SUPERNATURAL - Saving people, hunting άλφα-things, the family business

• 23 807
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
Забавно... оказа се, че не виждаме тази актриса за първи път

1х21 Salvation                                         6х06 You Can't Handle the Truth

# 271
и на мен ми беше позната, но мислех, че е от друг сериал  Laughing

# 272
Добро утро!

Ехаа, prissson как я хвана в крачка тази мацка! Изобщо не ми беше направило впечатление, че сме я виждали и друг път. Какъв орлов поглед вадиш!  Hug

А някой ако намери скрийншот на Дийн от предната серия с вампирита от моментите в края на епизода, когато излиза от банята докато дядо Самюел и Сам събират пушкалата и инвентара - мммм много секси беше там  Heart Eyes
Та някой ако намери тия скрийншотове много ще го обичам  newsm51
anbibian, заповядай!  

# 273
Не мога да не отбележа че Сам в този епизод беше КРАСИВ, МНОГО КРАСИВ  Blush Heart Eyes

Не мога да не отбележа че Сам в този епизод беше КРАСИВ, МНОГО КРАСИВ Не мога да не се съглася с теб, bichito  smile3521

Да-а-а-а... Hе мога да не обърна специално внимание ръката на Сам, когато спираше видеото с ДЖOрналистката - богиня на истината. Върнах назад няколко пъти, защото все не можех да разбера какво си говорят hahaha .

PS. Много обичам, когато градинарки се заглеждат по Ди-й-йн Mr. Green .

Последна редакция: нд, 31 окт 2010, 14:16 от Impala

# 274
Ейййййййй Злата много те обичам  newsm51

# 275
Отскоро знам как да правя скрийнове, но как да ги правя толкова големи не знам. #Crazy
Ако някой може да помага.

Май разбрах Simple Smile

Общо 19 тук

Последна редакция: нд, 31 окт 2010, 13:07 от WomanitKa

# 276
Имало и още едно изречение в описанието на 6.09: 'While Sam (Jared Padalecki) and Dean (Jensen Ackles) are investigating a UFO sighting, Dean is abducted from a crop circle. However, when he awakens, he discovers he isn't dealing with aliens, but fairies! Unfortunately, only Dean can see the fairy that keeps attacking him which makes tracing and stopping them difficult. The brothers become even more perplexed when Sam's investigation leads them to a world full of elves, gnomes and a leprechaun.'

Съвсем ирландско ще стане Laughing .

Последна редакция: нд, 31 окт 2010, 14:33 от Impala

# 277
Импала, благодаря за допълнението на 6x09!   bouquet Верно съвсем ще се поирландчат.   Laughing Къде намериха място за всичките гадове, богове, за нас, че и за демоните и ангелите, направо ми е чудно - наистина сме я пренаселили планетата.  Wink

PS. Много обичам, когато градинарки се заглеждат по Ди-й-йн Mr. Green .
anbibian, ти да не обърнеш резбата, а?  Mr. Green Хептен ще ни отеснее на Маракана.

Вижте с какво ни е зарадвал Миша днес - tea party 2010  Grinning. Поредната супер нестандартна проява от негова страна. Изненадах се да видя Джейсън Манс сред чеапиещите. А доволно бременната мама предполагам е госпожа Колинс  newsm78.
Източник - http://twitter.com/mishacollins

Последна редакция: нд, 31 окт 2010, 15:19 от Злата с метлата

# 278
  • # супернатурална #

anbibian, ти да не обърнеш резбата, а?  Mr. Green Хептен ще ни отеснее на Маракана.

Joy Joy Joy

Оо, Импалка, ръката на Сам Heart EyesКакво ли е да си на една ръка разстояние и да го скъсиш скорострелно Rolling Eyes

Вижте това:

Мечтата на Дийн, по-скоро на Дженсън в действие Joy

# 279

anbibian, ти да не обърнеш резбата, а?  Mr. Green Хептен ще ни отеснее на Маракана.

без малко  Joy Joy Joy но после Импалка показа ръката на Сам и ме върна в градинката
но аз винаги съм признавала прелестите на Тренера и въобще не се свеня да им се наслъждавам  Flutter

# 280
Миша е уникален, ех защо не съм разбрала навреме за партито, така обичам чай, направо хващах самолета Mr. Green
Ама как примамваха ченгетата Laughing

Серията не смея да коментирам, защото аз насърчавах Диин докато пребиваше Самито Embarassed
Много му бях ядосана, пък и си трябваше да го нокаутира, и предполагам замъкне при Боби да се пробват да го оправят, ако се окаже че си е Сам, а не един бог знае каква гадина Rolling Eyes

# 281
Ламята, спокойно си коментирай и аз не го жалех много Сами.  Twisted Evil

# 282
  • # супернатурална #
Вижте кой краси корицата на едно (май италианско) списание.

# 283
Привет!
Да ви почерпя Hug с малко меденки и мусака Laughing всичко мое производство Laughing

Аз този бой го очаквах още в предната серия. Според мен Сам продължаваше да лъже, така че си заслужаваше боя. А и така е обезвреден, докато намислят какво да го правят Simple Smile (някой по-нагоре го беше казал преди мен).
Иначе Сам много ми хареса, много секси Сам! А ръката му, ох, и аз връщах няколко пъти този момент Blush Новия му жесток вид е ... хм... как да кажа, предизвиква ме да му се метна по-скоростно от обичайно  Blush Падам си по лошите момчета и това си е.

Много добре играха и двамата в тази серия. Peace

Последна редакция: пн, 01 ное 2010, 10:07 от Red Sonja

# 284
  • # супернатурална #
Ммм, Сонче, благодаря, няма да откажа на мусаката, (то кой ли би отказал) Wink

Общи условия

Активация на акаунт