Тенджера под налягане (херметическа)

  • 8 820
  • 18
  •   1
Отговори
# 15
  • BABYLAND
  • Мнения: 3 409
Изпадам в УЖАС само при мисълта за тенджера под налагане!!! От край време в съзнанието ми се е загнездило, че е опасна /въпреки че мама готви доста с такива тенджери, има няколко вида/. Не знам защо, но упорито отказвам да готвя в такова нещо. Имам чисто нова, 2.5 години ей така ми седи, опакована, а така и не я извадих да я видя хапе ли, рита ли...и защо аджеба ме е страх! Сега се амбицирах и ще я извадя на бял свят, пък утре мога и да заформя нещо в нея...само че ще пробутам мъжа поне на първото отваряне на капака  Mr. Green

# 16
  • BABYLAND
  • Мнения: 3 409
Извадих я, но и тя е с два винтила, а и е проблем че не знам дали имам книжка с обяснения как се готви в нея...кое колко време отнема и т.н. Тея два винтила сега защо са???  Уф  ooooh!

# 17
  • Пловдив
  • Мнения: 23 677
Извадих я, но и тя е с два винтила, а и е проблем че не знам дали имам книжка с обяснения как се готви в нея...кое колко време отнема и т.н. Тея два винтила сега защо са???  Уф  ooooh!
Я дай снимка на нещото ще ти дешифрираме кое какво е. И двата вентила еднакви ли са? С какво се затваря - кран, лост? И кое колко време отнема е еднакво за всичките тенджери, погледни на предната страница на темата Simple Smile

# 18
  • Мнения: 7 640
Извадих я, но и тя е с два винтила, а и е проблем че не знам дали имам книжка с обяснения как се готви в нея...кое колко време отнема и т.н. Тея два винтила сега защо са???  Уф  ooooh!
едното е винтил, другото е предпазен клапан, предполагам. Изпуска парата аварийно, ако се запуши другия

Общи условия

Активация на акаунт