Чаровници 40+/ 13 тема

• 17 574
  • 723
  •   1
Отговори
# 240
Добро утро и от мен.Добре дошли на новите   bouquetКрасива бела с малко закъснение да ти е живо и здраво момчето newsm59 Ритонката не изглеждаше подпухнала,но явно наскоро си е правила нещо по лицето,много опънато без мимика,видях  я на полвин метър от мен.Шанелче от сега се записвам за догодина през октомври.Така ме стегна кръстът през почивните дни,едва днес можах да стана.Хубав ден момичета.

# 241
Много ранобудни днес.....и аз да ви пожелая ДОБРО УТРО и изчезвам на трастиката Sad,искам да е декември за да драсна за празниците, далече и на топло. Hug

# 242
  • В голямото море...Живот
Хай  Hug
Не успях да се наспя.
И мразя такова време - да не знаеш какво да облечеш  Close
Декември - хем ми се иска, хем не  Confused

# 243
  • София
Добро утро момичета,
слънцето е страхотно навън, температурите се покачват, въобще - така да изкараме до март пък после ще го мислим  Joy Joy Joy
Хубав ден!

# 244
Добро утро момичета!
ХУБАВ ДЕН!

# 245

ПП На тези от вас, на които им е слаб ангела НЕ препоръчвам рехабилитация в този санаториум Joy Joy Joy.
Чувствам се длъжна да ви предупредя по определени причини Rolling Eyes!

Мдаааа, кога казваш тръгва следващия ХавтОбУс за Баня  hahaha Joy Joy Joy - това ми прозвуча като на бик червено да ти кажа, бас ловя, че ще регистрират нечуван пик на посещение на чаровници в следващите няколко месеца  Flutter Mr. Green

Алексче  Hug не мога да чуя тук поздрава ти, но съм сигурна че е нещо специално  Hug Peace
Роса, някои от постановките одавна съм ги набелязала, но все не успявам. Аз пък да похваля на феновете на театъра двете мои открития в последните 2 години Малък Градски театър зад канала - не знам тези хора как го постигат, но вече 2 сезон няма слаба постановка там - включително и мюзикълите са върха!
И вторите ми фаворити - Сълза и Смях - Големанов, Вражалец, Фенове, Тестостерон ....

# 246
Лени за теб   http://vbox7.com/play:3d7c3fae  и за всички

# 247
Аз си ви следя от време на време,но понеже при мен нищо ново...само си чета...    Grinning
Усмихнат ден на всички!   

Пп:Аз като дама с Железни ангели    Mr. Green    май трябва да се запиша за рехабилитация във въпросния санаторуим....   

# 248

Лени,

записвам се и аз в автобуса.
В малък градски театър съм гледала само Ритъм енд блус,така че приемам препоръки за други представления.
Тестостерон съм гледала в Сатирата,на която съм фен.
Как ни размечта хубавото време...

# 249
Краси,добре дошла!
Радвам се,че намери място и за тази тема!
Чета те редовно в готварската - поклон!!!!!Супер домакиня си!
Научих доста неща от твоите умения и от другите дами,но това се отрази
на д...то ми!Обещах си 10 дни да не поглеждам тази тема и да огранича
готвеното у дома и моето похапване.
Стигнала съм до тази фаза на "развитие",че ми е без значение месеца и мястото -
важното е да не съм обслужващ персонал!
Роса,не ти препоръчвам "Крадецът на праскови" - изключително слаба постановка,за разлика от филма на Въло Радев!
РР. НЕ ПРЕПОРЪЧВАМ и "Дон Жуан" в народния нищо,че е на А.Морфов!!!

# 250
Кари, горещо ти препоръчвам - Мъжка забавачка, Опечалената фамилия, Охранители, Всяка година по същото време, Женско царство, Слънчево с гръмотевици ..... още доста имаше хубави, но не знам дали в момента ги играят. От сегашните не съм гледала още Дама Пика и Канкун - ще видим, кога ще се класираме  Flutter

# 251
  • София
Добро утро, момичета!   Hug

С този един час в повече и аз станах по-ранобудна Wink

Целувки на всички!  Heart Eyes

Топли слънчеви мигове и позитивни мисли за всички! Hug

# 252
Лени,
благодаря за референциите.
сетих се,че съм гледала Догодина по същото време преди..много лета-тогава играеха Анета Сотирова и Тодор Колев.
Фактът,че една постановка се е задържала толкова време в афиша е показателен.

# 253
И сега участва Тодор Колев и аз се възползвам максимално да гледам всички тези сладури, които не е ясно още колко време ще ни радват. Така също и почти няма година, в която да не гледам Дуенде - поне докато го играе Татяна Лолова винаги ще ме зарежда  Mr. Green

# 254
Шанел - не е истина просто, ужасно ме кефиш, момиче!!! С такъв кеф изчетох постовете ти с  ескалиращи емоции!
P.S. - имам идеални изследвания които биха осигурили безпроблемно 15 дневно лечение в Баня, Карловско - отдавам ги под наем. За справка - Л.С.  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт