Листопад (Yaprak dökümü) - Тема 48

• 34 827
  • 765
  •   1
Отговори
# 105
За анкетата гласувах-друго-никой не е виновен, то ако всички получаваме инфаркт от кофти роднини или приятели, половината свят нямаше да го има Laughing

И мъжът ми нямаше да е жив досега, пък и аз също Mr. Green

# 106
Няма значение аз искам просто да я изгледам
http://www.vbox7.com/play:0abe8f3b
Заповядай. Това е 127-и епизод по бг-номерацията.

# 107
Изпълненията на Неджля,ако и да не е крещяла под балконите,също не блестяха с голяма култура.
Тъжен факт,но важен:Неджля не роди дете от Джем.Тя защитава своя лукс,а Джейда като всяка майка се бори първо за правата на сина си.Кой на какво за какво отмъщава-дали Джейда на неверния си съпруг,или Неджля на свекърите заради (основателната)им омраза...Да говорила Джейда с Оуз?Като че ли някога е бил честен или си е спазвал обещание.Не само е непочтен,ами накрая винаги излиза глупак и опира пешкира.
Левент се продаде на тати и щерка за пари и власт,нищо,че и сам си има.Ферхи се изтъргува по-скромно-за една къща.Хич не върви Левент точно да я съди.А и какво иска от жената?Да,взе пари от тъста,ама после му подписа документа,с което се отказа от дела си в проекта.Танто за танто.
Виж съгласна съм, че е така, но винаги има цивилизован начин по който да се разбереш. След като Джейда познава Оуз, да се беше договорила за нещо разумно и после да го беше накарала да й подпише договор, че ще го изпълни и тогава да се разведе, примерно. Аз при нея не видях да защитава правата на детето си, а търсене на начини за отмъщение, тя си го каза. А Оуз определено не е човека дето ще се подложи. И много съжалявам, но Джейда в мен не може да събуди никакво съчувствие, заслужи си всичко, пък и като гледам Оуз не ги зарязал

Нямам по-противен герой във филма от Джейда. Отвратителна !
И чисто визуално.
Оуз напълно го оправдавам , че я изостави, не мога да си представя живот с такава жена.
Левент ме изкефи снощи, може би наистина не е прав, защото пито-платено при тях двамата, но пък Ферхунде си го заслужаваше, заради всичките си подлости, последната с публикацията, която според мен, съсипа Джем. На нея каквото и да й се случи, ще е малко за изкупуване на греховете й. Лош, проклет човек, руши всичко, до което се докосне,  така я възприемам.

# 108
Нямам по-противен герой във филма от Джейда. Отвратителна !
И чисто визуално.
Оуз напълно го оправдавам , че я изостави, не мога да си представя живот с такава жена.
Левент ме изкефи снощи, може би наистина не е прав, защото пито-платено при тях двамата, но пък Ферхунде си го заслужаваше, заради всичките си подлости, последната с публикацията, която според мен, съсипа Джем. На нея каквото и да й се случи, ще е малко за изкупуване на греховете й. Лош, проклет човек, руши всичко, до което се докосне,  така я възприемам.
Оуз все така ги изоставя жените. Използва ги докрай, и като вече не са му нужни им бие шута. Поне при Лейля беше така навремето, сега и с Джейда се случи същото.

Последна редакция: сб, 30 окт 2010, 13:34 от Snejka

# 109
Сега обаче Оуз показа чувства към Лейля, не я изоставя, с нея е.
бб Не вярвам и да избяга от полицията. Може би като Шефкет ще се предаде и ще изтърпи наказанието си, ако междувременно не го убият. Харесвам Оуз, защото в него има промяна, това не е същият човек отпреди затвора, наистина прави усулия да поправи грешките си. Сам е, няма на кого да се опре. Затова по-лесно го примами мафията. И ще си плати отново за това.
Много искам да ги видя щастливи с лейля накрая на филма или той в затвора, но тя с дъщеричката им го чака.Той много повече от Ферхунде заслужава прошка. Не мога да посоча една добра постъпка на Ферхунде, освен разкаянието й през Али Ръза или може би и това, че се отказа от последния кандидат - жених, за да не съсипе и неговото семейство. това все пак говори за някакво разкаяние.

# 110
  • Пловдив
Вместо сега Неджля да лее кофи сълзи сега, когато е късно, да го беше обичала когато беше време.
Късно осъзна какво изгуби.

Е, не можем да твърдим, че не го е обичала. Не всички ежни са като Ферхунде да се омъжат за някой, който даже не ги привлича. Все пак Неджля имаше чувства към Джем, това не се променя, ако някой друг й е бил "тръпката".

# 111
Вместо сега Неджля да лее кофи сълзи сега, когато е късно, да го беше обичала когато беше време.
Късно осъзна какво изгуби.

Е, не можем да твърдим, че не го е обичала. Не всички ежни са като Ферхунде да се омъжат за някой, който даже не ги привлича. Все пак Неджля имаше чувства към Джем, това не се променя, ако някой друг й е бил "тръпката".
Не можем да сме сигурни, че не го е обичала, но истината е, че не го ценеше. Затова хора ценете близките си докато е време Simple Smile

# 112
Сега обаче Оуз показа чувства към Лейля, не я изоставя, с нея е.
бб Не вярвам и да избяга от полицията. Може би като Шефкет ще се предаде и ще изтърпи наказанието си, ако междувременно не го убият. Харесвам Оуз, защото в него има промяна, това не е същият човек отпреди затвора, наистина прави усулия да поправи грешките си. Сам е, няма на кого да се опре. Затова по-лесно го примами мафията. И ще си плати отново за това.
Много искам да ги видя щастливи с лейля накрая на филма или той в затвора, но тя с дъщеричката им го чака.Той много повече от Ферхунде заслужава прошка. Не мога да посоча една добра постъпка на Ферхунде, освен разкаянието й през Али Ръза или може би и това, че се отказа от последния кандидат - жених, за да не съсипе и неговото семейство. това все пак говори за някакво разкаяние.

Сега може и така да е. Аз лично промяна в него не виждам, като цяло, освен в отношението му към Лейля. Там наистина показва разкаяние за сторенето и промяна. Но иначе си е същият алчен тип и мошеник.  Wink

Последна редакция: сб, 30 окт 2010, 14:20 от Snejka

# 113
Сега изгледах 166 серия. Поплаках си накрая с Лейля!
Невероятно, невероятно добре направен филм, огромна възхита към комшиите ни за киното, което правят. бб Сълзите на Лейля накрая, погледа й през прозореца , нямам думи за играта, за камерата , за всичко в този великолепен филм. Времето минава и понякога забравяме любими филми, които сме гледали, но тозо просто няма начин да се забрави.

# 114
Невероятно, невероятно добре направен филм, огромна възхита към комшиите ни за киното, което правят. бб Сълзите на Лейля накрая, погледа й през прозореца , нямам думи за играта, за камерата , за всичко в този великолепен филм. Времето минава и понякога забравяме любими филми, които сме гледали, но тозо просто няма начин да се забрави.
И аз си поплаках, много ми е тъжно за ББ Оуз и Лейля, толкова се обичат и много изстрадаха, заслужават да бъдат заедно. И Оуз как се сбогуваше и после по телефона като говори с Лейля по гласа й само разбра, че го е предала. Много тъжно гледаше, но няма място за сърдене как да избере между мъжа си и брат си.

# 115
Мерси за подписа момчета.  Hug
Не мислех да го сменям, ама реших да променя това над него и то се затри попдиса и понеже не си намерих стария, сложих този. И на мен ми харесва. Лейля радяко има поводи да се усмихва, а тук е все усмихната.  Grinning
Левент не е по стока от Ферхунде. Както каза някой, говори за класа, ама самия той постъпва просташки.  Crossing Arms
Сетих се, че някой преди време беше казал, че интелигентите хора се познават не по това как се събират с хората, а по това как се разделят. По този критерии той не е много интелигент.  Whistling

# 116
Ангелче, Чебурашка честити дрешки, много са хубави Simple Smile

Радвам се,че ти харесва моята премяна! Hug Честита и от мен на Чебурашка,много ми харесва! Wink

angel4e_f ,   bouquet Башак Саян е супер. Много готина.

Така е,само че са и дали "тъпа" роля в "Листопад". Laughing

И аз си поплаках, много ми е тъжно за ББ Оуз и Лейля, толкова се обичат и много изстрадаха, заслужават да бъдат заедно. И Оуз как се сбогуваше и после по телефона като говори с Лейля по гласа й само разбра, че го е предала. Много тъжно гледаше, но няма място за сърдене как да избере между мъжа си и брат си.

Напълно съм съгласна със написаните редове от вас !   Hands Thumbsup

Поста ми стана дългичък,но се изкушавам да ви покажа и снимки на Толга с неговият домашен любимец (явно много си го обичка Heart Eyes) Grinning

Последна редакция: сб, 30 окт 2010, 17:11 от angel4e_f

# 117
angel4e_f благодаря мнооооого!  Hug  bouquet за снимките

# 118
Няма значение аз искам просто да я изгледам
http://www.vbox7.com/play:0abe8f3b
Заповядай. Това е 127-и епизод по бг-номерацията.
Много благодаря! Hug

# 119
angel4e_f благодаря мнооооого!  Hug  bouquet за снимките
За  нищо,каквото изнамеря ще споделям с вас.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт