Нищо,че навън вали,СЕПТЕМВРИЙче сладичко си спи!

• 24 403
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
  • Щастлива мама на 3 слънца
Здравейте момичета
аз днес изкарах един ужасен мастит.Цял ден се 4увствам като пребита.С 38.5 темп.Абе такива кошмарни болни бяха,пих нурофен 1 доза.Не знам дали трябваше.Но сега съм по добре.Ве4е никакви нощни паузи ,будя си малката на 4ас и това е .Кой би предположил ,4е 1 час сън повече ще ме докара така.
Днес ми преведоха всички пари .
Купихме си и подарък осушител.Остава само пералня и сушилня.
Това е от нас мили момичета.

# 136
Добро утро, момичета!   bouquet

Най-после и аз да драсна някой ред. С тези малчугани не ми остава никакво време Sad Малкия батко много ревнува и незнам как да се справя с това. Като взема малкия и идва при мен, дърпа ме да го взема и него, сърди се, а като капак започна и да се удря, за да ми привлече вниманието. Много съм притеснена.
Да ви се оплача и за друго - снощи изживях такъв ужас... От 16ч. Лъчко все плачеше, свива крачета - викам си - колики. Но започна да ака рядко и зеленикаво. Вече към 21 имаше някаква червеникава слуз и аз направо изпаднах в ужас. Звънях на лекаря му. Казаха ми да го следя и ако продължава така можело и в болница да влезем. Направо ми призля. За щастие, снощи цяла вечер не е акал. Но от 5:40 до сега пак плаче и мрънка и го боли коремчето. Вече незнам колики ли е, простудила ли съм го. На всичкото отгоре и таткото е на работа и съм съвсем самичка с 3-те деца. Добре, че баткото е голям, та ми помага.
Иначе - в сряда го теглихме и е станал 4550. Добре си наддава. Изцяло сме на кърма за момента, но нямаме никакъв режим. Сучим от няколко дни през 2 часа /преди беше на по-честичко/.
Вчера му изпрах шезлонга и днес се надявам да исъхне, за да го пробвам. Имам и активна гимнастика - 2бр. тъкмо, но не съм го слагала в тях. Едната е на Чико - 3 в 1, а другата е обикновена - ферма с животинки.
Ние все още не гукаме.
Ами това е за сега от нас. Хубав ден на всички и много целувки на бебоците! Heart Eyes

# 137
...
Днес ми преведоха всички пари .
Купихме си и подарък осушител.Остава само пералня и сушилня.
Това е от нас мили момичета.

И аз днес си получих паричките. Peace
Адреналинка, да ви е честита новата придобивка и да си я ползвате със здраве!
Ние преди няколко дни си купихме нова пералня, защото старата изведнъж отказа, а в къщи тя е най-често използваната вещ. Всеки ден имам минимум по 1, а в повечето случаи по 2 и 3 перални на ден. А сега както застуди, изобщо не могат да съхнат и си мечтая и аз за сушилня. Чакам едни парички от фирмата, в която съм по договор, но те доста бавят заплатите /моите са от м.07./, та ако ме огрее, може и да се сдобия и с нея. Blush

# 138
  • София
Чета и че вашите мъници гукат, ние пук не, издава някакви звуци като "ааааа" но май само това  newsm78

Моя въпреки че мина 40-те дни, още нищо не е обелвал Simple Smile
Каката точно на 40-ти си ден каза едно 'Ауу' на огледалото в коридора. Разбира се с тати много се зарадвахме, но се оказа че е само това. Чак като направи 3 месеца почна изведнъж да гука и да мърмори.
И с проговарянето нашата кака беше така. Използваше сигурно има-няма към 10-ина думички, бабата се беше притеснила защото братовчедката, по-голяма от Лора с 25 дни, вече говореше по бебешки. И в един момент и нашата започна да сравнително разбираемо да се обяснява. Сега редовно се мота из нас и си пее песнички.

alexa-smile, много неприятно, дано да не се повтаря.

# 139
Здрвейте мили мамчета  wavey От доста време не съм ви чела, но каката беше болна, а после и малката Sad Бяхме на системи, оводняваха я, антибиотици, но важното е, че вече сме добре и че в крайна сметка няма нищо сериозно. Връщам се да чета, че имам доста за наваксване.

