SUPERNATURAL - Saving people, hunting άλφα-things, the family business

• 21 526
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
Злате, услужи ми с твоята емотиконка, че ме е срам да го напиша Laughing
Въднъг

Дийн като нищо ще позабрави, че трябва да се държи жентълменски и ще отвърне на натупването Joy
Изпопотресох се от възмущение  Shocked. Дийн е перфектинят джентълмен и нивга не е вдигал ръка срещу жена, освен ако не е някоя демонка, или друга свърестествена гад. А Галчето си е 100% жена, в никакъв случай няма да бъде груб, освен ако тя не си поиска малко жентълменско напляскване, както каза Изи  Wink. Щото той на жени просто не може да отказва  Mr. Green.

Едно много подходящо за случая клипче - Rude Supernatural Boys

# 46
  • # супернатурална #
То има и жентълменско напляскване, айде сега smile3521
Ако знаете какви картини са в главата ми, звук и светлина, направо.  Embarassed
Ох, сещам се за сцената в серията с Гордън, когато Сам го нападнаха вегитарианските вампири Heart Eyes
Прасна един десен прав, стойката му беше дъхоспираща, а веднага след това върна юмрука си в изходно положение. Так-так. Не мога да го обясня, ще го търся. Дали го има на гифче?

Злате, до болка си права Laughing
Благодаря за култовата емотиконка и за не по-малко култовото клипче.

# 47

Авъх, изчервих се Blush Laughing

# 48
Като ви чета си мисля ( Shocked забележете само каква новина Peace ), че истината е винаги по средата. Аз самата съм живото доказателство, че истината Wink е между Сам и Ди-й-йн. То и кандидат-мотичестата там се цели, в ролята на (кандидат екс)девойката в беда, която, когато се обърне назад получава жентълменски поплясквания и вика: ‘Не, не, не..’, а напред – ‘Да, да, да...’ и тя попляксва втория жентълмен, или може би обратното, не знам Mr. Green .

О! И Кас, т.е. Миша! Не го бях виждала досега в такава светлина... Но иначе - одобрявам  Peace всичко без Ана: пустата 'гадина' не ми е минала още Close .

Последна редакция: чт, 28 окт 2010, 17:09 от Impala

# 49
  • # супернатурална #
Импалка, запази си мисълта, че ми се налага излизане, а просто не е за необсъждане Joy

# 50
Импалка, запази си мисълта, че ми се налага излизане, а просто не е за необсъждане Joy

Тази мисъл ми е константа, бре! Чакам да се върнеш, за да я развием Joy .

# 51
Попаднах на описанието на епизод № 9 Clap Your Hands If You Believe и ще ме извинявате, ама ще го постна като си е. Просто не мога да се въздържа да не коментирам, който не иска да се спойлерира - направо да прескочи поста. Все си мислех, че най-шантавото нещо, което като информация до сега за сезона е заглавието на епизод 11 - How To Train Your Dragon , обаче това надцака даже и него. Свалям шапка на кукувщината на г-н Едлънд!  newsm20

While Sam (Jared Padalecki) and Dean (Jensen Ackles) are investigating a UFO sighting, Dean is abducted from a crop circle. However, when he awakens, he discovers he isn’t dealing with aliens, but fairies! Unfortunately, only Dean can see the fairy that keeps attacking him which makes tracing and stopping them difficult.
Източник - http://www.spoilertv.com/2010/10/cw-november-sweeps-info-for-all-shows.html

Другата причина да го постна, освен неспособността да задържа такава информация за себе си, е възможността да изгъбаркам Фейчето  Twisted Evil.
Фейче, да не си рекнала повече, че само Сами ти е на сърце, видя се с кой искаш да се отъркаляте в нивата и да правите житни кръгове  Laughing. Направо ми е бедна фантазията какво си го правила горкия човечец преди да го изтощиш до там, че да заспи, а може и след това  Mr. Green. А и това дето само той може да те вижда ми е доста подозрително - кой знае в какъв неглижиран вид му се явяваш.  Laughing
А ти така ли си фантазираш за него - фейчото на мечтите ти?  Wink

След това - житни кръгове! WTF!!!
  Twisted Evil

И накрая - защо в този сезон де що има свърхестесвеници все на Дийн налитат? Страх ли ги е от новия Сами? Или защото Дийн е the pretty one? Ако е втората причина - ги разбирам  Mr. Green.
Така като се позамисля и втората ако е - пак ги разбирам. Новият Сами си е бая страшничък.

