SUPERNATURAL - Saving people, hunting άλφα-things, the family business

• 21 658
  • 737
  •   2
Отговори
# 645
  • В средата на времето
Като една видна нахалница Blush приемам всяко клипче с прекрасната кола на Уинчестър като поздрав към мен. Затова, благодаря, Izida Hug .

То за теб си беше Grinning За това написах Impala, а не Импалата или просто - колата Wink

Този червен цвят е много примамлив окото да му се невиди Crazy. Така един до друг - Дийн и Сам и Сам в червено. Очите ми се спират на Дийн и веднага се отклоняват към червеното до Дийн Crazy

Добро утро  bouquet

# 646
Добре заварила, старахотна тема сте си спретнали   Hug

Аз и двамата ги харесвам, но май към Сам/Джаред повече клоня.

Добре дошла в градинката  Wink

Аз дадох днес Мръсната гад на ремонт и май няма да гледам серията в събота скоро  newsm45

# 647
Като една видна нахалница Blush приемам всяко клипче с прекрасната кола на Уинчестър като поздрав към мен. Затова, благодаря, Izida Hug .

То за теб си беше Grinning За това написах Impala, а не Импалата или просто - колата Wink

Този червен цвят е много примамлив окото да му се невиди Crazy. Така един до друг - Дийн и Сам и Сам в червено. Очите ми се спират на Дийн и веднага се отклоняват към червеното до Дийн Crazy

Цък! за да не те разсейва червеното – малко останахте верни само и единствено на Дийн. А ако решиш и да простиш на Дженсън за голфа... ‘Това е спорт!’ Laughing

# 648
  • срещу двата комина :)))

Цък! за да не те разсейва червеното – малко останахте верни само и единствено на Дийн. А ако решиш и да простиш на Дженсън за голфа... ‘Това е спорт!’ Laughing
как малко бе,аз дишам и живея зарад него само  Whistling

# 649
  • В средата на времето
Цък! за да не те разсейва червеното – малко останахте верни само и единствено на Дийн.

Ух, благодаря. Така е много по-добре Grinning

А ако решиш и да простиш на Дженсън за голфа... ‘Това е спорт!’ Laughing

Работя по въпроса Crazy. Опитвам се Whistling  Joy

# 650

Ей така, малко сте, бе (?!) Mr. Green ! Но пък сте качествени Peace Hug !

# 651

Ей така, малко сте,бе (?!) Mr. Green ! Но пък сте качествени Peace Hug !
не е нарочно  Embarassed,просто от емоциите след тези снимки  Hug

# 652
mu_ryHug

Искаш ли още една емоция Twisted Evil ?

# 653
Здравейте!
Аз чак сега стигнах да отворя темата и първото нещо, което видях след последния ми пост беше Мr. Boombastic Heart Eyes  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes. Изи, очарована съм от поздрава! Много благодаря!  Hug

Катрин, добре дошла!   bouquet
Аз и двамата ги харесвам, но май към Сам/Джаред повече клоня.
Така, така, гледай все на там да си клониш, че и без това ни е доста тясно на Маракана (там се събираме фенките на Дийн)  Laughing Hug

Ммммм, гледам на агнешкия Дженсън сте се любували. Смолвилската фотосесия ми е много любима, особено там дето е с бялата ризка  Heart Eyes Heart Eyes. Което веднага извиква въпроса - какво им е пречило да направят ей такава свястна фотосесия и за шести сезон, та са ги изкарали такива пластмасовци? Все още се надявам само тези  постерните снимки да са фотошопнати. Нали все пак е трябвало да му турнат змия на Сами и да му пожълтят очите, да речем, че са се поунесли малко и с другите неща. А като пуснат всичките снимки от сесията да няма такива простотии. По този повод си мислех вчера - колко жалко, че няма да има кънвеншън скоро ( следващият е чак януари), ще ми бъде интересно да чуя мнението и на тримата за тези снимки. Дали феновете биха събрали смелост да ги бъзичкат, и ако да - дали Дженсън и Джаред ще отвърнат в същия дух, както са ни радвали на не един кънвеншън преди това - natural born idiots  Mr. Green. За Миша не се съмнявам - той не пропуща случай да се пусне по течението на фенските провокации. Например един от коментарите, които четох вчера беше - О, Джаред , много харесвам змията ти....тази около ръката също не е лоша.  Laughing

Галче, одобрявам  smile3521

anbibian, харесаха ми теориите ти, но нещо не ми се вярва дядката да прояви чак толкоз добрина и да се застъпи да освободят Сам от адската клетка. Дядката е гад!  Crossing Arms

Дейна, хареса ми проектозаглавието за нова тема, но не обещавам нищо. Събота и неделя ще бъда заета, единствения шанс да седна пред компютъра за по-дълго време е довечера, но и то не е много вероятно. Защото на това заглавие няма да му отиват снимките от предишните две теми и трябва да се сложат нови.

Импалка, сакън немой!  Naughty  Как така ще сме останали малко верните само на Дийн! "Ние сме на всеки километър и така - до края на света"  Crossing Arms.  Laughing

# 654
Аз имам идея за концепцията на новата тема, обаче нямам време сега, мога чак утре, ако някой има време, да свирне да му я споделя Laughing

# 655
тръш  #Silly край,паднах под бюрото  Joy

# 656

Импалка, сакън немой!  Naughty  Как така ще сме останали малко верните само на Дийн! "Ние сме на всеки километър и така - до края на света"  Crossing Arms.  Laughing

И аз да допълня ... Много сме - Силни сме  .... (Сега се връЩам в отбора на ненаситниците  Mr. Green)

# 657

Ти си пиши, пиши-и, но аз чета Laughing ...

bichito, 'сакън немой'! Освен ако не е някаква хитра тактика Thinking ...

# 658
Мамка му, мамка му..... Импала, мила, не става, нищо не работи на компютъра ми, а беше толкова красиво. А сега трябваше да изтрия всичко, това е. #Cussing out
Да опитам пак, а?
Вече никога няма да слагам "малки" снимки, те ми провалиха работата. Ето, давам.. т.е. опитвам..

Как го бях замислила, а то кво стана, едно големо нищо Sad

Последна редакция: пт, 05 ное 2010, 15:47 от Apocalyptic city

# 659
Мамка му, мамка му Импала, не става, нищо не работи на компютъра ми, а беше толкова красиво, А сегатрябваше да изтрия всичко, това е.

Не се ядосвай за глупости  Hug . И аз изтрих поста си.

Ето ти една утешителна прекрасност Heart Eyes .

Общи условия

Активация на акаунт