пък го оправдавам, защото каквото и да се е случило, както и да е загубил душата си, това е в резултат не на прищявка, а на саможертвата с която спаси света. Дали е заради демонската кръв, която изпи, за да може Луци да влезе в него, или заради това на което е бил подложен в клетката или просто някой му я е отнел, всичко е вследствие на  това, че спря Луци. И Дийн със сигурност ще го разбере. Той даже припомни на Кас, че Сам се е "жертвал за отбора" А Дийн-ми не знам, не биваше, ама...ох, и неговата не е лесна Tired Всъщност по гадното е, че Сам изобщо нямаше възможност да отвърне, защото беше изненадан в момент, в който се разкри за пръв път от началото на сезона. Гадно е, защото "по паднал не се удря" а Сам беше паднал, не само физически.

# 231
Галче, аз не го оправдавам, просто се опитвам да намеря за себе си обяснение и логика в действията на бездушния Сами. А от Дийн ми писна вече - не може ли по друг начин да си изразява безсилието и яда, вместо да вкара сто бича в лицето на брат си, защото няма какво друго да направи? Ами ако Сам беше отвърнал? Дали нямаше да направи Дийн да е труден за рисуване, м?
напълно съгласна с мнението на Стич  Peace
но май точно това, че Сам не отвърна, а се остави Дийн да го натупа показва, че не е съвсем чужд на нашия Сам
вече ми стана съвсем ясно, след като Сам обича толкова много брат си (в което никога не съм се съмнявала) как изтрая цяла година преди да се покаже - а то било, защото е бил безчувствен т.е. не е чувствал нужда да го види
и след като не е чувствал, какво е направил Сам?
Всъщност нека попитам вас, какво бихте направили ако сте лишени тотално от чувства?
Аз бих действала по логика, бих направила точно това, което ми се струва логично и точно така видяхме да постъпва Сам.
Аз обаче не се досетих, че може да има такъв обрат на нещата, по скоро се бях увлякла в теория на конспирацията за това дали точно Сам се е върнал от ада.
Изглежда, че основната причина Сам да седи на страна от брат си и толкова упорито да се опитва да скрие истината, че нещо му има е точно опасенията му от реакцията на Дийн.
Както много много по-напред в темата го бяхте казали (извинявам се, но не помня кой), когато на Сам му има нещо Дийн го връзва, затваря и т.н. Нормално е Сам да се опита да се опази този път, от реакцията на Дийн....
А Дийн, е той си е просто Дийн, не постъпи по-различно от колкото постъпи в първия епизод с вампирите, когато пак натупа Самито в опит да потуши мъката по смъртта на баща си....

# 232
Е не е като и Сами да не го е разкрасявал няколко пъти нали Simple Smile
Но съм съгласна с госпожица Краули и последния пост.
Но абсолютно тук Дийн просто не мисли, че това е брат му. Мисли, че поредната лъжа на това което е в него. И боя е за обезвреждане.

# 233
Но абсолютно тук Дийн просто не мисли, че това е брат му. Мисли, че поредната лъжа на това което е в него. И боя е за обезвреждане.
Колко пъти Сам е бил Дийн? Аз се сещам само за един, ако греша припомнете ми.
Аз не мисля, че Дийн в края на епизода продължи да мисли, че това не е Сам. Според мен изпуши тотално, точно защото разбра, че е Сам, че го е подложил на всичко това, без да му казва истината и най-вече, защото подложи Лиса и Бен на опасност и ги загуби, заради това, че Сам скри от него какво става и го рискува, когато се превърна във вампир.
И Дийн просто си изтрещя.

# 234
Еинджъл, страхотно гифче! Благодаря ти!  Hug

Така като ви чета, все около финалната сцена въртите и сучете. Ами аз лично се изкефих, че Дийн опердаши Сам  Twisted Evil. Казах ви, че няма начин Сам да надвие батко си, въпреки всичките си мускули. А Ейнджъл е права, че Дийн промота не гледа и в момента изобщо не е наясно какъв му е случая на Сам и дали изобщо е Сам - пердашката си беше превантивна  Twisted Evil. Ако не за друго си заслужи опердашването за това, че заради изцепките от вампирския епизод Дийн в крайна сметка загуби Лиса и Бен. Не ми хареса само това, че го изкараха толкова брутално и пак горкия Сами излезе жертва.

