На половин година стана АПРИЛската дружина - 8

• 27 235
  • 751
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте,моми4ета Simple Smile
при вас времето е хубаво,но при нас днес от сутринта има мъгла  Crazy 4акам следобед да се вдигне ,та да поизлезем малко  Laughing
Дан4е много се радвам 4е петъо е добре ве4е  Hug ах,тези зъбки ! Whistling А аз месно пюре давам по4ти всеки ден,не смятам 4е е проблем,та те съдържат по 4-5 % месо..,имат и зелен4уци и паста в тях..Поне на нас не са ни казвали 4е не трябва да е всеки ден .само в на4алото,когато ги въвеждах месните пюрета и давах през ден   Peace
вси4ки беб4ета  от албум4ето са големи сладури!!! Най-красивите!!!!!
На мен ми е ве4е едно коледно  Flutter  в4ера накупих още  някои неща за украса  Mr. Green даже сложих коледна покривка,коледни свещи.. смятам  до няколко дни да е по-украсено вкъщи  Hug  Hug
това е общо взето за сега ,мили4ки  Hug по-късно пак ще се вклю4а Hug
много целувки на вси4ки вас и сладур4етата!!!! Heart Eyes
п.с.
4естити обечки на Ивето на Екселент!
поли, Hug

Последна редакция: вт, 16 ное 2010, 14:20 от anni2002

# 601
*Sesil*, когато борихме на Вики хремата, педиатъра ни беше изписал Euphorbium - спрей за нос на Heel. (Успоредно с него и пръсках Quixx и сребърна вода - когато каквото се сетя) Simple Smile

# 602
За някой може да е от полза - вчера купих на Ники български буйки за 9 лв от естествена кожа от един квартален магазин, ей такива са, само че с пухче отгоре: Бебешки буйки Сали. Много са хубави и евтини.  Peace

# 603
  • София
Привет на бандата! Wink

Ама съм станала голяма хаймана в това страхотно време, нямам време от разходки да се отчета, през телефона си ви чета понякога навън като си дреби, ама не ми се пише. Направо не ми се прихира вкъщи.  Sunglasses

Цедката за смукане на плодове е много готина. Една мама на градинката ми разправяшв за такова в Америка и ми се видя супер. Дребния с кърма редовно се дави, та какво остава да му дам нещо да си гризе с тия множество зъби, изпитвам ужас направо от задавяния с малки парченца...ще взема и аз от  Хиполенд. Peace

Ние нямаме заместени хранения, кашата вече я яде с удоволствие, свикна да яде с лъжичка. Всички пюрета, които съм му давала досега ги харесва, лакомник е май. Wink

Откакто му поникнаха зъбите Дани си стана същия кротушко и пак започна да си спи по цяла нощ/пу-пу/. Laughing

Лека вечер и спокойна нощ на всички мами и бебета! Laughing

# 604

Откакто му поникнаха зъбите Дани си стана същия кротушко и пак започна да си спи по цяла нощ/пу-пу/. Laughing

привет и на теб и дано и при нас стане така , защото станах яка като морки пехотинец с разнасяне на бебе ден и нощ  Rolling Eyes

# 605
Привет!!!! Минавам да почерпя за 7 мата месечинка на Малена

Не мога да ви изчета, извинете ме! Много хайманосваме...ама като се застуди пак ще съм тук

# 606
Джули70, Мили Ванили,Елчето и Ивета   Embarassed аз отпадам за утре  ooooh! забравих че сме на консултация от 14:00ч. Ще се видя с вас  друг ден.

Вяра - докторката каза че мога да и ги сменя след 20-дни newsm78, но на мен ми се вижда раничко .Ще почакам месец два .Иначе ще ги сменям ДА ,и на нас за кръщането ни подариха страхотни обички златнички и нямам търпение да я нагиздя  Whistling Crazy

Дени мама овен с бебе овен  - плакааааа.... и то доста.Даже после беше сърдита и не ни говореше докато не преспа малко и после пак даваше усмивки  Blush

# 607
wave...........ако беше после с мен в джипа...........не е спряла да реве.........и пея ,и пляскам,и с една ръка я люшкам обърната назад и нямааааааааааааааааааа......................ужас беше със задавяния и  захласвания...............

кааt съжалявам ,че не можах да дойда,но реших да използвам хубавия ден,пък и компанията беше великолепна............но ми е много любопитно и като се смрачи ще идваме и ние............пък и ми е в махалата-новата

# 608
момичета не мога да ви изчета.Кога се разхождане кога пишете....
Искам да ви питам изворната вода на Девин ако използвате преверявате ли я още newsm78

# 609
 HugАз ползвам Девин с розов етикет и от 5-тия месец не съм преварявала вода.Поне Мая я понася добре-не е имала проблеми с коремчето. Peace

# 610
аз давам изворна на Девин от август без да варя....бяхме на "Арапя" и една мама ми каза,че ползва такава................и кашите приготвям с нея

# 611
Аз преварявам все още чешмяната вода, но като стане на 8 минавам на розовия "Девин", без преваряване!
Днес и аз изпуснах сутрешната среща, но какво да се прави - наш'та мома е с други режими в 10 сладко похърква! Разбрах, че след обяд майка ми е била разкрита от milli_vanilli!  Hug Hug Hug
Данче, радвам се, че Петьо вече е добре!
tini-mini, полезна инфо за обущетата!
Моля, майките на пораснали момиченца да кажат, помнят ли кой номер са носили девойчетата им като са прохождали? Знам, че е относително, но все пак съм сигурна, че има някакви различни граници от тези на момченцата! Саши проходи с 21 номер...
Аз продължавам да се наслаждавам на майчината помощ и започвам да се разглезвам вече... Wink
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ, АПРИЛЧЕТА!

# 612
  • София
Марини, каките бяха много дребни и едвам им намерих едни на Капчица 17 номер. На Цветката й `лопаха като подарени и ги обувахме с 2 чорапа.  Mr. Green Леа сега на 8 м носи 16 т.е. мнооооого е относително.

# 613
  • София
Беше ми много приятно да се запозная с Ема и Djulyy70 и Стефан и Wave, големи са бонбони  Hug
Али явно беше доволна от срещата и изобщо не е плакала  Sunglasses
За сметка на това през нощта ми устрои игри от 3,3ч. до 5,3 ч.  ooooh! Към 5,3 я нахраних и реши, че вече може да поспи  smile3524
От два дни вкъщи е голяма радост  Joy Али отдавна си казваше дада и нене, но вече дада се промени първо в тата, а по- късно и в баба, съответно за голямо щастие на тези членове от семейството  hahaha Сега баща и само повтаря мама, явно притеснен, да не ми е неприятно, че не го казва  Mr. Green А пък за мен няма значение, когато се научи, тогава.  Heart Eyes
Утре мисля да се пробвам на Произведено в България. Кажете, има ли нещо интересно?
Лека и спокойна нощ  newsm46

# 614
Божеее моята мома пък думичка не обелва (все ми се струва рано) освен да крещи друго не прави  Grinning ,  тези думички който казват вече вашите бебоци дали са осъзнати?Габи като я извикам по име се обръща ама като и казвам ела при мама не ме отразява и боц не прави е аз не съм я учила още де  Embarassed но както казах все рано ми се струва. Peace
Вада давам от каната Брита.
Бургазлийки какво стана ще има ли среща? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт