Мъфини, малки кексчета и още нещо...... - 5 тема

• 110 459
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
а ти с тия солени мъфини  Rolling Eyes Rolling Eyes  дали а не спретна за утре едни аз.  Тия ония с много сирене ли са?

пеп-4о, много мислех да използвам от тия разтворимите напитки, тип степче, нещо червено - вишна, ягода, пък се отказах. А иначе имам синя, жълта и зелена боя, ама не се сетих да ги набоядисам други. Grinning Просто ми харесва тоя тъмен червен цвят. А кои са тия ония с многото сирене, нещо не се сещам? newsm78 Правих ги по случайна рецепта от нета, но не са нещо невиждано. На Петя по рецептите повече ми харесват, на Снежко също стават добри. Peace

# 661
  • ГОре на черешата...
Днес и вкъщи имаше мъфини, мдаммм, имаше Whistling...

Мъфини "Маргаритки":

# 662
да беШЕ наблизо, можеШЕ да мина  Blush Blush извинете ме, но още не съм вечеряла  Blush
Лабрекс, беше правила едни с мнооого сирене. Но ще метна на Петя солените, че са доказано вкусни  Hug

# 663
Мариета,Лабрекс,чудесни мъфинки Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Последните мъфини,които правих...

Шоколадови мъфини с конфитюр и шоколадов чипс

# 664
  • ГОре на черешата...
Нордина, чудни мъфини  bouquet!

От мен - шоколадови мъфини:

И едни Къпкейксчета "Нарциси":

# 665

mari_eta, и тук да похваля къпкейкчетата, много са красиви, само да ги гледа човек! Peace    bouquet  chef
nordina, много вкусно изглеждат шокомъфинките с конфитюр и шоколадов чипс, ще погледна рецептата! Peace   bouquet

Аз правих шоколадовия сладкиш с майонеза на мъфинки.

# 666
  • ГОре на черешата...
Ауууу, Лабрекс, грабвам си едно докато не са свършили, разкошни са  bouquet!

# 667
капкейкс бургер:

Гарфийлд и приятели:

и калинки:

# 668
Ееее, irenadubai, днес с mari_eta сте решили да ме комплексирате! Разкошни са кексчетата, направо се заплеснах и изключих, че са за ядене. Не знам тези, за които са предназначени, как ще отхапят тая красота!  bouquet  chef

# 669
  • ГОре на черешата...
Лабрекс, да ти кажа ли - особено децата - отварят едни голеееееми усти и с най-голяма наслада и удоволствие излапват първо украсата Grinning...

# 670
Лабрекс, да ти кажа ли - особено децата - отварят едни гоооолеми усти и с най-голяма наслада и удоволствие излапват първо украсата Grinning...

Ми, на, като съм далече от детската възраст Embarassed...........отворих едни очи и замрях! Grinning Майсторки сте, да им е сладко на дечицата! За тях винаги трябва най-доброто! Peace  bouquet

# 671
# 672
Ето и моите двойно шоколадови мъфини

отвътре
http://media.snimka.bg/8355/022965493.jpg?r=0

# 673
Сегааа... ще ме извинявате за глупавия въпрос, нооо... как да направя глазура на мъфин, приличаща на маргаритка?
Току що гледах рецептата на mari_eta  за мъфини маргаритки, но аз ще ги правя в обикновени хартиени формички и няма да ми се получи.
Искам върху издулия се мъфин да направя маргаритката.
Единствено фондана ли може да се оформя по различни начини?  Blush

# 674
  • ГОре на черешата...
Отговарям и тук - ако направиш по-гъст роял айсингът ще можеш с четка да нарисуваш контура на маргаритката и като позасъхне да запълниш и средата Peace.

Общи условия

Активация на акаунт