Мъфини, малки кексчета и още нещо...... - 5 тема

• 110 456
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
Ето и моите  медени мъфини с банани и моркови....

много хубави щшапчици си имат  Peace Пепито, виждам, че си пекла в тавата -  във форма за мъфини ли постави хартийките, или тези плътните  направо в нормална тава? Все се чудя на тези дали не може  без оная с гнездата  newsm78

# 646
Днешните ми мъфини....

Мъфини с кокос и шоколад

Последна редакция: ср, 30 мар 2011, 18:53 от nordina

# 647
Пепчо,първо изкам да ти благодаря за рецептата,страхотни мъфини станаха,занесох на работа и колежките казаха,че до сега такива вкусни не съм правила/а съм носила поне10 пъти различни/.
Пека ги направо в тавата,но формите са твърдички и доста височки.Имам още около 100 и незнам дали ще успея да си намеря същите,че тези са ми подарък.

# 648
а аз ги свърших тези, но така и не посмях, да сложа направо в тава. Сега обаче няма от другите ми любими цветни и ще поръчам от тези. Пепито, виж в магазинчето на Кадемлия, ако си от Сф  Peace
Много се радвам, че са се харесали  Hug

# 649
Пепито, виж в магазинчето на Кадемлия, ако си от Сф  Peace

Може ли точен адрес или разяснение?  Flutter
Някъде около сладкарница "100 грама сладки" ли е? Или самата тя?

# 650
  • под тепетата
ето , копирам ти адреса от тортената библиотека
 София - кв. Редута, ул. "Кадемлия" #6 - отива се с автобус 72, обръща зад хотел Плиска - САЙТ:  http://catalog.bg/products.php?company=18423&lg=1&lg=1 - Има всичко, но цените са много високи, а обслужването е под всякакво ниво

# 651
Картофени кюфтета - мъфини, без пържене, разкошни. Рецептата е на Тина-Рина от Гответе с мен

# 652
bilqna_69, благодаря ти! Ще хвърля едно око като минавам натам Simple Smile

# 653
  • София
lu4a моля те да копираш рецептата тук. Там не можах да я открия. Embarassed

# 654
  • там където има винаги вятър
Това остана от лимоновите мъфини. Сложих сладко на няколко. Снимката е ужасна, но е правена с телефон  Embarassed
Май трябваше да сложа още от тестото, защото 12 бр. формички  не ми стигнаха и използвах другата форма/малкото парченце е от нея/. Тя пък се оказа голяма.... Но мъфините са страхотни  Hug
Благодаря ви за рецептата   bouquet

# 655
# 656
  • София
Благодаря, надявам се с тази рецепта да си спестя омазването с лепкава смес и пърженето. Ще ги пробвам и ще кажа. Дано не станат длетави.

# 657
Благодаря, надявам се с тази рецепта да си спестя омазването с лепкава смес и пърженето.

и аз и Петя (Pety) имаме картофени кюфтета на фурна. Пърженето може да си спестиш,  цапането обаче си е неминуемо. Затова стават с коричка и гарантирано вкусни  Wink

# 658

пеп-4о, днес много ми се искаше да направя червените ти кадифени мъфини, но се оказа, че точно червената боя свършила.  Wink Така че микс от сладки (два вида) и солени мъфини.

# 659
Лабрекс, дори да не сложиш боята, комбинацията на продуктите е много сполучлива и се получават изкл.пухкави и нежни  Peace Моето дете другия път ги иска жълти  newsm78 ще трябва какаото да изключа.
а ти с тия солени мъфини  Rolling Eyes Rolling Eyes  дали а не спретна за утре едни аз.  Тия ония с много сирене ли са?

Общи условия

Активация на акаунт