SUPERNATURAL - Saving people, hunting άλφα-things, the family business

• 21 547
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
Фейче, айде отсърди се вече на Мириел, виж как нетипично за нея страда за Сам Laughing

Гледам я аз, че нещо се мазни Laughing  ама да се постарае повечко Joy Heart Eyes

# 31
  • Разпиляна във въображението
Фейче, айде отсърди се вече на Мириел, виж как нетипично за нея страда за Сам Laughing
Гледам я аз, че нещо се мазни Laughing  ама да се постарае повечко Joy Heart Eyes

А, не. Тя си знае, че не го възприемам прекалено сериозно.

Загрижеността ми към Сам е продиктувана от едно нещо - нормален Сам - защитен Дийн от намеренията на "лошия" Сам. Така че Дийн си е просто на първо място.

# 32
Загрижеността ми към Сам е продиктувана от едно нещо - нормален Сам - защитен Дийн от намеренията на "лошия" Сам. Така че Дийн си е просто на първо място.

Не се притеснявай, Мир, няма опасност някой да си помисли, че си захаресвала Сам Laughing

# 33
  • # супернатурална #

Загрижеността ми към Сам е продиктувана от едно нещо - нормален Сам - защитен Дийн от намеренията на "лошия" Сам.

Е да, де! Това е като свкървата към снахата-"Не те обичам, ама искам да си добре, щото синът ми те обича и ако нещо лошо ти се случи ще страда" Laughing

# 34
  • В средата на времето
На мен ми просветна изведнъж сега, че Дийн няма да опуха Сам Crazy Така би направил старият Дийн, новията е прекалено разбиращ и поставящ се на мястото на другите, за да го направи... Rolling Eyes

Мир, ти се шефа на Мараканките -Ултраси Grinning Wink Отива си ти от всякъде Hug

# 35
  • Разпиляна във въображението
Сори, няма да се обаждам повече

# 36
На мен ми просветна изведнъж сега, че Дийн няма да опуха Сам Crazy Така би направил старият Дийн, новията е прекалено разбиращ и поставящ се на мястото на другите, за да го направи... Rolling Eyes

Викаш - Сам ще опуха Дийн ли? Laughing
Ако стане така - лично от мен ще получи адмирации, на Дийн му се трупа на сметката за тупането от пет сезона насам Laughing

# 37

Е как няма да се обаждаш, то таман стана интересно в темата Laughing

# 38
  • # супернатурална #
Абе  има си нужда да се поспухат, винаги до сега като са ескалирали дотам нещата, след боя положението се е подобрявало.(Да не говорим с какъв еротичен заряд е самата гледка на двама силни и красиви мъже, демонстриращи бойните си умения Heart Eyes) Какво да ги правиш, мъже, проблеми с комуникацията. Ех, да им бях терапевт Whistling

# 39
Ако стане така - лично от мен ще получи адмирации, на Дийн му се трупа на сметката за тупането от пет сезона насам Laughing
Аааааа, не, не съм съгласна!  Crossing Arms Сам си го е заслужил тупаника от всякъде. Изи, то бива нов Дийн, бива, ама чак толкова.... Ще го опердаши поне веднъж да ми направи кефа. Дали после Сам ще отвърне - не знам, но въпреки всичките си нови лъскави мускули не може да надвие батко си. Както всички знаем Дийн е най-печеният печ.  Grinning

# 40
Бе той и Дийн периодично си го заслужава тупаника, ама Сам не го тупа. Щот му е жал, не защото не може Sunglasses

# 41
  • В средата на времето

Е, айде сега.  Grinning Да не сънуваме посред бял ден все пак Mr. Green Wink Сам не може да опуха Дийн. Naughty

Изи, то бива нов Дийн, бива, ама чак толкова.... Ще го опердаши поне веднъж да ми направи кефа.

Не бе, Злате, аз така в прискърбие съобщих това си прозрение Rolling Eyes Дийн още след излекуването от вампирската кръв, когато отвори зелените си очета достатъчно широко, че да фокусира добре, трябваше да цапне един на Сам Crossing Arms Кой го знае новият Дийн колко може да носи Laughing (преди да му избият балансите Laughing)

Невъзможно Naughty Тамън те направих шеф. Недей да ми бягаш от отговорност! Naughty Hug

# 42
  • # супернатурална #
Добре, де! Ако толкоз трябва да ги...опуха някой, аз се пиша доброволка Rolling EyesЩе се запотим, задъхаме, (само трябва да разчитам на кавалерството им, т.е. аз да удрям, те да не отвръщат) Сдобряването накрая ще е класика в жанра(Злате, услужи ми с твоята емотиконка, че ме е срам да го напиша Laughing)

# 43
Гале, ти си късметлийка, Сами ще постъпи жентълменски, ще те остави да го натупаш. ама мараканките да му мислят - Дийн като нищо ще позабрави, че трябва да се държи жентълменски и ще отвърне на натупването Joy

# 44
  • В средата на времето
Сдобряването накрая ще е класика в жанра

Аха, от типа на Бела 0.35 Mr. Green Joy

...ама мараканките да му мислят - Дийн като нищо ще позабрави, че трябва да се държи жентълменски и ще отвърне на натупването Joy

ГлЮпости Naughty То има и жентълменско напляскване, айде сега Laughing

Общи условия

Активация на акаунт