SUPERNATURAL - Saving people, hunting άλφα-things, the family business

• 21 642
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
Сори, Стиче, ама все някой трябва да каже истината (в тон с предстоящата серия  Wink). А пък ти ако имаш проблем с handling the truth се обърни към Фейчето. Twisted Evil
Аз нямам никакъв проблем с handling the truth Naughty Проблемът ми е, че не виждам никаква truth за handling Laughing Виждам само изфабрикувани компромати (фен-арта) и изопачаване на фактите (въпросния сън) Crossing Arms
Благодаря ти, слънце мое, че поне ти помниш историята правилно. Защото разни зли хвъркати, силно засегнати от факта, че не се търкалят в тревата с тях, тука така петнят невинната ми натура Crossing Arms Срам, срам Naughty

# 61
Задъхах се докато ви изчета и пак е на две на три.
Имам си домашно за довечера .....
Злате, златна си ..... Мирисаж   bouquet  bouquet  bouquet за новата темичка   bouquet  bouquet  bouquet
А заглавието е много яко.

# 62
Проблемът ми е, че не виждам никаква truth за handling Laughing Виждам само изфабрикувани компромати (фен-арта) и изопачаване на фактите (въпросния сън) Crossing Arms
Изобще не са компромати това  Crossing Arms. За фен-арта - как точно си го вижда Фейчето в мечтите си аз не знам, това беше само предположение. Ако иска - да сподели  Mr. Green. За съня - какво точно съм изопачила, аз само го споменах? Цаливали ли са се - цаливали са се. Да отрича ако смее.

Защото разни зли хвъркати, силно засегнати от факта, че не се търкалят в тревата с тях, тука така петнят невинната ми натура Crossing Arms Срам, срам Naughty

Че злите хвъркати ги е яд от този факт - си е вярно, но те преглъщат болката стоически и посрещат с усмивка всичко, което живота им поднася  Innocent. И не съм аз тази, която петни, Бен Едлънд е. А както знаем, творците черпят вдъхновение от живия живот.  Crossing Arms

# 63
Цаливали ли са се - цаливали са се. Да отрича ако смее.

Изопачаването на фактите се състои във ваденето на думи от контекста. Целували се се, но то е било по професионално задължение, а не по желание Naughty

# 64
Момичета, моля ви ! Боже, докъде стигнах ooooh! .

PS. Честит нов облик, bichito Hug ? Много тематичен.

Последна редакция: чт, 28 окт 2010, 17:16 от Impala

# 65
Момичета, моля ви ! Боже, докъде стигнах ooooh! .
Ето, предпочитам да съм РУби, отколкото да съм фея Naughty Joy

# 66

Заради една конкретна сцена или за да си ‘лоша’ по принцип?

# 67

И двете Mr. Green

# 68

А, то тя и без това си е лоша по принцип Twisted Evil Mr. Green ppp

И двете Mr. Green
Айде, отиде ти репутацията на звездобройка Joy

# 69
Joy Joy И за двете  Wink. Фейчето ме е изпреварила  Hug

Целували се се, но то е било по професионално задължение, а не по желание Naughty
Евалла на такъви професионалистки!  Wink По задължение друг пък, виж ми окото, ако  беше така нямаше да сънува няколко дубъла  Mr. Green. То подсъзнанието си знае работата.

# 70
Евалла на такъви професионалистки!  Wink По задължение друг пък, виж ми окото, ако  беше така нямаше да сънува няколко дубъла  Mr. Green. То подсъзнанието си знае работата.

Дубли не е имало, лъжечко портеща такава, ако пък ти разкажа следващият път като целувам Дийн, пък на! Crossing Arms Joy

Хареса ми какво единомислие настана по въпроса какви са ми мотивите да искам да съм Руби Joy  Joy Joy Явно няма смисъл вече да се опитвам да градя имидж на невинна девойка  Mr. Green

# 71
По задължение друг пък, виж ми окото, ако  беше така нямаше да сънува няколко дубъла Mr. Green.
Ами неприятно е задължението, как да се справи от първи опит, ми кажи?

То подсъзнанието си знае работата.
Подсъзнанието е overrated Peace Laughing

ако пък ти разкажа следващият път като целувам Дийн, пък на! Crossing Arms Joy
Shocked #Crazy #Shocked

# 72
Стиче, не се кьори, бря, човек не е застрахован срещу сънуване на кошмари Laughing

# 73

И двете Mr. Green

А така, браво! Фея, фея, но когато е за Сами – истински демон и то от палавите, както се оказа! Ръц Laughing на платоничната школа: отскоро всички сте пълнолетни и ваксинирани. Аз имам още няколко месеца и тогава-а-а  smile3508 ... Дръжте се, Уинчестър!

Последна редакция: чт, 28 окт 2010, 16:21 от Impala

# 74
ако пък ти разкажа следващият път като целувам Дийн, пък на! Crossing Arms Joy
Shocked #Crazy #Shocked
Joy Joy Joy Joy Joy Joy
За това си струваше да съм  "лъжечка портеща такава". Иди се обяснявай сега как не си застрахована да сънуваш  hahaha

PS Стиче, днес се хиля с глас на всичките ти постове  Laughing Hug

Общи условия

Активация на акаунт