Re: Детски песнички и инструментали, текстов&

• 307 751
  • 999
  •   1
Отговори
# 735
Извинявам се че пиша тук въпроса си но се зачудих къде да го задам. Търся барбароните озвучен на Български език. Намирам само на др. езици.
Попитайте в темата Торенти за детски филми, но с българско озвучаване няма  Rolling Eyes

# 736
Трябва ми музиката от Мики Маус Клуб Хаус.

# 737
Трябва ми музиката от Мики Маус Клуб Хаус.
Това?

# 738
Супер
Също и само инструментала, на който маат крачоли героите

# 739
Супер
Също и само инструментала, на който маат крачоли героите
Това деЦко не гледам и не знам къде маат крачолите  Rolling Eyes
Но пробвай това и това.

# 740
  • Русе
 Някой може ли да ми каже как да конвертирам ASF файлове. Искам да кача филмчета с изпълнениея на Светослав във vbox

# 741
Някой може ли да ми каже как да конвертирам ASF файлове. Искам да кача филмчета с изпълнениея на Светослав във vbox
Качи ми ги в DOX, вече имам достъп до него, че знам все платени програми, а "чисти" не знам къде да намериш

ПП: Велкова, писах ти, ама бързо избяга...

# 742
Пробвай това демо.

# 743
  • Русе
  Благодаря.
Междувременно си намерих това http://www.stoikimaging.com/downloads/StoikVideoConverter20.zip

Има свободна версия и върши добра работа, ако на някого потрябва.

# 744
  • пак там
Момичета, преди време ми бяхте обяснили как да си свалям клипове от ютуб и вбокс през един сайт за конвертиране. Обаче в празна глава инфо седи ли?  ooooh! Сега се опитвам да го намеря, но не успявам, дали не бихте ми напомнили името на сайта?

# 745
Момичета, преди време ми бяхте обяснили как да си свалям клипове от ютуб и вбокс през един сайт за конвертиране. Обаче в празна глава инфо седи ли?  ooooh! Сега се опитвам да го намеря, но не успявам, дали не бихте ми напомнили името на сайта?

getvideo.bg

# 746
  • пак там

getvideo.bg

Огромно благодаря!!!

# 747
  • BABYLAND
Здравейте!   bouquet
   От няколко места чувам за детско сериалче    "Бебе Айнщайн", но не успях да открия нито една серия. В  градината на Малчо ми казаха, че имало и компютърна, образователна  програма с това име - пак нищо не откривам. Може ли да ми помогнете?  Hug

# 748
  • Добрич
Попитай в темата за торентите.

Ето какво намерих в каталога и.

Последна редакция: пн, 28 юни 2010, 16:08 от Вела

# 749
  • BABYLAND
Попитай в темата за торентите.

Ето какво намерих в каталога и.
  bouquet ЗЛАТНА СИ!   bouquet Благодаря ти! Hug

Общи условия

Активация на акаунт