Звездни компромати-83 част

• 58 685
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
Ni Lo
Иванина
Преслава не прилича на себе си направо

Последна редакция: пт, 05 ное 2010, 12:31 от Lorilicious

# 661
  • София
Защо й трябваше да си окълца косата, след като постоянно се разнася с кичета по главата  Thinking

# 662

Хубава е. Направо перфектна. Интересно би ми било да видя родителите и....

# 663
# 664
  • Lost in a fairytale ...
Защо й трябваше да си окълца косата, след като постоянно се разнася с кичета по главата  Thinking

И аз това си мисля. Може Валери да не харесва къси коси  Whistling

# 665
Защо й трябваше да си окълца косата, след като постоянно се разнася с кичета по главата  Thinking

Според мен съжалява, че се е подстригала толкова късо.  Laughing
Само ми е чудно, как в това топло време издържа постоянно с перука и шапка.  Mr. Green

# 666
Наталия Водянова и пак

Цитат
Това е нещо, което моделът Наталия Водянова изглежда е забравила да направи за церемонията, която посети в началото на седмицата.
Забелязахме нехарактерно рунтавите крака на 29-годишната рускиня, когато пристигна на събитието на списание Harper’s Bazaar "Жени на годината" в луксозната лондонска парти зала Mayfair.
На излизане от One Mayfair, камерите успяха да уловят косматите крака на Наталия докато седеше в колата си. Може би въобще не е забелязала, че се нуждае от кола маска, защото съвсем спокойно показваше крака, размятайки златистата си рокля насам-натам из дансинга по време на събитието.
Като оставим на страна козметичната й издънка, тя изглеждаше зашеметяващо в дългата си до земята рокля, с апетитна цепка разкриваща бедрото й, както и с горещите си танци на подиума.

# 667
Едва ли съжалява - месеци наред си ходеше и позираше с късата коса, доста освежаващ имидж беше. Сега просто я оставя да израстне и я покрива, докато е безформена.

# 668
Едва ли съжалява - месеци наред си ходеше и позираше с късата коса, доста освежаващ имидж беше. Сега просто я оставя да израстне и я покрива, докато е безформена.

А  вечер като си легне до Валери сваля кечето на нощното шкафче  Joy

Няма такъв противняк, братче  Sick

# 669

А  вечер като си легне до Валери сваля кечето на нощното шкафче  :35

hahaha hahaha hahaha Joy така не съм се смяла отдавна Laughing

# 670
  • София
Joy
инфантилна беше пуснала тази снимка, но не беше толкова уголемена и не ми стана ясно за какво иде реч. Сега обаче доста се посмях!

# 671

охх да.. с глас направо  Joy

# 672

охх да.. с глас направо  Joy

Joy Joy Joy hahaha hahaha

# 673
http://www.prikachi.com/images.php?images/14/2639014s.jpg

Никога не ми е харесвала Елица. Алисия тук е сладка.

# 674
  • София
Никога не ми е харесвала Елица.
Оф, моето мнение за Елица е  Sick
Особено пък след превземките й във ВИП денс ли беше... И тя не се откроява с кой знае какъв умствен багаж.

Общи условия

Активация на акаунт