А от Дийн ми писна вече - не може ли по друг начин да си изразява безсилието и яда, вместо да вкара сто бича в лицето на брат си, защото няма какво друго да направи?
Стиче, найде сега! Значи като вампиряса Дийн точно ти разправяше нещо от рода на - "какво толкова, че повръщал малко черни гадости, Дийн е голямо момче, нищо му няма." Е, и аз сега мога да кажа - голяма работа, че Дийн го удари няколко пъти (изобщо не бяха сто бича), Сам е голямо момче, нищо му няма.  Crossing Arms Мога да кажа даже, че с малко се размина - Дийн сам си призна, че е бил готов да го убие предния ден. Така че това си е направо жест на добра воля  Mr. Green.

Последна редакция: сб, 30 окт 2010, 22:46 от Злата с метлата

# 235
  • # супернатурална #
Така е, anbibian , освен това, мисля, че най-големия страх на Сам е Дийн да не го мисли за чудовище. А когато усеща, че нещо не е наред с него сигурно първата му мисъл е какво ще си помисли Дийн. Сам знае, че за него няма сиво-или си човек, или не си.
WomanitKa, прекалено много емоция имаше за да е просто обезвреждане. Не знам, човек май е най-агресивен, когато го е стрх, като тук нямам впредвид само страха от Сам, но и страха за Сам.
Злате, за това, че резултата е загубата на Лиса мараканки трябва Самито поне един масаж(виетнамски) да го черпите Laughing Колкото до това, че се въртим около боя-ми те сценаристите с цел са го направили толкова брутален, можеше и да е по-софт, ама щеше ли да има такива дебати, м? Laughing

Последна редакция: сб, 30 окт 2010, 22:47 от Г. Краули

# 236
Колко пъти Сам е бил Дийн? Аз се сещам само за един, ако греша припомнете ми.
Аз не мисля, че Дийн в края на епизода продължи да мисли, че това не е Сам. Според мен изпуши тотално, точно защото разбра, че е Сам, че го е подложил на всичко това, без да му казва истината и най-вече, защото подложи Лиса и Бен на опасност и ги загуби, заради това, че Сам скри от него какво става и го рискува, когато се превърна във вампир.
И Дийн просто си изтрещя.
Съгласна съм с казаното, и аз така ги виждам нещата Peace
Иначе Сам преби Дийн когато Мег и Луцифър бяха в него (поотделно Laughing), сирената и тя го подбуди към насилие, ако не ме лъже паметта. Налетя му и когато умоляваше Дийн със сълзи в очите да му има доверие, а Дийн го нарече чудовище.

Казах ви, че няма начин Сам да надвие батко си, въпреки всичките си мускули.
Yeah, right Rolling Eyes Сам изобщо не посегна, той не се опита да надвие, просто остави Дийн да се "справя с истината" по единствения му възможен начин Rolling Eyes

Значи като вампиряса Дийн точно ти разправяше нещо от рода на - "какво толкова, че повръщал малко черни гадости, Дийн е голямо момче, нищо му няма." Е, и аз сега мога да кажа - голяма работа, че Дийн го удари няколко пъти (изобщо не бяха сто бича)
Абе Сами няма да се скърши, ако ще Дийн главата мека да му направи, то е ясно. Въпросът е в агресията и изразяването на чувствата на Дийн, а не в страданията на Сами.

# 237
Злате, за това, че резултата е загубата на Лиса мараканки трябва Самито поне един масаж(виетнамски) да го черпите Laughing
Аз нямам нищо против Лиса, на мен тя не ми пречи.

Друго си мислех - единствено чистата душа на Сам го предпази от това да стане оръдие на Ада, сега след като я няма, като нищо може да работи за тях. Аз не мисля, че е възможно (още не съм се отказала от Сами, въпреки всичко), но защо пък Дийн да не се е сетил за това - от тук и пердаха.

# 238
Друго си мислех - единствено чистата душа на Сам го предпази от това да стане оръдие на Ада, сега след като я няма, като нищо може да работи за тях. Аз не мисля, че е възможно (още не съм се отказала от Сами, въпреки всичко), но защо пък Дийн да не се е сетил за това - от тук и пердаха.
Сами е станал безчувствен, Злате, а не зъл, че да става адско оръдие. Той все още е ловец, може би най-добрия ловец, и живее и разсъждава като ловец. Дийн много ясно, че нищо такова не се е сетил, той първо бие, след това разсъждава Wink Laughing

# 239
  • # супернатурална #
Да, ама Дийн не гледа промота и не знае, че Сам няма душа, тоест не може да стигне до извода, че вследствие на липсата и Сам работи за ада и това да предизвика боя. Освен това, Дийн не мислеше преди и докато биеше, беше се поддал на някаква ирационалност, на някаква подтискана емоция.

Ха, Стич, писсали сме едновременно Laughing

Общи условия

Активация на акаунт