Листопад (Yaprak dökümü) - Тема 48

• 34 787
  • 765
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте!Влизам в прекрасната ви тема с една молба  - страшно ми харесва една от мелодиите в сериала,но не я откривам сред тези в началото на темата- в последната серия звучеше в сцената,в която Седеф съобщи на Шефкет, че заминава.Направо съм влюбена в нея,цял ден ми звучи в главата - дано някой да се сети за какво точно говоря и да ми помогне да я намеря, ще съм много благодарна!  bouquet

# 121
Здравейте!Влизам в прекрасната ви тема с една молба  - страшно ми харесва една от мелодиите в сериала,но не я откривам сред тези в началото на темата- в последната серия звучеше в сцената,в която Седеф съобщи на Шефкет, че заминава.Направо съм влюбена в нея,цял ден ми звучи в главата - дано някой да се сети за какво точно говоря и да ми помогне да я намеря, ще съм много благодарна!  bouquet
Тази ли е?
http://www.youtube.com/watch?v=_M0U0BR4Q-g&feature=PlayList& … 4795&index=15

http://www.vbox7.com/play:0abe8f3b
Заповядай. Това е 127-и епизод по бг-номерацията.
Много благодаря! Hug
Моля! bowuu

Последна редакция: сб, 30 окт 2010, 18:37 от Snejka

# 122
 Момичета, има ли качена някъде снощната серия? Много ме е яд, че я изтървах. Благодаря предварително на отговорилите ми   bouquet

# 123
Момичета, има ли качена някъде снощната серия? Много ме е яд, че я изтървах. Благодаря предварително на отговорилите ми   bouquet
В подписа ми има сайт, в който ще намериш серията. Приятно гледане!

# 124

За съжаление,не!Тази,която търся е само мелодия,фрагмент,без текст - започва пиано и после се включва цигулка.В миналия епизод звучеше в няколко сцени със Седеф и Шевкет - така обяснено е малко неясно,ама като не знам как да ги изрежа точно тези сцени,дано все пак някой се сети за какво говоря.

# 125
Момичета, има ли качена някъде снощната серия? Много ме е яд, че я изтървах. Благодаря предварително на отговорилите ми   bouquet
В подписа ми има сайт, в който ще намериш серията. Приятно гледане!

Хиляди благодарности  Hug А уж я търсих наред във всички линкове дадени в първия пост, явно този сайт съм го пропуснала. Още веднъж благодаря   bouquet Отивам да гледам  Grinning

# 126
След брака си с Джем не е направила нищо, с което да ги накара да се срамуват. За какво отмъщение на Неджля към свекърите и говорим??? Освен това не е тръгнала да си търси законните права или да защитава лукса си. Стои си кротко в къщата и си плаче. А те с голямата си мъка, се сетиха за парите си и се уплашиха да не би Неджля да ги даде на сем. Текин.

Достатъчно им е да знаят какво е извършила преди брака си, за да се срамуват от снаха като нея Peace

Според мен, снощи Неджля плачеше така неудържимо, но не от мъка по Джем, а от гняв и безсилие, че нищо няма да е както преди.
Обикновено когато загубим близък човек, ние не пренебрегваме останалите си близки, които имаме, а се привързваме още повече към тях, защото разбираме, че няма непреодолими неща и непоправими отношения, с изключение на смъртта, която е непреодолима.

Интересно, щом дори смъртта на Джем не накара Неджля да забрави омразата си към Лейля /дори я усили!/, колко голям егоист трябва да си, за да отхвърлиш в такъв момент и малкото близки хора, които имаш? newsm78

# 127
Достатъчно им е да знаят какво е извършила преди брака си, за да се срамуват от снаха като нея Peace

Според мен, снощи Неджля плачеше така неудържимо, но не от мъка по Джем, а от гняв и безсилие, че нищо няма да е както преди.
Обикновено когато загубим близък човек, ние не пренебрегваме останалите си близки, които имаме, а се привързваме още повече към тях, защото разбираме, че няма непреодолими неща и непоправими отношения, с изключение на смъртта, която е непреодолима.

Интересно, щом дори смъртта на Джем не накара Неджля да забрави омразата си към Лейля /дори я усили!/, колко голям егоист трябва да си, за да отхвърлиш в такъв момент и малкото близки хора, които имаш? newsm78
Като искат да се срамуват, ама да не се опитват да я работят. Как пък на цялата си мъка отгоре намериха време да пращат адвокати да и вземат наследството?!
А иначе останалото, което си написала, според мен са някакви твои интерпретации, които нямат нищо общо с истината.
А за Лейля и Неджля вече се изказах.

# 128
Гледайте новините на бтв от 10.Ще дават Фикрет

# 129
Гледайте новините на бтв от 10.Ще дават Фикрет

Фикрет беше много сладка Hug , нямам търпение да дойде вторник,за да я видим и при Слави! Praynig

Последна редакция: сб, 30 окт 2010, 22:19 от angel4e_f

# 130
От анонса на новия епизод в ТР-ББ Лейла не иска да вижда бебето

Аз мисля,че Неджля наистина страда за смъртта на Джем.А това,че не се е привързала към близките си-мисля,че е рано още за това.В момента тя още отрича и не иска да приеме живота без Джем.
В един от последните епизоди споделя на Фикрет,че Джем много и липсва.
Иначе,за отношението и към ЛЕйла съм съгласана.Как в такъв момент
не можа  забрави за отношенията им.

# 131
Аз пък не мисля, че Лейля отиде на погребението, за да подкрепи Неджля.
Отиде заради Джем, защото и тя го обичаше, просто искаше да се сбогува с него
Защо решихте, че е отишла, заради Неджля? Нищо подобно!

# 132
# 133
Според мен,Лейля отиде да се прости с Джем от угризения,но и от закъснели добри чувства.Мисля,че беше загрижена и за сестра си,постоянно се интересуваше от състоянието й,не издребняваше,а Неджля просто в такъв момент нямаше сили да й прощава или да говори с нея,което е обяснимо.Тяхното обяснение може да почака.
След брака си с Джем не е направила нищо, с което да ги накара да се срамуват. За какво отмъщение на Неджля към свекърите и говорим??? Освен това не е тръгнала да си търси законните права или да защитава лукса си. Стои си кротко в къщата и си плаче. А те с голямата си мъка, се сетиха за парите си и се уплашиха да не би Неджля да ги даде на сем. Текин.
Наистина Неджля беше потънала в съжаления и угризения,и не е ламтяла-искаше да подпише,без да чете.
След сватбата тя наистина направи всичко по възможностите си,за да спечели свекърите и зълвата,но не й стигна време.
За няколкото седмици или месеци брак,парите при новоизлюпените архитекти идваха чрез Джем от Кемал,като голяма част си тръгваха чрез Неджля.Съвсем нормално.Стига Джем да не гледаше все като отровен и умрял от щастие,което тревожеше,а след трагедията истински разяри родителите.Те смятаха,че при толкова любов,колкото получи снаха им,изразена в отношение,грижи,лукс,тя трябваше да направи сина им щастлив(което е невъзможно,защото Неджля колкото и да се старае да се промени,си остава Неджля,т.е.коренно различна от сина им).Аз разбирам Айдъноглу защо биха наредили на адвокатите си да се борят да дадат по-малко на Текин и повече за единствената им Селин.
Ако някой тук ламти,това е Хайрие,на която й дай пари на готово и зетьове-спонсори,всичко друго е без значение.Смятам,че ако Раза се намеси в случая с правата на Неджля,нещата ще се получат културно и цивилизовано за двете страни.

# 134
Lilac, аз ги разбирам тях, че мразят Неджля и си имат основателни причини, но си мисля, че малко си превишават правата. Това не са техните пари, а парите на Джем, може и те да са му ги дали, но все пак са си негови. Неджля му е законна наследница, така че от къде на къде те ще се опитват да извършват такива подли измами?

Общи условия

Активация на акаунт