Листопад (Yaprak dökümü) - Тема 48

• 34 751
  • 765
  •   1
Отговори
# 135
http://webtv.kanald.com.tr/Detail.aspx?Id=8015 ~ Başak Sayan интервю

Виждам,че коментирате присътвието на Лейля на погребението на Джем,аз смятам че освен заради уважението й към Джем тя отиде и за да подкрепи сестра си в този труден за нея момент,дори и да не си казаха нито думичка,те говореха просто с очите си,колкото и да са в пререкания в трудни моменти подкрепата е много важна.

# 136
... дори и да не си казаха нито думичка,те говореха просто с очите си,колкото и да са в пререкания в трудни моменти подкрепата е много важна.
angel4e_f, много ме разчувствува с тия думи.  smile3518

# 137
... дори и да не си казаха нито думичка,те говореха просто с очите си,колкото и да са в пререкания в трудни моменти подкрепата е много важна.

Hug и самата сцена беше много емоционална.

# 138
След брака си с Джем не е направила нищо, с което да ги накара да се срамуват. За какво отмъщение на Неджля към свекърите и говорим??? Освен това не е тръгнала да си търси законните права или да защитава лукса си. Стои си кротко в къщата и си плаче. А те с голямата си мъка, се сетиха за парите си и се уплашиха да не би Неджля да ги даде на сем. Текин.

Достатъчно им е да знаят какво е извършила преди брака си, за да се срамуват от снаха като нея Peace

Според мен, снощи Неджля плачеше така неудържимо, но не от мъка по Джем, а от гняв и безсилие, че нищо няма да е както преди.
Обикновено когато загубим близък човек, ние не пренебрегваме останалите си близки, които имаме, а се привързваме още повече към тях, защото разбираме, че няма непреодолими неща и непоправими отношения, с изключение на смъртта, която е непреодолима.

Интересно, щом дори смъртта на Джем не накара Неджля да забрави омразата си към Лейля /дори я усили!/, колко голям егоист трябва да си, за да отхвърлиш в такъв момент и малкото близки хора, които имаш? newsm78
newsm10

# 139

Hug и самата сцена беше много емоционална.

Прекрасна сцена, прекрасна игра на актьорите. Не беше моментът за прегръдки и опрошение.
Наистина очите им казаха всичко.
Посява се зрънцето на доброто между тях и отново ще даде корени.
Все повече съм обнадеждена за добър край на филма, за нов шанс на всички.

# 140
здравей те момичета вчера намерих този фором много е як доста теми сте минали  newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 141
здравей те момичета вчера намерих този фором много е як доста теми сте минали  newsm10 newsm10 newsm10 newsm10
Добре дошла.Пиши както трябва.

# 142
Разбрахте ли ,че Митхат след развода с Ферхи се жени за Нурдан newsm78
давали са епизода по канал Д

# 143

бб Такова нещо не са давали . Даваха Митхат на ресторант с Рейхан. Най-вероятно , тя ще е новата му съпруга.

# 144
Според мен,Лейля отиде да се прости с Джем от угризения,но и от закъснели добри чувства.Мисля,че беше загрижена и за сестра си,постоянно се интересуваше от състоянието й,не издребняваше,а Неджля просто в такъв момент нямаше сили да й прощава или да говори с нея,което е обяснимо.Тяхното обяснение може да почака.

Не беше моментът за прегръдки и опрошение. Наистина очите им казаха всичко.
...
newsm10

# 145

бб Такова нещо не са давали . Даваха Митхат на ресторант с Рейхан. Най-вероятно , тя ще е новата му съпруга.
А дори B12 да е права това трябва да е записано с ББ.Много сте ми станни ,нищо и никакво време не отнема да се хвърли един прочит на първата страница.После ние сме били лоши Crossing Arms

# 146
напротив изчетох всичко ,не пише такова нещо ,но комшийката твърди ,че гледала точно серия в която Митхат се жени за Нурдан
и понеже не и вярвам много ,реших да попитам Embarassed

# 147
напротив изчетох всичко ,не пише такова нещо ,но комшийката твърди ,че гледала точно серия в която Митхат се жени за Нурдан
и понеже не и вярвам много ,реших да попитам Embarassed
Напротив, не си изчела всичко, на първа страница си пише че за бъдещите събития се пише с бели букви. След адреса на къщата.
И кажи на комшийката да не си прави майтап с тебе.  Laughing

# 148
Като искат да се срамуват, ама да не се опитват да я работят. Как пък на цялата си мъка отгоре намериха време да пращат адвокати да и вземат наследството?! А иначе останалото, което си написала, според мен са някакви твои интерпретации, които нямат нищо общо с истината. А за Лейля и Неджля вече се изказах.

През целия си брак, и въобще докато Джем беше жив, Неджля повече взимаше от него отколкото му даваше... Какво тогава да очакват свекърите занапред? Embarassed Embarassed Embarassed
Не искам да бъда цинична, просто се поставям на тяхно място като родители.
И не смятам, че се опитват да я "работят", нито пък че са й изпратили адвоката с цел да й "вземе наследството". Да не забравяме, че родителите са също толкова законни наследници на починалото си дете, колкото и преживелият съпруг/а...

Последна редакция: нд, 31 окт 2010, 16:38 от krem-karamel

# 149
През целия си брак, и въобще докато Джем беше жив, Неджля повече взимаше от него отколкото му даваше... Какво тогава да очакват свекърите занапред? Embarassed Embarassed Embarassed
Не искам да бъда цинична, просто се поставям на тяхно място като родители.
И не смятам, че се опитват да я "работят", нито пък че са й изпратили адвоката с цел да й "вземе наследството". Да не забравяме, че родителите са също толкова законни наследници на починалото си дете, колкото и преживелият съпруг/а...
Интересно - защо ли са го изпратили тогава? Да си поговори с Неджля?
А иначе законен наследник на съпруга е съпругата му, не родителите му.

Последна редакция: нд, 31 окт 2010, 17:31 от Snejka

Общи условия

Активация на акаунт