# 140
Добро утро и от мен  Hug Толкова рано не съм се включвала откакто бях бременна  Laughing
Днес мисля да направим пак разходка и да засядам  smile3529 а Ади да се ггледа с татко си за няколко часа.
Стискайте утре едни палчета(за едно 3 поне  Blush),че ще има  newsm50
Отивам да бъркам АМ на малчо  Hug

# 141
  • Пазарджик
...
Лекции
...
14 Ноември 2010, събота, 11:00 ч., гр. София, кв. Редута, ул. “Плачковски манастир” № 12, “Тук - таме” - лекция „Преодоляване на често срещани трудности”
...

Адресът на Тук Таме е променен - ул. Гео Милев 22, вх.А.

# 142
Най-накрая успях и аз да се запиша в новата тема  Grinning

Gala., Gery, Яна също мноооого плачеше след баня и най-вече като започвах да я мажа с кремче.
Първо рещих, че иска да стои във водата, после, че кремът не й харесва, че и е студено - т.н.

От доста време обаче след като излезем от банята я гушкам 5-10 минути - така както си е завита в кърпата - нищо друго.
След това мога да си я мажа с часове, да правим масажи и е много спокойна.

Бихте ли ми казали, моля, каква е идеята за срещата, че аз май доста съм пропуснала  Embarassed

Хубав и слъчев ден на всички!

bouquet

# 143
  • у нас
и аз тук Hug
за кои парички говорите newsm78 Mr. Green

ние днес пак ще си направим разходка, въпреки сополите. Увивам я на пашкул и айде навън. Като завали сняг и това няма да има Confused

vany666 успех на изпита. Моя е на 22.12 но колко четене ме чака и колко се повъртам.... ooooh!
половинката днес е на изпит и нещо се бави с обаждането Rolling Eyes не знам това добре ли е или е зле Mr. Green дано го вземе че и неговата не е лесна Praynig

# 144
Като завали сняг и това няма да има Confused

newsm78 е защо?

# 145
  • у нас
може на терасата но за разходки с количката няма да има как Confused за да се пусна из града че е по слънчево трябва да мина през едни улици където са просто...ще видим- ще намирам начини, че то и само вкъщи няма да става.

нашия тати има 5 newsm44 и ще ни води на разходка Flutter

# 146
Момичета, много съм притеснена  Sad Сладкишката ми от няколко дни прихърква като диша - обикновено го прави като заспива или като се събужда. Педиатърката каза, че е от нослето, пръскахме Стеримар, опитвахме се да чистим секретчета с клечки за уши, с помпичка, но вадим по малко, а тя си продължава да хърка. Снощи даже се будеше и едвам заспа. Междувременно изкарахме един след друг настинки с мъжа, той сега ходи с маска из къщи. Днес педи ни изписа капки за нослето и ме наплаши, че ако не мине от тях ще стигаме до антибиотик  Shocked Много съм против, а и тя ми е толкова мъничка още.
Не знам какво да правя, при кого да я заведа? В нашия град всички педиатри изписват антибиотици, а най-големия близък(не съвсем близък) град ни е Пловдив. Малка е да пътува толкова, но в краен случай, бих предпочела да чуя второ мнение, преди да й дам нещо толкова силно.
Моля ви, дайте съвет! Сигурно прекалено се шашкам, но така ми е притеснено да не го разболеем това малко детенце, че направо...

# 147
 #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #Cussing out #Cussing out #Cussing out
ужасни са всички педиатри - че имала малко сополи или секрет и веднага антибиотици.ей няма да се оправим.

аз смятам да си лекувам детето с хомеопатия.

fata_morgana, защо неопиташ с Тетрисал в нослето ?

# 148
gala., това не е ли същото като Стеримар-а? Повече нищо не искам да й пръскам, само си стресирам детенцето, а почти нищо не мога да изкарам оттам. Особено с тази помпичка - аз ли не й хващам цаката, не знам.

# 149
fata_morgana, пробвай с витамин С... слагай с капкомера и физиологичен разтвор...
също така знам, че може и осцилококцинум да се дава разреден (разтворен във вода), но за него ти трябва по компетентно мнение от моето, защото нямам идея каква е пропорцията...
дано се оправите без антибиотици  Hug

на нас ни казаха физиологичен разтвор докато чуя че преглъща... и досега нямаме проблем със сополите

Общи условия

Активация на акаунт