Мъфини, малки кексчета и още нещо...... - 5 тема

• 110 470
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
Мъфини с лютеница, сирене и магданоз

Последна редакция: нд, 13 мар 2011, 21:56 от nordina

# 586
  • Бургас/Пз
Момичета освен в  Ксеркс , може да видите и в този англ.сайт http://www.cakesforyou.biz/index.php - нещата за значително по-евтини, а пристигат за 4-5дни. Доставката също не е много. Ако е само за хартиени кошнички не си заслужава, но ако искате боички и приспособления за украса определено в Ксеркс е по-скъпо.

Аз днес правих за първи път мъфини с ябълки и прясно мляко ет по тази рецепта http://vkusnoikrasivo.com/forums/viewtopic.php?p=12064  и определено ми допаднаха повече отколкото рецептите, които са с кисело мляко!

# 587
  • Вече на светло в София
изглеждат хубави ani_d Ще ги пробвам.
Сега правя рецептата на kukita 83 с парченца шоколад, за която й благодаря. Дано не се разтопи шоколада и остане на парчета Praynig

# 588
Аз днес правих за първи път мъфини с ябълки и прясно мляко ет по тази рецепта http://vkusnoikrasivo.com/forums/viewtopic.php?p=12064  и определено ми допаднаха повече отколкото рецептите, които са с кисело мляко!
И аз вчера правих тези, но взех рецептата оттук, където са предложени с хрупкав топинг!
Определено много ми допаднаха, а топингът ми е фаворит!

# 589
Момичета освен в  Ксеркс , може да видите и в този англ.сайт http://www.cakesforyou.biz/index.php - нещата за значително по-евтини, а пристигат за 4-5дни. Доставката също не е много.

Ани, ти поръчвала ли си от този сайт? И каква е процедурата ( никога не съм пазарувала от чужди сайтове  Blush)

# 590
  • ГОре на черешата...
Ани-Д, радвам се, че моето предложение за ябълкови мъфини ти е харесало Peace!

Жас-мин, правила си други мъфини, не по моята рецепта...

# 591
  • близо под тепетата
nordina, направих постните мъфини с тиква и се получиха доста добре като се има предвид, че не ги опекох хубаво и захарта дойде малко ooooh! но за 2 часа ги ометохме Laughing Мерси!  bouquet
От днес не постя, така че ще си забъркам "нормални" кексчета Laughing

# 592
  • ГОре на черешата...
Аз май като малките деца - не мога да се нарадвам на играчките си  Crazy-

Какаови кексчета:

# 593
Жас-мин, правила си други мъфини, не по моята рецепта...

Да, права си - подведох се първоначално. Даже като прочетох, че са ябълкови мъфини с прясно мляко, а не с кисело си рекох "Да, и тези дето ги правих не бяха с кисело мляко, значи са същите" А всъщност рецептата, която аз пробвах са без никакво мляко Laughing

# 594
Здравейте , аз пак по никое време се включвам , но сега успях да се добера до PS-то.

MAD65 , станаха ли мъфинките?

Утре ще пиша повече , че отивам да спя. Лека нощ и мъфски сънища.

# 595
  • Вече на светло в София
Станаха, благодаря ти  bouquet Парченцата шоколад се запазиха, но някак си по-сухи станаха от едни други дето съм правила с кисело мляко.

# 596
Давай рецептата  да ги пробваме Simple Smile

# 597
  • Вече на светло в София
Мъфини с шоколадов пълнеж
Продукти:
250гр. брашно
1 бакпулвер
3 яйца
200гр кисело мляко
130 гр.захар
120ml олио
100 гр шоколад - 1/2 настърган, 1/2 на парченца
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ
Силиконовата форма се маже с масло и се поставя в хладилника. Брашно+бакпулвер+ захар+ шоколада се смесват.
Разбиват се яйцата, прибавят се олиото и киселото мляко.
Двете смеси се объркват лекичко и се сипва във фомите.
Пече се в предварително загрята фурна 180 градуса около 20-25 мин.

# 598
  • България
Темата май става все по-шоколадова  Laughing Да разнообразя малко - ето тези лимонови кейкчета са най-бързите и лесни, които съм правила!

# 599
  • под тепетата
BorislavaK , така поднесени не бих им простила  Embarassed .
 Гризе ме обаче един въпрос - откъде си купила зестер ? Дано правилно да съм се насочила/ не ми се смей  Mr. Green / -  ивичките лимонова кора с такъв инструмент ли са правени ? Издирвам го от доста време, не ми се отдава пазаруване по интернет...

Общи условия

Активация на акаунт