Листопад (Yaprak dökümü) - Тема 48

• 34 748
  • 765
  •   1
Отговори
# 195
Да добавя и няколко аватарчета,които ми хванаха окото. Whistling

hahaha

# 196
    Благодаря ти,Ангелче,сега ги виждам,явно има някакъв проблем,благодаря още веднъж  Hug
    Оуз с Лейля ли или Неджля,че не мога да ги разпозная нещо  smile3532
    Аватарите са много хубави за феновете на Неджля.

# 197
   Благодаря ти,Ангелче,сега ги виждам,явно има някакъв проблем,благодаря още веднъж  Hug

За нищо! Hug Тези,които качи Magosniwa и на мен отново изчезнаха може да е и от сайта от който са.Аз ги свалих оттам и ги прекачих в http://img94.imageshack.us/ .

Оуз с Лейля ли или Неджля,че не мога да ги разпозная нещо  smile3532

С Лейля. Heart Eyes

# 198
        И аз така подозирах,ама викам чакай да питам,че може да се объркам,пак благодаря  newsm51  Много са милички тук hug А аватарът ти е страхотен,много хубава снимка на двамата.

# 199
      А аватарът ти е страхотен,много хубава снимка на двамата.

Радвам се,че ти харесва  Wink

# 200
series lover добре дошла  bouquet
Фенка на Лейля?

Даааааааа!
Браво и още веднъж добре дошла Simple Smile Simple Smile
Снежи мерси за кафето  bouquet

Що пък браво? Laughing Laughing Laughing
За другото - моля!  Hug
Щото Лейля си е супер Heart Eyes И я обичам(е) Heart Eyes

# 201
   Да, и подписа ти също  Peace,въобще между тях двамата има едно привличане,много си подхождат като двойка,както и стария Шефкет със Седеф.Гледайки ги човек наистина вярва,че се обичат,успяват да пресъздадат магията на любовта.Все си мисля,че за това  се иска малко повече освен да си добър актьор,някакво реално усещане за близост  между  артистите като хора.
  Ванилия,напълно подкрепям   Hug

# 202
  • Варна
Фенка на Лейля?

Даааааааа!

За другото - моля!  Hug
Е може ли да не я обичаме Лейля  Heart Eyes Hug

# 203
Фенка на Лейля?

Даааааааа!

За другото - моля!  Hug
Е може ли да не я обичаме Лейля  Heart Eyes Hug
Hug Hug
Сега обърнах внимание на анкетата в блога - http://listopad-bg.blogspot.com/
За момента най-нещасна двойка са Неджля и Джем (и аз гласувах за тях).
Кога ще имаме нова анкета?
Съжалявам ако е обсъждано ,не съм прочела Simple Smile

# 204
Определено има химия между Лейля и Оуз,тя като се втренчи в неговите сини очи или пък той я гушне,чак аз настръхвам. Laughing Добре са ги подбрали!
Аз доколкото съм чувала като се избират двойки за разни сериали и още в началото ги карат да се гушкат,целуват,за да видят как ще стоят на екран като двойка.Нали целта е така да изиграят ролите си,че да убедят зрителите,че действително това се случва и имат връзка.

# 205
Ванилия75 тази седмица ще има номинации живот и здраве.  Peace
Номинациите за абсурдна двойка отлежават от 2 седмица, първо смъртта на Джем ги отложи, после техническите промени във форума, ама се надявам тази седмица да си ги пуснем.  Flutter
Ама не почвайте да казвате от сега. В петък ще ви подсетя, че до петък ще забравя кой какво е казал.  Crazy

# 206

[/quote]Е може ли да не я обичаме Лейля  Heart Eyes Hug

Не,това е невъзможно, да не я обичаме  Heart Eyes Самата актриса играе толкова  добре  и влага толкова много чувство,че е трудно да не я заобича човек.Мисля,че голяма част от същността на Лейля е тази на актрисата-топлотата и човечността.

Определено има химия между Лейля и Оуз,тя като се втренчи в неговите сини очи или пък той я гушне,чак аз настръхвам. Laughing Добре са ги подбрали!
Аз доколкото съм чувала като се избират двойки за разни сериали и още в началото ги карат да се гушкат,целуват,за да видят как ще стоят на екран като двойка.Нали целта е така да изиграят ролите си,че да убедят зрителите,че действително това се случва и имат връзка.
  Да,а ако не се напаснат случайно,ги затварят в една стая или апартамент за известно време напълно сами и изолирани от останалия свят,за да се опознаят.Това е,когато с едържи определени артисити да играят ролята.Аз съм чела за два такива случая,сигурно има и още.Единият е с Катрин Деньов и Марчело Мастрояни,а другият с Ребека де Морни и Том Круз. И в двата случая филмите стават феноменални,а актьорите завършват като любовници в реалния живот  Flutter
  Добре,Чебурашка,ще си запомним мисълта  Peace Междувпрочем подписът ти е много хубав. Добре,че си го сложила,че забравихме как изглежда Лейля усмихната  Simple Smile

# 207
А бе на тези актьори половинките как издържат.  ooooh!
Представям си да ми затворят милото с някаква засукана хубавица сами, за да се научат да играят убедително влюбени.  #Cussing out
Не, че съм ревнива, ама знаеш ли как ще се съглася.   Crossing Arms
Точно пък никога. Не съм толкова широко скроена.   #2gunfire

# 208
Сега обърнах внимание на анкетата в блога - http://listopad-bg.blogspot.com/
За момента най-нещасна двойка са Неджля и Джем (и аз гласувах за тях).
Кога ще имаме нова анкета?
Съжалявам ако е обсъждано ,не съм прочела Simple Smile
Следвани от Хайрие и Али Ръза и от... Лейля и Оуз и разликата не е голяма. Wink

Долу Лейля! Само Неджля! Laughing Laughing Laughing Ей, шегувам се. Да не започнете да ме заклеймявате сега.  Laughing Laughing Laughing

За химията няма да коментирам, че пак съм на противоположното мнение, ама може и да съм пристрастна, затова ще си спестя коментара.

# 209
А бе на тези актьори половинките как издържат.  ooooh!
Представям си да ми затворят милото с някаква засукана хубавица сами, за да се научат да играят убедително влюбени.  #Cussing out
Не, че съм ревнива, ама знаеш ли как ще се съглася.   Crossing Arms
Точно пък никога. Не съм толкова широко скроена.   #2gunfire

Още на първата вечер съм разбила вратата или съм влязла през балкона и съм извлякла девойката за косите. Mr. Green Whistling Laughing

Общи условия

Активация на акаунт