SUPERNATURAL - Saving people, hunting άλφα-things, the family business

• 23 801
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
А, да, благодаря, че ми напомни, anbibian
Не си спомням Сам да е посягал пръв на брат си, но това е разбираемо, все пак Дийн го е отгледал  Rolling Eyes Даже в повечето случаи не отвръща.
Посегна в When The Levee Breaks, когато Дийн му каза, че е чудовище:
http://www.youtube.com/watch?v=Xk5oyMwsFf4 - около 2:30
аха аз точно за този един единствен случай говорех и тогава пак беше под влиянието на Руби и демонската кръв

# 256
eто още доказателства как дийн го натупва
http://www.youtube.com/watch?v=0gDnYt4XnCA
1.45 минута

Тук Сам отново лъжеше. Чак ангелите го пратиха май да го спира. И всъщност накрая се оказа прав Сам беше станал като наркоман за поредната доза. Лъга го 4е не си ползва силите, а той не само ги ползваше а и бе минал на next level смучеше кръв от демонката.

# 257
eто още доказателства как дийн го натупва
http://www.youtube.com/watch?v=0gDnYt4XnCA
1.45 минута

Тук Сам отново лъжеше. Чак ангелите го пратиха май да го спира. И всъщност накрая се оказа прав Сам беше станал като наркоман за поредната доза. Лъга го 4е не си ползва силите, а той не само ги ползваше а и бе минал на next level смучеше кръв от демонката.
е да де лъже го не отричаме
нали обсъждаме кой колко пъти е удрял другия пръв, а не за причината
то причини много....

# 258
Така за Мег не съм много съгласна защото той си го връщаше. Демек Сам го беше ударил преди това нещо като да сме квит беше.
Е, за какво си го връщаше, про положение, че Мег излетя през камината и Сам стоеше абсолютно clueless, сякаш току що се събуждаше от сън. И първото нещо, което получи от батко си беше тупаник.

Тук Сам отново лъжеше.
Всъщност тук Сам обясняваше на Дийн как действат способностите му на демоните и колко хора е спасил последните 5 месеца, обаче Дийн не искаше да го слуша, нито го интересуваха неговите обяснения, той както винаго си имаше собствено мнение по въпроса и вече беше отсъдил.

# 259
А, да, благодаря, че ми напомни, anbibian
Не си спомням Сам да е посягал пръв на брат си, но това е разбираемо, все пак Дийн го е отгледал  Rolling Eyes Даже в повечето случаи не отвръща.
Посегна в When The Levee Breaks, когато Дийн му каза, че е чудовище:
http://www.youtube.com/watch?v=Xk5oyMwsFf4 - около 2:30
аха аз точно за този един единствен случай говорех и тогава пак беше под влиянието на Руби и демонската кръв

Ако ще се гледа така значи Сам има винаги оправдание защото от 6 месечен има ндемонска кръв в себе си  Mr. Green
Хайде моля ви се. Отгледани са като войници, строго и да са силни. По нормално е да му набие един в кофата отколкото да тръгнат разговори ИСКРЕНО И ЛИЧНО.
А и да го гледа в очите и да го лъже и аз не бих го търпяла.
Ми говорим Дийн да го е ударил без причина нали ?
Демек че първо удрял после мислил. Какво да му мисли тук? Ангела му каза, че Сам е опасен и ако трябва ще го спрат те. Връща се от Ада където влезе за да му спаси кожата демек да го съживи връща се и открива, че брат му се е сдушил с чудовище и пие от него и малко по малко става такова. Лъже го, крие се... достатъчно причини да му забие два юмрука та дано се опомни.

# 260
http://www.youtube.com/watch?v=26I-bGRl0cc
тук има доста бой между двамата
но в началото на клипчето има доказателство, че Сам поне не от хората, които биха ударили някого за да си върнат  Mr. Green

# 261
Е, за какво си го връщаше, про положение, че Мег излетя през камината и Сам стоеше абсолютно clueless, сякаш току що се събуждаше от сън. И първото нещо, което получи от батко си беше тупаник.

Тук Сам отново лъжеше.
Всъщност тук Сам обясняваше на Дийн как действат способностите му на демоните и колко хора е спасил последните 5 месеца, обаче Дийн не искаше да го слуша, нито го интересуваха неговите обяснения, той както винаго си имаше собствено мнение по въпроса и вече беше отсъдил.

Всъщност Сам го лъжеше 4-ри серии подред ако не се лъжа. И ако не беше го хванал сигурно щеше да го лъже и да се крие още.
За Мег сори ама брат му лежцеше до него много по зле смачкан отколкото Сам след като му наби юмрука. Т.е. приемаме, че е за да се опомни нали бил в безсъзнание и като събуждащ се Simple Smile вместо чаша с кафе - юмрук Simple Smile Но в сцената сори но до него Дийн беше по смачкан.

# 262
Въобще не съм съгласна, че защото Сам го е лъгал е достатъчно да се оправдае агресията му.
Такъв си е Дийн и такъв си го приемаме - просто е по-агресивният брат.

# 263
За Гордън ок приемам. Въпреки че Сам намеси баща им и т.н.
Да помня, че Дийн един път му каза хайде удари ме и Сам отказа Simple Smile Но си спомням и как се заключи с него в една стая и се приготви да умре с него. Кроатон май беше серията.
Истината е че баща им подготви Дийн, че Сам може да се превърне в чудовище и той точно това очакваше. Предпазваше го и беше като баща си.
Обичам ги много и двамата, но и знам какво е да си по - големия Simple Smile
Както и да е Лягам лека нощ Simple Smile Да видим до петък можем ли да си оскубем косите тука кой е по - голям бияч и кой е по мекушавия  Joy

ЕДИТ Анбибан я виж там в началото като му вика да го удари Simple Smile На кой физиономията му е по разбита пак Joy Joy Joy

# 264
За Мег сори ама брат му лежцеше до него много по зле смачкан отколкото Сам след като му наби юмрука. Т.е. приемаме, че е за да се опомни нали бил в безсъзнание и като събуждащ се Simple Smile вместо чаша с кафе - юмрук Simple Smile Но в сцената сори но до него Дийн беше по смачкан.
Да, Дийн беше смачкан и понеже той в никакъв случай не е егоист, реши да посмачка и Сами, няма само той да е понабит я Laughing

# 265
Мале какви спорове се вихрят тука  Grinning. Аз ще гледам лекичко да мина между капките и само да спомена, че вече се знае заглавието на 10-ти епизод (не видях да сте го споменали досега) а то е: "Caged Heat" което естествено веднага събуди у феновте предположения, че ще разберем какво е станало със Сам през изминалата година

Относно сцената с Мег - целта беше да ни разсмее. Не обвиняваите Дийн за импровизациите на Дженсън и Джаред - за тях си знаем, че са луди глави  Grinning

# 266
Най накрая,
епизода беше на ниво. Хареса ми. Свежите моменти, Злата се е постарала даже и с видео материал да ги представи  Hug. Боя на края ми дойде малко в повече, но се усетих, че гледам учудено ухилена, със смесени чувства.
НО, чета ви, и след този епизод и след промото, се убеждавам все повече и повече, че:
  • Краули е помогнал на Сам да излезе от клетката (нали той е Цар на Ада сега, след като Луци е в пандиза)
  • Краули има неговата душа, с цел Сам да залови всички АЛФИ (и как най добре? Като му отнеме душата, съответно страха и чувствата и така го направи най добрия ловец)
Сега, каква е целта на Краули ... не знам. Може би има същата сделка и с Кембълите  Thinking!!! Може би и Сам знае за това  newsm78 ...... И Дийн е там за да му помага, най вече като примамка   Tired

Не мога да не отбележа че Сам в този епизод беше КРАСИВ, МНОГО КРАСИВ  Blush Heart Eyes

"Caged Heat" което естествено веднага събуди у феновете предположения, че ще разберем какво е станало със Сам през изминалата година

Да така е. Аз до колкото четох, 10 и 11 епизод ще са за разкритието на това какво е станало със Сам .... в клетката и през изминалата година.

Г. Краули, жестока промяна за Хелоуин , супер е  Peace

# 267
Изгледах епизода и много ми хареса: от първата до последната сцена, но без нея Cry : дойде ми в повече и не мога да я разбера, за да я приема по някакъв начин. Напомни ми твърде много за тази от 1.22, в която синът на Жълтоокия налагаше по същия начин Сами (и на мен ми идеше да му скоча и да ми прегриза гръцмуня Laughing ), докато Дийн не го гръмна ефектно с колта, т.е. направи каквото трябваше, за да спаси малкото си (братче). Както вече сте обсъдили, и друг път са си посягали, но чак така Rolling Eyes ... Ако търсим причини, оправдания, извинения, все ще намерим, но на мен не ми харесва как се развиват отношенията между момчетата ми и ми е любопитно какво точно целят сценаристите, освен очевидното: да задържат интереса на публиката, като я изненадват и я карат да иска още – аз лично искам Wink .

# 268
  • # супернатурална #
Добро утро! Аз много мислих  Laughing и накрая реших, че в един момент все пак ще се отсърдя на Дийн Rolling EyesОще не ми е минало съвсем, ама силно се надявам повече никога да не прави така, тоест да спира след втория-третия юмрук, ако Самито не му отвръща. Сега, когато изкара всичките си болки и страхове (защо върху прекрасното лице, защо?) е време да помисли как да помогне на Сам, който вече не казва: "Много съм си добре", а "нещо не е наред с мен, имам нужда от помощ". И когато нещата се пооправят, да я видим най-накрая тази силна, искрена, просълзяваща фенките Laughing братска прегръдка, пък след това да продължат да си мерят на воля ловните инстинкти, пък дори от време на време бойните умения, без единия (който и да е от двамата) да пребива до безсъзнание другия.

Не мога да не отбележа че Сам в този епизод беше КРАСИВ, МНОГО КРАСИВ Не мога да не се съглася с теб, bichito  smile3521

Дийн също имаше добри моменти

Г. Краули, жестока промяна за Хелоуин , супер е  Peace
Ами костюма на секси паднал ангел беше зает и се задоволих с този демон от по-нисшо ниво Laughing

Последна редакция: нд, 31 окт 2010, 09:42 от Г. Краули

# 269
А някой ако намери скрийншот на Дийн от предната серия с вампирита от моментите в края на епизода, когато излиза от банята докато дядо Самюел и Сам събират пушкалата и инвентара - мммм много секси беше там  Heart Eyes
Та някой ако намери тия скрийншотове много ще го обичам  newsm51

Общи условия

Активация на акаунт