Чаровници 40+/ 13 тема

• 17 649
  • 723
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Доромче, успокой топката  Hug
И аз се сдухах зимата от откриване на миома,която бях очаквала.Тук момичетата ми помогнаха много.Сега пак си отглеждам миомата,но и от 3 месеца критическата май ме е подхванала- хич не я мисля.Каквото дойде-това посрещам.Цял живот е така,сега ли да се впрягам?!
Скоро даже се шегувах по този повод- кога наборите караха пубертет,аз бях със семейни проблеми-на никого не му пукаше аз как съм,така ми мина тоя "тежък" период,сега по време на "критическата" - имам толкова други проблеми,че хич не ми пука за тоя.
Щом това е съвета на лекарите и ако ти мислиш,че така ще си по-добре-действай и не го мисли  Hug

После ше си пием джин с тоник и мноооооооого лед - по време на горещите вълни , а за студените вълни - правя перфектен грог  Laughing

Надявам се поне да те разсея,ако не съм те разсмяла  Whistling

# 586
  • България
Ей, луда старица стига вися на балкона! Ако поне малко отговаряш на ника си, значи си за тук!  smile3532

# 587
  • София
Е, Софи,стреснА  старицата! hahaha

# 588
  • София
Ей Рехаб - май всички си отглеждаме по една миома... я дай по един младеж, няма за болести да си говорим, първият е за Дором, ... и ще пием и топли и студени напитки, според вълните... Joy Joy Joy

# 589
  • България
 За гинеколози - ходя редовно и почти с удоволствие Wink, ама само при един.

ДОРОМ щом ножът е опрял о кокала - действай! Моя приятелка след две операции на кисти и екшън около тях, накрая се реши на същата процедура. Тя още не е в нашата категория, но поне е с две деца.

rehab  дай бързо линк за купона! Този път да се довлека  Joy Joy Joy

Какво съм я стреснала, ако ме види на живо трябва да се изпари!!! Само наднича от горе Wink Я да се представи тук! Веднага!!!

# 590
  • София
Доре, ако застрашава живота ти - разкарвай го от теб!!!
Оперирана ми е лявата гърда - ич не ме брига  Mr. Green
Трябваше да ходя на лекар на всеки 6 месеца - 5 години доци реве за майне боди  Laughing
Няма да ти разказвам историйки - от това няма да ти олекне  Hug
Кака е инвалидка  Mr. Green, ама как маам кючек  Peace
Когато счупих глезен и имах 12 пирона - всеки ми обясняваше как се е чувствал,
като че ли на мен ще ми мине от това  ooooh!
Между другото оттогава не нося часовник ....  Wink

Всичко ще мине и ще замине - ша ти дода и на свиждане - ако ме искаш  Hug
Ама да не те заболи пупата - че аз не се удържам много - хилежа е както си требе Peace
Дрънни един винцок таз вечер  Hug Hug Hug

Мина, а  ти де се скатаваш, та не черпиш скръндзо? Давай тук тортите, локумите и баклавичките! И да ти е живо и здраво името!

Елинорка - очаквам същото след 4 дни  Wink Аз празнувам Свети Мина - тогава ще ви споделя историята  Peace

Лека нощ сладурки  Hug

п.с. Рехабице - обичам те ма жено дебела  Hug Hug Hug

# 591
  • София
Ей Рехаб - май всички си отглеждаме по една миома... я дай по един младеж, няма за болести да си говорим, първият е за Дором, ... и ще пием и топли и студени напитки, според вълните... Joy Joy Joy

Веднага

# 592
Да мина и аз по късни доби да поздравя празнуващите, а и да кажа, че още мърдам. Ама много се умОрих тези дни, като ми го няма човечето до мен и дните са дълги и самотни.

Тая тема дето е с операциите, и аз да кажа като Рехаб - поемайте дълбоко въздух и дерзайте, не сме за два дни, я!

