Re: Детски песнички и инструментали, текстов&

• 307 743
  • 999
  •   1
Отговори
# 660

И сега да помоля за идейки (много отадвна трябваше да се сетя да ви питам). Кажете какви приспивни/успокоителни песни пеете на децата си. Аз свалих разни бавни/приспивни, но не са лесни за запомняне като 'Мила моя мамо' или пък 'Детенце хубаво' -които аз пея Grinning Искам да науча нещо лесно запомнящо се. Предварително благодаря!   bouquet

Аз за следобедния сън пея тази: http://gabka.mylivepage.com/file/904/3508?message_quote_form=3508&page=0

А за вечерния за Сънчо "Лека нощ, деца!"

Моето въпросче е дали в дадените линкове в темата ги има песните от диска, който е излязъл с предишно издание на сп. Моето дете /не знам кой точно брой/, но песничките май се пеят от детска група Врабчета. Поставила съм си за цел да изчета цялата тема, но едва ли ще се справя скоро. Поздравления за положения труд  bouquet

# 661
  • Варна
Здравейте момичета!
Имам един въпрос. В яслата пеят някаква песничка, Калоян научил само "Гъбките там" -  по цели часове повтаря   и мрънка - "Мамо пей за гъбките". Намерих текста в интернет, но ми се иска да намеря самата песен - аз никога не съм я чувала. Ето текста, ако някой може да ми каже името, ще ми е по-лесно да я търся:

Бистро поточе бълбука, пей
весело из гората.
Слънчице грей (2),
трепка роса в тревата.

Скрита пътечка в гората знам
Хайде след мен дечица
Гъбките там, гъбките там
Сладки са за чорбица

# 662
Незнам тази песничка, нито заглавие, но ако никой не ти отговори, може да попиташ госпожата му за заглавието и даже да я помолиш ако е удобно да ти даде диска да си я свалиш. Поне при нашите госпожи миналата година така правих! Peace

# 663
  • Варна
Нашите госпожи пеят и свирят на акордеон Simple Smile Не им пускат дискове. А доколкото разбрах това е песничка от времето когато ние сме били в яслите. Ще ги помоля госпожите да ми кажат имет- предполагам ,че ще стане по-лесно работата...

# 664
СТРАХОТНА ТЕМИЧКА!!!  Peace Сега я открих и ще я следя с огромен интерес! Joy А може и да се включа с идеи по нататък newsm78

# 665
Yana-barborana,писах ти на лични

# 666
Злато сте!

# 667
Нашите госпожи пеят и свирят на акордеон Simple Smile Не им пускат дискове. А доколкото разбрах това е песничка от времето когато ние сме били в яслите. Ще ги помоля госпожите да ми кажат имет- предполагам ,че ще стане по-лесно работата...

Ок, бих се радвала да я споделиш с нас когато я намериш! Изглежда хубава! Grinning

# 668

Има един страхотен албум на ВГ "Тинейджърите" - Парти под звездите. Песните имат и инструментали.
Някой срещал ли го е някъде качен? Трябва ми инструментала на Кристиана - "Първи клас" от там.
Вярвам, че доста хора ще му се зарадват, нали ще изпращаме скоро първокласници...

# 669
  • Добрич
Кристияна - Първи клас

Някой може ли да ми помогне с  инструментала на Място за любов на ДВГ Щастливци?

# 670
Кристияна - Първи клас

Някой може ли да ми помогне с  инструментала на Място за любов на ДВГ Щастливци?

Провери  си  пощата  .

# 671
      Момичета, търся две песнички на МР3.
      Първата се казва "Горска дискотека", но текста не го знам.

Във втората се пее за слънцето:
      "Слънцето /3/ ме хвана
       здраво за ръка /2/
       Вдигна ме /3/ нагоре....."

# 672
Здравейте.
Идвам пак с молба за една песничка. Simple Smile
Дъщеря ми си припява няколко отделни изречения за някаква принцеса:

... и сякаш слънцето ще грее, когато тя подава ни ръка ...

... Принцесата с добро, с добро сърце, принцесата помага ни в беда ...

... за татко и за мама/ 2 принцесата ще бъда вечно аз ...

# 673
  • Rz
Здравейте.
Идвам пак с молба за една песничка. Simple Smile
Дъщеря ми си припява няколко отделни изречения за някаква принцеса:

... и сякаш слънцето ще грее, когато тя подава ни ръка ...

... Принцесата с добро, с добро сърце, принцесата помага ни в беда ...

... за татко и за мама/ 2 принцесата ще бъда вечно аз ...

Заповядай!   Simple Smile

http://dox.bg/files/dw?a=b3327a5b6f

# 674
Здравейте. Имам една молба.
Трябва ми песничката Майстор Якоб на български.
Знам я на английски и на немски, но искам да я научим и на български.
Знам, че се пееше:
Камбаните звънят, камбаните звънят, зън зън зън...
Дори и само текста да е пак ми върши работа. Мелодията я знам. Simple Smile
Ето я на немски http://www.8ung.at/hansjoergbrugger/bruderjakob.gif

Общи условия

Активация на акаунт