На половин година стана АПРИЛската дружина - 8

• 27 229
  • 751
  •   1
Отговори
# 615
  • Бургас
Благодаря ви за отговорите   bouquet Вчера се случи чудо... изведнъж, както не можеше да диша през нослето, се отпуши и сега по-рядко му се запушва. Секрета е чист и съм безкрайно щастлива.  newsm44 Утре съм от 12:00 на зъбар, но сигурно ще успея да дойда поне за малко на срещата. Не искам да обещавам нищо, защото обещая ли, нещо се случва... Янито казва ба-ба-ба-ба от около 2 седмици. Седи и си бабосва, не вярвам да го свързва с баба си, въпреки че я гледа закачливо, когато е долу при нея. Номерата му са да показва къде е лампичката (с поглед), да дава боц (с цялата ръка, не с отделно пръстче) и да дава 5. От тях лампичката винаги я показва, но другите работи само ако му е кеф  Peace Мисля, да въведа глутен днес. Едно сухарче, с малко мляко, но да му дам ли цялото сухарче или само една лъжичка. Какво ще ме посъветвате?

# 616
Здравейте, мами. Вчера с тати и бебо ходихме в Борисовата градина. На малкия му хареса невероятно много. Много съм възмутена обаче от метрото. как може на подлезите към метрото, а и в самото метре да няма приспособления за спускане на колички, а там където все епак има да са прекалено тесни.. Направо останах без ръце да носим количката. Но иначе разходката мина страхотно. Тази неделя ще я повторим.
На Алекс му купихме книжка от плат и сега е дива радост. Голяма игра пада.
 Лек и хубав ден на всички

# 617
metchopooh Hug Hug книжките са страхотни в понеделник ги поръчах и вече са при мен.
Колкото до срещата утре ще кажа дали ще се включа,ако е от  към 12 защото в 11 имам ангажимент а и от М.Рудник имам поне час път ,но ще се чуем с вас ако има среща и ако успея да дойда,ако не здраве да е  Hug

# 618
gerka-75, на спирките на метрото трябва да има асансьор. На тази на стадиона със сигурност има.

# 619
Марини, Карина в момента е над 11 см стъпало, така че ще я пробвам на 19 или 20 Shocked Тини-Мини, тези буйки имат ли повдигнато на свода - това е доста важно за малките деца, за да не им падне свода и да са дюстабан после.. Иначе са доста сладки:-)
Аз явно съм най-големия мързел - мнооого ме мързи да излизам от комплекса Embarassed Въртя си обиколки с разни майки тук (поне всяка втора жена е с малко дете:-)) има си и кафенце само за непушачи;-)

Бургазлийки, честито ви най-добро място за живеене  bouquet Laughing А дано и при вас се понапълни с народ Mr. Green Аз си мечтая за ранчо на село Wink

# 620
alice62, на сатдиона има асансьор, но на другите места не. А и ескалатора не е удобен за количкал Абе, гадна работа  с една дума. Сама не мога да пътувам с метро, защото трябва да моля всеки път някой да ми помага да носим количкта. Иначе на Александър много му хареса да се вози.

# 621
  • последна надежда
Момичета, аз не съм съвсем сигурна за срещата в Южният днес. Ако мога ще дойда, но не е сигурно.

От тази сутрин Марк протяга ръка, като му кажа "дай ръчичка".

Баткото много харесва да му разказвам някакви измислени истории. Сега сме подхванали приключенията на таралежа Ратуйчо. Героя е щур като Ники и всеки ден различни забавни истории му се случват. Като изчерпам героя си и змислям друг и така процедирам още от ясленската възраст на Ники. Сега и Марк е спечелен за слушател покрай баткото.

