На половин година стана АПРИЛската дружина - 8

• 27 973
  • 751
  •   1
Отговори
# 255
Марини, стискам палци да се успокоите след изследванията и всичко да е просто защото е по-тъмна! Но аз бих направила изследвания, щом се притесняваш...  Hug На Ели й поопадаха вече косъмчетата (като се роди имаше по ушите, челото, над дупето). Все още се виждат, но са по-редички като че ли.  newsm78
metchopooh, радвам се, че ви е харесала моята гозбичка. Сложи ли копър? Аз преди я правех с чубрица, но сестра ми ме светна за копъра и е супер свежо!  Hug Целувки на трите грации!
Трето детенце и аз искам, но след около 4-5години. Мъжа ми се дърпа все още, но аз така го обработвам от сега, че сигурно ще го навия! Wink Само живи и здрави да сме!  Praynig
Таня, ЧРД на патерици! Да си много обичана и мнооооого щастлива!
Бургааааааааас, искам и аз при вааааас!!!! Да си изкарате супер! Поздрави на всички!   love001

# 256
Не си спомням коя мама беше казала, че на нейното момченце са взели от веничка на главата и даже не е усетил. Според мен това е най - удачния вариант. Като гледам Сияна, само там й се виждат ясно вените. Това, разбира се, ако няма коса.

# 257
  • В сърцето на един мъж
Марини много гадно дето са ви разкарвали така вчера!!!!!
Аз също като другите момичета смятам, че няма да има някакъв проблем. Имам приятелка която е по тъмничка и наистина си има повече окосмяване, както пък на по-светлите хора имат лунички и повече бенки.
Но наистина за твое успокоение направи изследванията. За кръв от вената на бебенце съм чувала от наши познати лаборанти, че най-лесно им намират на челцето и над носленцето. Сигурно ще ти е кошмарно, но поне няма да я дупчат няколко пъти.
Стискам палци днес всичко да мине по най-безболезнения за Теди начин!!!!! Целувки

# 258
Добро утро,мами !
Марини,наистина е много неприятно това с взимането на  венозна кръв,но..какво да се прави .. не се притеснявай,мили4ка,все пак докторите си знаят работата,ще и вземат кръв. Стискаме ви силни палци и вси4ко ще е наред,бъди сигурна!!!
а при вас Мили ванили какво стана  всъщност,резултати ли 4акате ? изинявай ако си казал,а аз не съм про4ела  Peace и при вас съм сигурна,4е нещата са нормални!
то4но сега се събуди ивет и отивам да сменям памперса 4е е много напикана Simple Smile)))
хайде до по-късно ,мили4ки! Hug

# 259
Маринии, попитай в клиника Лора, по-точно в лабораторията. Аз съм много доволна от тях. Наистина ходих като бременна, носа много коректни и внимателни. А може да попиташ и в лаборатории Кандиларов - на племенницата ми там й взимат кръв и до момента не е имало проблеми. Наистина венозна не е давала. Венозната й я взеха както казват и другите - на челцето. Взеха й я в Пирогов - в детска хирургия, и то когато беше само на 9 дена и то недоносена. Но това е друга тема. Дано всичко да е наред, в което не се съмнявам.

# 260
marini на мен честно казано Теа не ми се стори нито по-мургава камо ли пък дебеличка - БЕБЕ-БОНБОН. И аз стискам палци всичко да е наред и съм сигурна, че ще е така  Hug

# 261
marini  Hug Hug стискам палци всичко с прекрасната Теа да е добре  Simple Smile

# 262
За съжаление нашата бургаска среща няма да се състои... Weary
Или  бебчетата или мамите са болнички!
 Пожелавам ви бързо оздравяване момичета! По-нататък ще се организираме!

Поздрави и целувки на всички! newsm51

# 263
За съжаление нашата бургаска среща няма да се състои... Weary

Защо бе мила кой друг освен нас се е разболял?
При нас нещата се подобряват ,кашлицата вече не е толкова тежка,но все пак кашля.А баткото е вече здрав и му е скучно в къщи и е кошмар единия мрънка защото не му е добре,другия защото не знае на какво да играе,е сега слушаме песнички .

Последна редакция: пт, 05 ное 2010, 10:34 от J_M_M

# 264
Сладурки, стопляте ми душата!
Благодаря за съветите! Ще видим какви ще ги забъркаме днес!
Гери, и аз като я гледам Тулумбичка не мисля, че е дебела и затова всеки път се удивявам като я сложат на кантара. Явно всичко ще й се лепи...като на майка й! Горканка...
А вчера лекарката каза, че според нея много била ядяла...Я кажете много ли е: три пъти х 180мл мляко и два пъти пюре х 190 гр. Аз си мисля, че на тази възраст по толкова трябва да си яде детето! Да си ядат ушите, викам аз! Да минат днешните процедури, пък другото е лесна работа!
Е, нищо, vesi-mesi, и другата седмица ще е слънчево!

# 265
Marini, и аз се надявам всички изследвания да се окажат добри! Теа не изглежда нито дебела, нито дори пълна!!! Успех днес. На нас ни бяха правили рентген на китката с Криси, но на 1 годинка и в правителствена болница.

# 266
  • гр.София
МАРИНИ ,МИСЛЯ ЧЕ ВСИЧКО ЩЕ Е НАРЕД. newsm10СТИСКАМЕ ПАЛЦИ.
Аз също съм много доволна от лаб.ЛОРА специално от тази на Позитано.
Лоборантка ми е вземала кръв от пръста за хормони когато бях бременна,защото почти нямам вени.Така че това за венозната кръв не е много вярно.

лек ден  bouquet

# 267
Марини, прочети или пък разпитай за ПАРАБЕНИТЕ. Моето мнение е, че те може и да са причиназа окосмяването.

# 268
Супер яко време  Party Crossing Arms  аз се праждосвам към Южния парк  bowuu

Марини всичко ще е ок  Peace Hug и ако и кажат на още едно място че е дебела аз ще ходя да ги сритам  #2gunfire луди ли са кви са ? #Cussing out

# 269
  • София
Марини да си гледа работата твоята лекарка  #2gunfire съвсем нормално е да изяжда толкова Теа. На мен за Али преди почти месец ми казаха да и давам мляко с до 180 вода, и до това количество пюрета или каша.
Хайде и ние потегляме към Борисовата, ще се възползваме от хубавото време  Mr. Green

Последна редакция: пт, 05 ное 2010, 13:31 от metchopooh

Общи условия

Активация на акаунт