Re: Детски песнички и инструментали, текстов&

• 307 946
  • 999
  •   1
Отговори
# 795
      Търся да изтегля звуци на делфини с фон класическа или релаксираща музика.  Peace

# 796
     Търся да изтегля звуци на делфини с фон класическа или релаксираща музика.  Peace

По спомени, тук качвах такава музика, но по-късно ще потърся още.

# 797
Детска музика с делфини тук, тук и тук  Hug

# 798
     Vоrfax,  Hug   bouquet !!!

# 799
Запис. Hug

# 800
Упс.... ooooh!
Цитат
monny_77, vorfax е от мъжки пол.

Благодаря за пояснението!
vorfax,много се извинявам! BlushНо въпреки всичко много ти благодаря!  bouquet

# 801
Момичета, гледам, че папката в която от bg-mama качваме музика за тази тема е 99% пълна
Засилих се да слагам нещо и... то няма място

Нова регистрация: vorfax9
парола: същата

# 802
  • В събота
Здравейте, търся детски игри, подобни на "Балонът се надува", "В къщи има мишленце", "Спи сиво зайче", подходящи за деца на 2-3-4 години. Ще съм благодарна за линкове с песничките и обяснения как се играят.

# 803
Здравейте, търся детски игри, подобни на "Балонът се надува", "В къщи има мишленце", "Спи сиво зайче", подходящи за деца на 2-3-4 години. Ще съм благодарна за линкове с песничките и обяснения как се играят.

Това нещо като броилки или подвижни игри ли са? Погледнете линковете от първата страница:

# 804
  • софия
Здравейте, страхотни сте  bouquet
Тръгваме за море и искам да запиша диск с песнички за сина ми, но тук има толкова много че въпроса ми е има ли някъде класация или просто най -  популярни песнички
Благодаря ви Wink

# 805
Здравейте, страхотни сте   bouquet
Тръгваме за море и искам да запиша диск с песнички за сина ми, но тук има толкова много че въпроса ми е има ли някъде класация или просто най -  популярни песнички
Благодаря ви Wink

хи-хи
Гледам, че каченото ми заема 26 GB на компа

Ами, виж и в bg-mama има от най-популярните.
Друг вариант е да погледнеш в темата за сайтове където можеш да прослушаш, за да си избереш. Качени са, линковете са на първа страница.

# 806
  • софия
Мерси   bouquet

# 807
  • USA
Здравейте и благодаря за страхотната тема  bouquet!

Когато бях малка имах една книжка, казваше се "Скъсания джоб", беше много интересна и тъжна. Разказваше се за едно бедно момченце. Някой случайно да е чувал за нея, много ми се иска да я имам. Не си спомням добре, но мисля, че беше от чужд автор.

# 808

Моля някоя модка да редактира самият край на този ми пост, заменяйки го със следното:

4. Остана да премахнете изписването на субтитрите от екрана. Задръжте клавишът Ctrl , а след това задръжте и клавишът [, докато покаже -20% (това скрива субтитрите надолу). Пускате клавишите. Сега задръжте клавишът Alt, след това задръжте и клавишът F2, докато покаже стойност 100 (това е за намаляване размера на буквите, за да не се покажат, ако са много редове). Повече няма да видите субтитри  Hug

# 809
Не знам за тук ли ми е въпроса, но откъде мога да изтегля ноти на детски песнички за пиано?

Общи условия

Активация на акаунт