# 52
По-интересното е, че феята продължава да ‘напада’ Wink Ди-й-йн... Обаче едва ли е нашата вярна Fairy Rolling Eyes.

Последна редакция: чт, 28 окт 2010, 17:10 от Impala

# 53
  • В средата на времето
 Joy иди доказвай сега, че нямаш сестра, пардон, че само Сам ти е на сърце Joy Wink Дийн с фейски крила е очарователeн, просто очарователен Grinning (а това даже е една от любимите Дийнови снимки на Феята Mr. Green)

Злато, наспойлирах се зарад теб.  Crazy Grinning

И накрая - защо в този сезон де що има свърхестесвеници все на Дийн налитат?

Защото е adorable Heart Eyes,  що за въпрос Naughty Grinning Къдрокосият вАмпир дори го оцени Grinning

Последна редакция: чт, 28 окт 2010, 15:14 от Izida

# 54
Фейче, да не си рекнала повече, че само Сами ти е на сърце, видя се с кой искаш да се отъркаляте в нивата и да правите житни кръгове  Laughing. Направо ми е бедна фантазията какво си го правила горкия човечец преди да го изтощиш до там, че да заспи, а може и след това  Mr. Green. А и това дето само той може да те вижда ми е доста подозрително - кой знае в какъв неглижиран вид му се явяваш.  Laughing
Авъх, Злата, току що ми причини brain-damaging image ooooh! Главната градинарка да се търкаля на нивата с обезчестителя на ангели no Това е поругаване на градинарската чест направо Crossing Arms

# 55
Ама тя babydust7  се опитва да убеди Ди-й-йн, че Сами е добро момче, но той й се дърпа – затова са омачкали нивата. Градинарската й чест е непокътната, даже напротив!

В този смисъл, кандидат мотиката (латентна алфа-ненаситница Joy ) сигурно затова се бута между Сам и Ди-й-йн, за да каже на последния: ‘Виж Сами колко е добър  Wink !’  Аз да използвам, че Галина я няма, за да й дам още матр’Ял за после Mr. Green .

PS. Ангелката си беше обезчестена.

Последна редакция: чт, 28 окт 2010, 17:12 от Impala

# 56
Ей, кога направихте нова тема, че и 4 страници изписани! Simple Smile Grinning

Нямам време сега да чета, но си оставям сладкото за довечера! Мерси, Злате за темата, заглавието (с модификацията) е трепач! Simple Smile

# 57
По-интересното е, че феята продължава да ‘напада’ Wink Ди-й-йн... Обаче едва ли е нашата вярна Fairy Rolling Eyes.
Ми ще го "напада", я! Аресало й е  Mr. Green. А за това дали е "нашата вярна Fairy", както каза Изи - иди доказвай, че нямаш сестра  Twisted Evil Laughing. Историята още помни един конкретен сън на Фейчето  Mr. Green.

а това даже е една от любимите Дийнови снимки на Феята Mr. Green
Да, бе, като го видях този фенарт направо подрипнах от кеф как си пасна.  Grinning
Изи, надявам се доброто настроение да си е струвало наспойлерирането  Hug

Авъх, Злата, току що ми причини brain-damaging image ooooh! Главната градинарка да се търкаля на нивата с обезчестителя на ангели no Това е поругаване на градинарската чест направо Crossing Arms
Сори, Стиче, ама все някой трябва да каже истината (в тон с предстоящата серия  Wink). А пък ти ако имаш проблем с handling the truth се обърни към Фейчето. Twisted Evil

Импалка, кефиш как не спираш да се заяждаш с ангелката  Laughing.

# 58
Импалка, кефиш как не спираш да се заяждаш с ангелката  Laughing.

Аз, да се заяждам?! Не-е-е, няма такова нещо Innocent , но ако беше вярно, щях да имам пълното право: ако имаше някой осквернен тогава, това бях само и единствено аз. Задна седалка, прозорец – ГАДОСТ Sick !

# 59
Сори, Стиче, ама все някой трябва да каже истината (в тон с предстоящата серия  Wink). А пък ти ако имаш проблем с handling the truth се обърни към Фейчето. Twisted Evil
Аз нямам никакъв проблем с handling the truth Naughty Проблемът ми е, че не виждам никаква truth за handling Laughing Виждам само изфабрикувани компромати (фен-арта) и изопачаване на фактите (въпросния сън) Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт