Мъфини, малки кексчета и още нещо...... - 5 тема

• 110 406
  • 735
  •   1
Отговори
# 255
  • Бургас/Пз
Wish, ето ги моите мъфини на Винце, но вместо с вишни, са със сладко от ягоди. За първи път то си остана там където го сложих, но нещо не ни се понравиха на вкус, заради по хлебният вид, който имат!

Направих и тези с ябълките и канелата на Лабрекс, но за съжаление, не успях да ги снимам, бяха унищожени светкавично! Лабрекс   bouquet

А ето и вчерашните Мъфини с кафе на Еспа, превъзходен вкус, много съм доволна! Единствената промяна, която направих е че им сложих захаросани манадаринови корички вместо бадеми!

# 256
Момичета, в четвъртък трябва да донеса в офиса почерпка.
Мисля да направя мъфини, но още от сряда вечерта. Та предложете ми лесна рецепта за повече кексчета, които няма да изсъхнат до четвъртък сутринта. Praynig  bouquet

# 257
Момичета, в четвъртък трябва да донеса в офиса почерпка.
Мисля да направя мъфини, но още от сряда вечерта. Та предложете ми лесна рецепта за повече кексчета, които няма да изсъхнат до четвъртък сутринта. Praynig  bouquet

Сигурно си имаш някаква представа какви кексчета искаш да направиш, тези ги препоръчвам, защото със сигурност няма да изсъхнат и на по-другия ден, пък и са вкусни - МЪФИНИ С ЯБЪЛКИ, ОРЕХИ И КАНЕЛАbouquet

# 258
Ето ги и  моите кексчета по рецептата за Шоколадов сладкиш с майонеза:

# 259
Привет на всички мъфинолюбители Simple Smile!!!

От мен едни бързи  Мъфини-Щолен с Бадемов Марципан в последната минута Simple Smile по авторска рецепта: http://angellovescooking.blogspot.com/2010/12/stollen-muffins.html

Станаха невероятни Simple Smile

Весели празници на всички!!!  bouquet

# 260
Ангелче,страхотни щоленчета,отивам да чета рецептата им!  bouquet

# 261
здравейте можете ли да ми помогнете за рецепта на мъфини само с жълтъци? Намират ми се три жълтъка, а мъфините се приемат най-добре вкъщи и сред съседите Simple Smile

# 262
Честите Коледа! Да се похваля, макар и без снимка, за което се извинявам. Правихме в къщи Браунис на Блонди, станаха великолепни, всички много ги харесаха и със сигурност ще повторим и потретим. Благодаря за вкусните рецепти.

# 263
Днес направих 3 вида мъфини, но най- много ни харесаха боровинковите мъфини на Танита- невероятни  Heart Eyes
Другите станаха много хлебни, но тези са точно мъфини

# 264
pure elixir - Благодаря и Честита Коледа!!!

Весело посрещане на Новата година на всички!!!

# 265
за боровинковите мъфини, замразени боровинки ли ползвате, гледах че имаше в Кауфланд такива  newsm78

# 266
  • sofia
Здравейте, момичета може ли едно бързо въпросче - за мъфини с мандарини трябва ли да обеля мандарините напълно от обвивката или отделям само белите жилки?

Благодаря, много предварително.

# 267
за мандарините не знам, но боровинките са замразени, да- ползвам си домашно замразени

# 268
  • България
Здравейте момичета! Преди няколко дни правих тези шоколадови мъфини, излапаха се за броени часове  Laughing Само с един украсата нещо не ми се получи, и едва снощи ми попадна погледа на него  Embarassed От 27.12. до вчера си беше останал пухкав и вкусен! Препоръчвам ви тази рецепта, дори без украса са страхотни!
(Извинявайте за голямата снимка-не намирам други)

# 269
BorislavaK , страхотна снимка!

Да си покажа моите Нутела мъфини с портокалов крем

И да споделя как се прецаках с едни хартиени формички, турски май бяха. Така залепват, че няма вариант на остъргване. Половината мъфин полепва по тях  Confused

Общи условия

Активация на акаунт