Мъфини, малки кексчета и още нещо...... - 5 тема

• 110 480
  • 735
  •   1
Отговори
# 135
Angellove ,какво по-хубаво от крем с маскарпоне върху мъфин-супер комбинация!
wish ,чудесен първи опит!

От мен мъфини с крем и круша :

# 136
pure elixir  мъфините изглеждат страхотно вкусни Crazy

# 137
pure elixir  мъфините изглеждат страхотно вкусни Crazy
Реа,благодаря ти!    bouquet

Тъй като аз имах някои опасения и намалих количеството на крема,ще ми е много интересно как ще се получат,ако някой ги направи с повече крем или по оригиналната рецепта. Peace

# 138
Елексирче,много нежни мъфинки.  Heart Eyes

# 139

Доматени кексчета. Peace

# 140
pure elixir  с удоволсвтие ще ги направя тези дни. Казваш, че си сложила по - малко крем  newsm78 и аз ли да ги направя като теб? Посъветвай ме, мерси  Hug

labrex уаууууу доматени  Grinning не бях виждала такива  Heart Eyes

# 141
Лабрекс,много сочни мъфинки! Peace
Деликате,благодаря ти!  Blush bouquet
Реа,ще ти пиша на лични,за да не отегчавам темата!  bouquet

# 142
  • Има много детски смях.
...ще ми е много интересно как ще се получат,ако някой ги направи с повече крем или по оригиналната рецепта. Peace

Ето ме, ето ме. Стават просто божествени. Сложих две лъжици от крема. Разликата при мен беше единствено, че ги направих с Крема сирене и шоколадов пудинг. Страхотни са.
Благодаря за рецептата/ интерпретацията и за това, че я сподели с нас!!!

# 143
А може ли да споделиш рецептата?   bouquet

# 144
pure elixir,

Мисля тия дни да забъркам твоите мъфини с крем и круша   - изглеждат БОЖЕСТВЕНИ!!! Много апетитини Simple Smile

# 145
Момичета,
а рецепти за някакви мъфини, тип коледни има ли някъде?
Иска ми се да направя. Ще се радвам да споделите и идеи за украсяването им. Blush
Всяка година стане ли Ноември и започва да ме тресе Коледната вълна със страшна сила. ooooh!
Искам да направя всичко коледно, като на 23 Декември обикновено вече съм на ръба на истерия, защото никога не мога да приготвя всичко, което искам. Laughing

# 146
Ето ме, ето ме. Стават просто божествени. Сложих две лъжици от крема. Разликата при мен беше единствено, че ги направих с Крема сирене и шоколадов пудинг. Страхотни са.
Благодаря за рецептата/ интерпретацията и за това, че я сподели с нас!!!
Ехаа,че си бърза!Браво,много се радвам,че са станали с 2 лъжици крем и са ви харесали! newsm44
Сл. път и аз ще сложа смело две,за да станат още по-сочни. PeaceА освен с крема-сирене могат да се направят и с маскарпоне .

Angellove
,благодаря ти!  bouquet
Очаквам с нетърпение снимков материал !Дано се харесат и у вас! Hug

# 147
здравейте мъфинки   Heart Eyes дълго време се чудех защо толкова се харесват тези сладкиши и защо са толкова известни, но вече знам защо   Mr. Green
прочетох всичко, преписах рецепти
първия ми опит не бе особено сполучлив, направих класически сладки мъфини и със сирене
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2342/574405169154255682912907 … 84ImQmS8EWZn9.JPG
сладките ми станаха клисави, а солените ми биеха на сода (мисля, че е прекалено в една рецепта да има сода и бакп)
обаче втория опит
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2846/170675803767049083312907 … UejpQs2wnw4Y7.JPG
мъфини със стафиди ммммммммммммммммммм

# 148
Лелееееееее, pure elixir , ФАНТАСТИЧНА ти е рецептата за мъфините с крем и круши!!! Снощи ги направих и не знам как успях да опазя няколко, че да ги снимам  Laughing - а то за зла врага ми свърши и батерията на фотоапата, а зареждачката ми беше останала в офиса...

Толкова сочни и вкусни  Heart Eyes НЕВЕРОЯТНИ - и топли и студени са прекрасни!!! Ще се опитам днес-утре да кача снимките...

Номер 1 е рецептата!!!

# 149
аз да попита за рецептата с крем и круши, може ли крема сиренето да не е Филаделфия?

Общи условия

Активация на акаунт