# 622
За някой може да е от полза - вчера купих на Ники български буйки за 9 лв от естествена кожа от един квартален магазин, ей такива са, само че с пухче отгоре: Бебешки буйки Сали. Много са хубави и евтини.  Peace

И аз купих същите на Ники, но за 11 лв. Sad

Цитат
Марини, каките бяха много дребни и едвам им намерих едни на Капчица 17 номер. На Цветката й `лопаха като подарени и ги обувахме с 2 чорапа.  Mr. Green Леа сега на 8 м носи 16 т.е. мнооооого е относително.

Леле, ама ние значи сме с егати лопатите. Ники в понеделник направи 7 месеца, а вече сме със 17 номер.  Shocked

За водата - изворна Девин без да преварявам. Светнаха ме, че чешмяната варовита вода, като я превариш, се засилвала концентрацията на варовик. Пък и откакто една приятелка ми каза, че купува на кучето си детска минерална вода, ме досрамя аз да давам на детето си чешмянка и така...

За месните пюрета - и Ники много ги харесва и не се съобразявам особено колко често й ги давам  Embarassed , а тя вече и по цяло си изяжда, ама и ние с тати сме доста месоядни, тъй че то няма на кого друг да се метне детето.

Не знам за вашите бебоци, но на моята времето много й влияе, скри се слънцето и веднага се вкисна, това вече отдавна го наблюдавам при нея. Като е слънчево, е съвсем друга работа, ама няма как...

Хубав ден от нас!

# 623
  • Бургас
Бургаска среща в Славейков  .... супер. Засега потвърждавам нашето участие, въпреки че като гледам, май няма много кандидати. Ще се радвам все пак да се видим с тези, които могат да дойдат.  Simple Smile

Последна редакция: ср, 17 ное 2010, 12:57 от addi

# 624
Тини-Мини, тези буйки имат ли повдигнато на свода - това е доста важно за малките деца, за да не им падне свода и да са дюстабан после.. Иначе са доста сладки:-)
Tanya, аз ги купих, за да му топлят крачетата в разходките навън през зимата, а не за прохождане. Имат обикновена кожена стелка, не е ортопедична. Аз съм чела, че вече не препоръчват ортопедични стелки /надигнато на свода/, защото те "омързеливяват още повече мускулите на стъпалото". Взех 18 номер, но има 1 пръст място да расте крачето.  Peace
Аз редувам преварена вода с изворна Девин, без да я преварявам. Не че Ники пие много, предпочита да суче. Снощи се буди на всеки час, да не кажа и по-често.  ooooh!  4-я зъб прозира вече и няма как да му се сърдя, ама съм зверски недоспала.  Tired

# 625
Момичета искате ли да променим деня на срещата например в петък хем Сесил и JMM ще могат да дойдат?А и го дават хубаво времето без превалявания. Sunglasses

# 626
тъкмо щях да казвам че отпадам, че се оказа ,че една кандидат мама ще ми гостува утре,но за петък нямам планове,и дано е по добро времето че днес тази мъгла май няма шанс да се вдига. Sad

# 627
Еййй защо така не съм разбрала че пак има среща днес newsm78
Много ме е яд.

# 628
Здравейте мами!

Вода давам изворна на Девин, като вече 2 месец не я реварявам - няма разлика - нито запрек, нито корем го боли.

Обувки
и ние сме на 17ти

Месо още не съм давала! Вие какво месо дадохте първо? newsm78

# 629
Тини-мини, е аз не знам на какво да вярвам вече - сега пък и за буйките има 2 мнения  Crazy Но като гледам и аз ще трябва да купувам обувки и ботушки някакви - Карина мнооого иска да стои и стои по няколко минути като пристъпва преди да й станат кашкавалени краката, та се моля да пропълзява вече, че да не й е толкова зор да ходи...

Исках да по попитам майките, които дават АМ - какво да взема, че да имам за всеки случай а и за кашите евентуално? Има Фризолак, НАН и Нестле, доколкото ги разгледах, но каква им е разликата? Разбрах, че запичали, ама всички ли? Ако има някое да не запича - кое е? В аптеката ми казаха, че било все едно, но пък аптекарят е мъж ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт