Листопад (Yaprak dökümü) - Тема 48

• 34 686
  • 765
  •   1
Отговори
# 210
    Правилно,аз за това казвам как са завършили в живота. Като непрекъснато си в някакви интимни сцени с някой,от камък да си, ще ти трепне сърцето.Той затова и годеникът на Лейля й е забранил да се целува с Оуз,страх го е,че нещата може да станат сериозни.
  Спокойно,Снежка,разбираме те  Peace.Подкрепяш своята любимка
  А за химията между Лейля и Оуз,по-скоро я има сега,отколкото преди.Да не кажа,че преди на определени моменти с държанието си Оуз много ме  е отблъсквал, колкото ще и сини да са му очите.

# 211
Леле това със затварянето много ми хареса Laughing,чак се навих да стана актриса. Joy Не е зле да проучим кой ще е следващият проект на Толга Карел и да се кандидатираме за негови партньорки. Praynig

А бе на тези актьори половинките как издържат.  ooooh!
Представям си да ми затворят милото с някаква засукана хубавица сами, за да се научат да играят убедително влюбени.  #Cussing out
Не, че съм ревнива, ама знаеш ли как ще се съглася.   Crossing Arms
Точно пък никога. Не съм толкова широко скроена.   #2gunfire
tooth

То затова постоянно се разпадат връзките им и имат нестабилни бракове.Извода е...да не си взимаме мъже с такава професия. yes

# 212
Още на първата вечер съм разбила вратата или съм влязла през балкона и съм извлякла девойката за косите. Mr. Green Whistling Laughing

Ха така, ще го разиграват влюбени само пред камерата със свидетели.  hahaha Joy Joy Joy

То затова постоянно се разпадат връзките им и имат нестабилни бракове.Извода е...да не си взимаме мъже с такава професия. yes

Ми аз не мога да претръпна милото да мята влюбени погледи на друга,  да я мляска пред екрана и всички да го тупат по гърба и да викат колко добре си играе ролята.  #Crazy
Ей такава егоистка съм, ама мойто не си го давам даже и на Джолито.  Whistling

# 213
    Правилно,Чебурашка,само така  Peace
    По принцип,за да има успешна връзка между двама души,трябва доверие.При актьорите трябва  да е огромно и още повече,да си много сигурен в човека до теб,макар че сто процента гаранции няма и пак зависи от самия човек преди всичко.

# 214
То хубаво доверие, доверие ама като знам как на мъжете са им слаби ангелите и не са от желязо.  Joy
За това, както казваше един познат, контрола е висша форма на доверие.  tooth

# 215
То хубаво доверие, доверие ама като знам как на мъжете са им слаби ангелите и не са от желязо.  Joy
За това, както казваше един познат, контрола е висша форма на доверие.  tooth
 Правилно,затова дупка в стената и там се гледа и подслушва всичко  tooth То на мъжете и един поглед им стига понякога,пък какаво остава да ги затворят сами с някоя красива жена.Ако някой е издържал,трябва да му дадат медал направо Laughing

Последна редакция: пн, 01 ное 2010, 16:24 от charovnica

# 216
То хубаво доверие, доверие ама като знам как на мъжете са им слаби ангелите и не са от желязо.  Joy
За това, както казваше един познат, контрола е висша форма на доверие.  tooth
  Правилно,затова дупка в стената и там се гледа и подслушва всичко  tooth

smile3521
Биг Брадър вижда всичко  hahaha

# 217
Само дето в случая ще бъде Май Мадър.  hahaha Joy Joy Joy

# 218
Само дето в случая ще бъде Май Мадър.  hahaha Joy Joy Joy

smile3532

Другият вариант е взимаме Пачков и ще се разиграе сцена от "Хванати за палците"  thumbsup

# 219
Е може ли да не я обичаме Лейля  Heart Eyes Hug

Не,това е невъзможно, да не я обичаме  Heart Eyes Самата актриса играе толкова  добре  и влага толкова много чувство,че е трудно да не я заобича човек.Мисля,че голяма част от същността на Лейля е тази на актрисата-топлотата и човечността.

Добре,Чебурашка,ще си запомним мисълта  Peace Междувпрочем подписът ти е много хубав. Добре,че си го сложила,че забравихме как изглежда Лейля усмихната  Simple Smile
[/quote]
 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10
Малко снимки -
http://www.facebook.com/photo.php?pid=2588853&id=69514721284
http://www.facebook.com/photo.php?pid=2588958&id=69514721284

# 220

[/quote]Е може ли да не я обичаме Лейля 

Може hahaha

Някои обичаме красиви и силни жени  Laughing

# 221
  • На изток от рая...
quote :Е може ли да не я обичаме Лейля 

Може hahaha

Много точно казано   bouquet

Единственто, което мога да изпитам към Лейля (и то все по-рядко) е съжаление.

# 222
quote :Е може ли да не я обичаме Лейля 

Може hahaha

Много точно казано   bouquet

Единственто, което мога да изпитам към Лейля (и то все по-рядко) е съжаление.

Тука вече взе да става гадно... Sick
Как не ви омръзна не знам Crossing Arms КЪде някои написа ,че Неджля е грозна и НЕсилна ooooh!
Ами да радваме и се на Лейля ,както някои на Неджля Tired
Серена ето например и аз изпитвам съжаление ,но към Неджля.
Като вземете така...Кой сега е по-по-най...Айде в действията можем да спорим ,но с външноста не е така.Всеки вижда красивото по различен начин.

# 223
Ванилия75, а ти къде видя някой да обижда Лейля?
Някои само не я обичаме- какво лошо има в това?

# 224
  • Варна

Ето превод на резюмето на 167 епизод от nevinn
бб
Отдавна затворената врата пред Ферхунде се отваря по желание на Али Риза бей. Всяко клонче за щастие, за което се хваща Лейля се чупи, но тя ражда дъщеря си Аху. И точно сега смята себе си за непозната във всичко и чувства, че е далече от всичките си мечти. Разбрала, че психически не е добре, Фикрет се опитва с търпение да я подкрепи.
Хайрие ханъм се връща с Тахсин в Истанбул и веднага отива при Лейля.  След много години върнала се в бащината къща, при баща си Нежля, в момента, когато прави равносметка на живота си е съсипана от истините, които и говори Али. Нежля още веднъж е пред прага , в който трябва да даде приоритет на живота си. Семейство Текин, което живее заедно с радостта и мъката, открива пред вратата си човек, когото не е очаквал да види.Пред Ферхунде се открехва тази врата, благодарение на Али Риза бей.
След решението за раздяла Тахсин, който подкрепя Фикрет в трудните и моменти се окуражава. Но започнатото от Джеврие ханъм, става причина пропастта м/у тях да се увеличи и надеждите да угаснат.
Оуз е принуден да изостави временно  плана си за бягство и да обърне гръб на цялото си минало. А Лейля, която смята, че е победена от живота, се сбогува с влезлия в него, и го преобърнал Оуз.

бб Милата ми Лейля  Weary Дано да започне един нов и по щастлив живот с бебенцето  Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт