SUPERNATURAL - Saving people, hunting άλφα-things, the family business

• 23 813
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
Сонче, изумяваш ме с кулинарните си умения! Много вкусно изглежда на снимката.   bouquet Чудя ти се как съвместяваш варварството и кулинарията  Wink.

# 286
Благодаря за комплиментите, момичета Hug
Аз Blush един-два пъти седмично кулинарствам, да не си помислите друго Laughing
Ама понеже вече ви говорих за мусаката, та затова рекох да ви я представя Grinning

Отивам да редя хелоуински пъзел със сина. На вас приятна вечер ви пожелавам Hug

# 287
Вижте на какво попаднах:

Това е писмото, което Дийн написа в епизода  Point of No Return (5х18). Аз лично не го бях виждала досега.

Последна редакция: нд, 31 окт 2010, 21:04 от prissson

# 288
  • В средата на времето
Изгледах новата серия. Трябваше да се доверя повече на първото си чувство, че Дийн ще опуха Сам в тази серия Laughing Хареса ми идеята с богинята на истината Grinning Боби беше голям сладур като споделяше за педикюра си Grinning, погледът на Дийн към жадната за внимание брюнетка в бара Grinning (това беше Дийн, който харесвам Party) Според мен много лесно я откриха богинята, но предполагам, че някак си е вързано с това, че истината не може да се крие и че рано или късно излиза на яве, та и Богинята така..
Също така се надявам това да бяха финалните кадри с Лиса. След като каза истината на Дийн е ясно, че няма как да продължат напред. Тя няма да приеме Сам, а и след предишната серия едва ли ще е с така отворени обятия към появяващия се Дийн от време на време..
В тази серия най-силно пролича, колко много се тормози Дийн относно случващото се със Сам. И толкова иска да се отърве от тези си мисли и притеснения (и същевременно явно не може, защото те излязоха отново на дневен ред след като Богинята каза, че Сам не е човек), че повярва много лесно и бързо на Сам, когато го разпита в къщата на самоубийцата. Въпреки, че проверяваше нета за двойници, щом чу това, което искаше да чуе, забрави всичко, което може би е открил като инфо...
Финалната сцена беше силна. Не само заради проявата на сила спрямо Сам. Ако не друго, Дийн си върна за това, че Сам го остави спокойно да го превърнат във вампир.
Не знам, но на мен дори думите на Сам преди Дийн да му се нахвърли не ми прозвучаха като някакво откровение, не ми беше искрен. Искаше да отърве кожата само. В този момент би казал всичко, което Дийн би искал да чуе. Според мен Дийн и за това го отупа.
Нямаше никакво чувство. Бе липсата на чувства и истински емоции в Сам ми е голям проблем Laughing

Последна редакция: нд, 31 окт 2010, 22:41 от Izida

# 289
Дами Simple Smile Ето още малко скрийнове от мен Simple Smile Един от любимите ми

Муцунката е велика Simple SmileЦъкайте върху тях за пълен размер Simple Smile
 Всичките са тук

# 290
Момичета, Hug
Какво правите вие? – човек отиде за 2 дни на почивка и сте изписали света!
Ако трябва да започна отначало (или поне откъдето си спомням по-интересни неща за коментиране) – Благодарско на Злата за изнамерените данни за еп. 10 bouquet Да щат да ни покажат и татко Джон като Джефри Дийн, цена нямат! Mr. Green
Гугуткането от здрачния сайт ми дойде като свеж полъх след като изгледах епизода преди малко – просто още съм под влияние на емоциите и не мога да си събера мислите, пък и вие доста сте понаписали, та не съм ви изчела докрая.

Дотук мнението ми за серията изцяло се припокрива с написаното от Злата по-долу:
Злата:
"Ти как си представяш Дийн да положи ръка на рамото на Сам и да му рече - Ооо, Сами, така ли било, я дай да седнем и да си поговорим. Да знаеш много съм ти ядосан, но искам да ми разкажеш всичко, да ти олекне и двамата заедно ще се справим с какъвто и да ти е проблема. Ти ме излъга и предаде, рискува живота ми, за малко да убия Лиса и Бен, които между другото вече не искат да ме виждат. Но това не е нищо, дай сега пак да оправяме твоите проблеми.
Ще му хвърли един як бой и още как. И не случайно сценаристите вмъкнаха телефонния радговор с Лиса точно в тази серия, по точно частта за нездравата връзка между двамата братя и това, че Дийн никога няма да е щастлив, докато Сам е в живота му. Осъзнаването на това също не допринесе много за разгаряне на братска обич в гърдите на Дийн. Горкия, мислеше си, че не може да е щастлив без брат си, а сега осъзнава, че и с него пак същата работа. Егати живота!"

Kютека и на мен ми дойде вповече, но смятам, че Дийн така изразява безсилието си пред факта, че брат му се е върнал, но това не е брата, който той е познавал – просто остана поразен от факта, че осъзна как брат му не просто е рискувал живота му от прищявка, ами изобщо не му е пукало за живота му – Дийн нали е виден защитник на семейството – подобен удар о страна на собствения му брат му дойде доста вповече!

Уау! Това и аз не се бях заглеждала да видя какво ли е написал! Браво на хрътката prissson, която го е открила.

Последна редакция: пн, 01 ное 2010, 00:07 от Dana_Scully

# 291
Според мен Сам трябваше да се превърне във вампир а не така да рискува живота на брат си. Така де, щом толкова много искаше да влезе в гнездото!
Що се отнася до боя, то беше въпрос на време с цялата тази тайнственост около Сам.... а и мистериозното му завръщане, нямаше начин да няма разпра между Дийн и Сам. Дори и Сам не се противеше докато Дийн го биеше.

# 292
Как да се противи:
1. знае че си е заслужил Laughing(не ме биите моля, аз си го обичам Сам, но още не съм му простила)
2. все пак това е батко му, който го е отгледал
3. смее ли - цяла Маракана ще скочи на бой, а и някои от тези дето притичваме между градинката и стадиона също Joy Joy Joy

# 293
Как да се противи:
1. знае че си е заслужил Laughing(не ме биите моля, аз си го обичам Сам, но още не съм му простила)
3. смее ли - цяла Маракана ще скочи на бой, а и някои от тези дето притичваме между градинката и стадиона също Joy Joy Joy

Аз пък си мислех, че ненаситниците си стоим кротко по средата – защото именно по средата, между Сам и Ди-й-йн е истината, както вече споделих – и дори не ни хрумва да бягаме Laughing .

# 294
Как да се противи:

Аз пък си мислех, че ненаситниците си стоим кротко по средата – защото именно по средата, между Сам и Ди-й-йн е истината, както вече споделих – и дори не ни хрумва да бягаме Laughing .

Oooo даааа, най вече между тях  Twisted Evil

# 295
Според мен Сам трябваше да се превърне във вампир а не така да рискува живота на брат си. Така де, щом толкова много искаше да влезе в гнездото!
Сам да се превърне в Патинсън Shocked #Crazy #Shocked Абсурд Naughty Joy Joy Joy
На сам повече ще му тича върколачество, и без това се е чифтосвал с такава вече Wink Laughing

# 296
Добро утро, дами Grinning

Изгледах епизода, макар и със закъснение, и минавам само да споделя мнението си.
В този епизод старият Дийн се е завърнал в цялата си прелест, за мое съжаление промяната му трая твърде кратко и твърде скоро се върна към първосигналното раздаване на юмруци.  Tired
Аз имам голям проблем през всичките сезони с начина, по който Дийн възприема Сам. И с това, че когато Сам има нужда от помощ, Дийн  му обръща гръб. И преди го е правил, и сега го направи. Колко точно да прозвучи искрено нещо, което казва човек, който преди това е установил, че не чувства нищо. Той не може да го каже с чувство, с убеденост. То е като да си на автопилот. Установяваш там някъде с някаква част от разума си, че май не е правилно така, ама всъщност ти не го чувстваш. Като да правиш и да казваш нещо, което знаеш, че така трябва да бъде, но да не го чувстваш. Не звучиш много убедително.
На мен ми е направо невероятно как може да се счита за най-доброто решение да размажеш лицето на някого, който ти казва, че има проблем. Confused

# 297
Това как го разбирате newsm78 ?

# 298
Разбирайте го като Тренер, налетял на зла кучка, след като е имал неблагоразумието да посегне на Баш Градинаря Twisted Evil

# 299
Уважаема г-це Краули,

След като вече няколко дни не мога да спра да се смея, защото постоянно се сещам за я!-я!-шнелестия Дженсън, най-покорно Ви моля да измислите и съответната реплика на Джаред в такива ситуации Wink . По произход той е поляк и въпреки че вероятно не владеете този език, вярвам, че ще съчините нещо подходящо и правдоподобно.

С възхищение,
(Постоянно подхилкваща се) Импала

PS. Най-смешнното е, че така както си представям сцената, репликата на немски се изговаря доста бързо от Дженсън, както когато ездачите насърчават конете си да бягат по-шнеле и ги пошляпват с нещо като камшик или пръчица. НО, подчертавам, не се виждам като кобила, а Дженсън да ме е яхнал, облечен с късо червено сако и (прилепнал) бял клин Joy Joy Joy.

Последна редакция: вт, 02 ное 2010, 02:07 от Impala

Общи условия

Активация на акаунт