Аз сега ходя на едни процедури за възстановяване на перинеума, не е розово положението и ако до март не се справя, ще се наложи пластика (каквото и да означава това, не чета сега да не се втелясвам, знам, че има мацки тук, които ще ме светнат, като се видим на живо, защото са минали по този път). Иначе казаха, че рискувам изсипване на органите, което звучи ама много гадно. А тъй като май за второ няма да се класирам...знам ли вече и аз какво да мисля. Затова съм се оставила на телението лекичко, правя си упражненията, но пък не спазвам режим да не нося повече от 2 кила...ами Леа е поне 5 и половина, а в коша като я разнасям...поне десятка нося.

Сега един ром ще ударя и лягам, бебето спи от 2 часа и половина, а аз едва сколасах да хапна и да си пооправя малко бумаги...че цял следобед висях да чакам доФтора ни - (ре)ваксинирах се - да съм в час. На всички, дето ми пратиха инфо - голямо благодаря.

# 593
  • В голямото море...Живот
Момичета  Hug  Heart Eyes
Рехаб разсмя ме  Joy И ако не пия кафе с теб поне да е жин преди да вляза  Naughty А си ми до гъзО ма  ooooh!
Мино, ако не дойдеш аз ще дойда  Naughty  Mr. Green Не съм те виждала на живо ма си под кожата  Heart Eyes
Софи
и моят доктор, последния, все при него ще си ходя  Crazy

# 594
  • В голямото море...Живот

Веднага

Тоз ми е баш в кръвната група  Crazy  Party
Вино, само червено и в добра компания  Naughty

# 595
  • София
Боби-хоби - скицо, добре сте нали!
Рехаб - на теб винаги може да се разчита.
А така Дором - мотивация трябва... Този синеокия си е за теб, сервирай му вино...
Така е момичета, с истории не става. Стисваме палци и после ще празнуваме.
Лека нощ, след малко се оттеглям.

# 596
ДОРОМ ,  Hug няма да ти разправям преди 5 години през какво преминах по този повод и една мимома , която си отглеждам и аз , ама я смотах с една Мирена ! С мастопатия съм , първата ми операция е била на 1 месец , после ....не ми се говори ! Молила съм се да нямам кърма ! И аз съм със свличане , чакам съвсем да започна да се напикавам , че да ида на пластика ooooh! През това време , обаче , ям , пия и си нося новите дрехи , тропам яко хорца ( акО , че всички докторя не ми дават ) и ги удостоявам с присъствието си и честа да ми видят ... очите , веднъж годишно , ако нямам някакъв проблем ( че то по едно време има повече снимки на ...  от колокото на фейса  ooooh! )
Мислата ми е , че , ако е дошло времето и това е единственият начин - не отлагай ! Пък ние с Мина ще ти дойдем да ти правим серенада под прозореца , мога и ансамбъла да доведа , да ти тропнем едно хорце ( тя Мина знае , че сме правили подобни изненади , малко сме луди  Crazy )
Сега си сипи едно по- голямо , може и насам да метнеш - и Хасан е хора ! Wink

# 597
  • София
Мино,мааааааа, нали знаеш-дебела,ма де що видела -поела  Twisted Evil
Дором,днес разбрах за късното рандеву в 21.00 -верно ми е под гъзо,ма мноооу ме мързи-един път като се се прибера ,ме мързи да изляза.Събота,неделя ще мислим вариант -ще събера комшийките / от съседните квартали  Mr. Green/ ще организираме нещо
Софийоооооооо,що се хАбих на ЛС да ти пиша де е купона ма?
Като не помниш,барем прочитай пощата   Party

# 598
  • България
Отивам да чета!  Embarassed  Писмата бяха отдавна  Joy Joy Joy

# 599
  • София
Събота,неделя ще мислим вариант -ще събера комшийките / от съседните квартали  Mr. Green/ ще организираме нещо

така значиииии - комшийките - ай глей'те си раб'тата  Twisted Evil
Тез от Толстой да мрем а  Mr. Green
Имам кола пък  smile3534 стара ама движи и до Пловдив, опс Дружба ша стигнИ  smile3515

Общи условия

Активация на акаунт